43

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е наредил на руските стриптизиорки да работят в окупираните територии.

42

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен (26): E тогава наистина с русия щеше окончателно да е свършено и то още след опита й да "изравни" първия по-голям украински град. 'баси!...

41

Анонимен

преди 4 месеца

До 41 Е те украинците с водка плащат като не им стигат кинтите от тия дето са изпросили

40

Анонимен

преди 4 месеца

Е руснаците плащали пенсии,а украинците що не плащат еми просто е щото нямат кинти и са бедни като църковни мишки,те и за територията,която не е под руски контрол не им стигат пък камо ли за всички.После това било онова било и що хората не я искат тая Украйна

39

Дон Кикот

преди 4 месеца

Да въведе плащане в единица - бутилка водка. Банките ще плащат с каси водка. Като има търсене ще е конвертируема валута.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Аз искам да си взема едно шимпанзе и джудже и да ги карам да се бият. Ще вземам залагания и ще направя световна лига за бой между шимпанзета и джуджета. Владимирчо е джудже-джудист, ще бъде поканен и ще огромни шансове да стане световен шампион.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Лош чичко Вова, бий укропа.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя жужак в ковчега ли си ще ги носи тия пари? Живее сам в бункер, няма семейство, приятели, не общува освен с придворни, заради него умряха половин милион души, параноик който подозира всеки....това ли е нормален човек? Даже и Костя не е толкова зле, все още!

35

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Възраждане (12): 'айде с кумира си и *** си се присъединявайте по-скоро към рф. България не е ваша и не сте за тук.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Русия всъщност можеше да имат добър стандарт, но те предпочетоха 5000 човека да са свръх богати, а останалите 130 милиона супер бедни. Същото като в България. Резулатът е един и същ. И двете са закотвени здраво на дъното.

33

666

преди 4 месеца

Няма такова нещо като руска банкова система. Някой помни ли ище прехвалената руска система за разплащания и кредитни карти "Мир". Преди 2 години копейките по форумите обясняваха как руската система ще убие до дни SWIFT, Виза и Мастер кард. Днес 2 години по късно има точно 4 страни, които я ползват Русия, Иран (донякъде) и Бангладеш и Мианмар обещаха , че ще я ползват, но друг път. Турция и Китай я изхвърлиха, а турски и китайски банки масово отказнат да откриват сметки на руски субекти

32

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ и Япония на Запад ли са от Раша? Те са по близо от Изток!

31

Анонимен

преди 4 месеца

Единствения успех на Украйна се от цялата контраофнзива се състои в:- Напреднаха в Роботино и го превзеха от начало(тоя славен хутор с 800 човека население)- удариха руснаците с Atacams, за което последните не бяха подготвени и им изкараха 15 хеликоптера от строя. Също така удариха два кораба к един катер на сух док.- Преди няколко дни стъпиха на левия бряг на Днепър, за което руснаците само могат да им благодарят. Ограничени, без логистика, и с 5 залпа цялата територия, която контролират става на мармалад(за по красиво може и два ФАБ-9000).През това време русите сигурно са произвели п

30

Анонимен

преди 4 месеца

И накрая ще излезе, че милиардите евра и долари буквално са изгърмяни за пиратки и фойерверки. Шумно и зрелищно, но резултат нулев. Е, и десетки или стотици хиляди човешки жертви. А всичко можеше да приключи много отдавна.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Тя операцията на Русия свърши отдавна. Не й трябва друга територия. Само си освободи нейните части.

28

До 18

преди 4 месеца

Лъжа от първата до последната дума, това сте копейките, дезинформация и простотия! ,,Западът", ами поне завърши средно!

27

до 17

преди 4 месеца

Събирай куфарите и беж да ви няма с наркомана. Разбрахме че краварите са ви приготвили имение във Флорида. Там при мексиканците ще ви е добре а Украйна ще се оправя следващите 100 години.

26

Анонимен

преди 4 месеца

То е Русия един жизнен стандарт, стандарт на крепостни роби!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Разширяването на НАТО беше грешка и Русия не може да бъде победена на бойното поле - New York Times. Американският вестник отбелязва, че САЩ е трябвало да "направят повече" за включването на Русия в световния ред след разпадането на СССР и че разширяването на НАТО доведе до конфликт. Сега, както се отбелязва в статията, Украйна не е в състояние да си върне загубените територии и САЩ трябва да я принудят да премине в отбрана. Изданието вижда шанса на Киев да се върне към предишните си граници само в резултат на преговори, а не на бойното поле.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Тая война можеше да свърши много бързо само за 2-3 седмици.Големите градове трябваше да бъдат изравнени както правят Англосаксонците : Масирана бомбардировка на големите градове , разрушаване на цялата инфраструктура и нещата бързо се решават.Но Путин е милостив, а и по-голямата част от Украйна е населена с руснаци и той ги пази.