125

Public enemies

преди 4 месеца

Васете е красавец и богаташ, ходи на работа с охрана да не му пречат миски да си върши работата.

124

Анонимен

преди 4 месеца

Истериците в последните местни избори са поне няколко, но Ваня е начело на списъка им.

123

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Г-жа Фандъкова два месеци се учи да управлява, но излезе упорита и сериозна жена и сетне два мандата не цепеше басма никому, да не говорим, че гледаше винаги да бъде по-далече от премиера. Как издържа 'другарката учителка по руски' не зная, но като гледам този внук на генерали, трудно ще му бъде да устои на напора на герберската гилдия. Трябваше един мандат като зам.ръководител да се учи да управлява.

122

Bg

преди 4 месеца

Васко ходиси ! Не ставаш за кмет ! Виж, че си мишка ! С охрана ходиш, страх те било от това от онова ! Не стават нещата ! Не си за кмет ! Откажи се !

121

Деди

преди 4 месеца

Браво Ваня! Този ДС-хрантутник, преродил се в Сглобка-хрантутник, изобщо не е в час по общинските дела! Фактите са си Факти за този хубавец-кмет. Казвай нещата с точното им име - на "неистини" се казва "лъжи"!

120

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Единият беше настанен на кметският стол а другият кандидат изваден от никъде нито единият нито другият стават за кмет София губи от това

119

komitata

преди 4 месеца

Изборен сценарий-външен , социоологически промиване от агенциите финансово подкрепен ,машиннно и хартиено гарантирано,после с власт ,после обществени поръчки ,лобита възвръщане н а финансирането,ако сценария е сполучлив продължава ако не сменят с еиграчите и така до края на света //

118

Липсинг

преди 4 месеца

Ваня Григорова няма нужната култура на поведение, устойчивост и вежливост, такт и маниери, уважение и достойнство.

117

Лъже-маже

преди 4 месеца

Лъже-маже Ваня Григорова. Тази нереализирала се като кмет жена не спря с клеветите, обидите и лъжите си! Много злоба, жлъч и отрова има в нея. Така и не можа да приеме с достойнство пэражението си! Това издава нарцисизма и неадекватността й.

116

Мнение

преди 4 месеца

Тази жена си остава посредствена и озлобена. Човек трябва да е позитивен преди всичко, а не да клевети и оплюва другите, за да се издигне. Вяня е позор!

115

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм и фен на ваня, но терзиев ме дразни много повече... така че от 2те злини по добре кмета да сдава поста

114

Анонимен

преди 4 месеца

Браво Ваня.

113

Франк

преди 4 месеца

Тия от ПП, че лъжат и мамят е ясно още от записите с "ала-бала", ама дано поне съда да си свърши работатата и да деинсталира жалкия пластамасов "кмет", внучка на брутална комунистическа фамилия, съсъпала живота на хиляди българи!

112

ФАКТ

преди 4 месеца

ЦСКА е създаден съвместно и в комплект с Паметника на ЙОСИЕФ ВИСАРИОНОВИЧ ДЖУГАШВИЛИ-Сталин във БОРИСОВАТА ГРАДИНА и са си ОБЩ ЧЕРВЕН АНСАМБЪЛ.........ВЗРИВИЛИЯТ Паметника на СТАЛИН във БОРИСОВАТА анархокомуниста Георги Константинов след като ГЕРБ и Бойко Борисов му се измяха и подиграха в лицето с думите:"ЩЕ ТИ КУПИМЕ ДЪРЖАВНО КОЛЕЛО АМА ДРУГ ПЪТ" самият ЖОРО АНАРХИЯТА дотърча в ТВ СКАТ и от там публично заяви:"НОВИЯТ ИСЛЯМО-РОМСКИ ЕТНОС на Ваня Григорова ще е по-читав от изчезналия български"

111

Зоран за дръжавата

преди 4 месеца

Тази жена щеше да сложи проблемите на София на масата. Някой и елиминира гласовете и сега се подиграва с нейните неуспехи.

110

Анонимен

преди 4 месеца

мали и синдикатска държава гадна

109

Анонимен

преди 4 месеца

Ванче,айде върни се в маалата и не се ври там,където не ти е мястото.Всяка жаба да си знае гьола.

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 102-И мене щеше да ме е срам ако бях гласувал за това!

107

Анонимен

преди 4 месеца

Женицата я мъчи тежък кредит,затова е толкова изнервена.Купила имот край София за 10 000 лв./как става това?/,а теглила кредит от 250 000 лв.Сега,като не стана кмет,кой ще плаща кредита?

106

До 107

преди 4 месеца

Абе я слез на земята.Какъв авторитет е това лапацало?