53

Анонимен

преди 4 месеца

Тук един и същ крИтен е и собственик на 30 имота, и собственик на 3 жилища в Западна Европа и инвестирал във фондове.Ама най-вероятно е брокерче с една сделка на година..ХА-ХА.

52

до 50

преди 4 месеца

Не само съм влизал в банка, а имам частни банкери в 2 банки- нашенска и швейцарска (работя за швейцарски клиенти в ИТ сектора). По-скоро ти фантазираш нещо или си мислиш, че с дохода ти на емигрант (много, много нисък) можеш да си премиум клиент на дадена банка. Не можеш, миличък. Иска се над определен доход или над определени нетни авоари.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Ако има балон, той трябва да е навсякъде, в целия свят тъй като данните показват че в България като съотношението между среден доход и средна цена квадратен метър е доста под средното за Европа. Ако погледнем столиците например, в Лондон имаме средна цена на кв.м. 9000 Евро за жилище извън центъра и средна нетна месечна заплата 3900 Евро. Съотношение 2.3. В България това съотношение е 1.38. Подобна е разликата и със останалите столици в Европа. Тоест ако ще пада, ще пада цяла Европа!

50

Анонимен

преди 4 месеца

До 49 Западна Европа само си я гледал по телевизията!!Толкова по темата!Явно не си влизал в банка.

49

до 47

преди 4 месеца

Айде да се включа пак аз. Имам 3 имота в западна Европа. Инвестиционни, давам сезонно под наем. Не само финансираха 100%, а единият на 130% и останаха предостатъчно за ремонт. Друга умнотия има ли да кажеш?

48

до 45

преди 4 месеца

"Кътането" е най-глупавото нещо, което можеш да направиш... Най-малкото пърата банка ти дава 3% годишна лихва по депозит, което е смешно на фона на първия фонд с нисък риск, който носи 5.5%. От фондовете, в които инвестирах миналата година, имам средна доходност 15%... Мислете бе, хора, мислете. Парите трябва да се въртят, иначе умират. Относно влагането в имоти- който вложил, вложил. Кака се ожени. Цените ги определяме една група хора, а другите ламкате мухите и ни плащате наем.

47

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен (43)Това че си глупав не е ной проблем!!Цените не са основното. Когато в Западна Европа ти дадът 100% кредит за имот ела да се обадиш!!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Аз пак недоумявам какво коментират хора без 2лв. в джоба имоти?! Да, неизгодно е да се купува в момента. Който купил, купил. Докато същите безпаричници пеехте как има балон, някои изплатихме по 30 апартамента и живеем в огромни къщи, а пасивният ни доход може да изхрани и внуците ни. Разберете- нямате ли семеен доход поне 10к лв., няма къде да се бутате за апартамент в София. Толкоз по темата.

45

Сатаната

преди 4 месеца

Който има спестени средства да си ги къта. Цените на имотите ще тръгнат здраво надолу :))))

44

Анонимен

преди 4 месеца

До 29 - Преди 10 години, жилеше за 50к в София немаше. 2014-а вече бяхабпо 100-120 000 лева. Минималната беле 400 лева, средната 750 ... Аре стига.

43

Анонимен

преди 4 месеца

"Сега става ясно защо никой не иска Еврозона. Защото там няма да търпят такова безумие." - Пич в Европа, дори и къдрто не е еярозоната, навсякъде е така. За 10 години цените скочиха тройно ...

42

Русофил

преди 4 месеца

Епилирах се, сложих перуката, гримирах се, жартиери, токчета, сутиен и рокличка. Чичо Пешо трябва всеки момент да звънне на вратата.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До 34 - Като бяха 60к, средната в София беше 400 лева, бе Козел.

40

Анонимен

преди 4 месеца

До 37 - Те свършиха преди 5 години, но тези вярващи, *** винаги ше има балъми, ... Продължават да вярват и "инвестват".

39

Прочетете Статията))

преди 4 месеца

Сурва е гей парад по пернишки

38

Анонимен

преди 4 месеца

Брокерите, поне повечето, не можаха да разберат нещо много елементарно: Трябва да се стремят към повече сделки, а не непременно към по високи цени. Балансът, ако погледнете назад, е винаги на страната на повечето сделки.

37

Анонимен

преди 4 месеца

да не свършиха Баламите готови да броят по 200 Хил еврака за панел в Надежда?

36

Анонимен

преди 4 месеца

Брокерите не ги мислете. Продаввачите имат месец/два за последно раздаване. На купувачите нищо няма да кажа.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Който продал през последната година-две, Браво! Ама който купил...?

34

Синиър брокер

преди 4 месеца

Ние си правим сделките, правим яките хонорари, клиенти има достатъчно! А балъкът все чака, и чака, и чака, и всеки път си вика ех, що не купих като бяха 60 000лв, 100к, 150к, 200к и си е все такъв неудачник! Ама няма проблем, чакайте, нали пък после чакачите пък ги наемате и примираме и от там комисионни! От всички ви печелим, не ни мислете!