49

Анонимен

преди 4 месеца

Защо най-притеснени от партия на президента са от БСП, ИТН и Възраждане? Дали защото осъзнават че техните избиратели ще отидат при партията на Радев?? Избирателите на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС никога няма да гласуват за Радев. Радева партия ще нанесе удар по опозицията, не по управлявашата сглобка.

48

Избирател Пп

преди 4 месеца

Успяха яко да изпьрзалят избирателите си за да бетонират -герб/дпс

47

Анонимен

преди 4 месеца

Единственият ни нормален политик в управлението на държавата не се кани да събаря без друго изгнилото парашутно посолствено правителство. Всички сме наясно, че то се крепи от посолството, а от там и магарета да са в него, няма да позволят да ги пуснем да пасат.Понеже друго не могат.

46

Анонимен

преди 4 месеца

В НАЧАЛОТО ТЕ НОСЕХА БЪЛГАРИЯ В СЪРЦАТА СИ ПОСЛЕ СТАНАХА- ЛЪЖЦИ, ШАРЛАТАНИ , АМАТЬОРИ- ПОМНИТЕ ЛИ КОИ СА ТЕ

45

Анонимен

преди 4 месеца

Радев е най-деструктивният президент досега!

44

Мда

преди 4 месеца

Радев дори не си е представял , че - пп ще изпере мръсните *** на - герб/дпс , както и никой от малкото им избирателиМакар да бе ясно - ристе и - дб винаги са били патерица на гербМаджо плаща -още като реформаторски блок здраво крепяха герб

43

Анонимен

преди 4 месеца

Всички ли бачкате

42

Герен

преди 4 месеца

ИЗНЕРВЕН... ТО НЕГОВИТЕ ПРОТЕЖЕТА ДРУГИТЕ ПЕПЕДЕРЕЙЦИТЕ СЪЗДАДОХА НЕЩО. ЕДНА ГОЛЯМА ПЕРАЛНЯ.И ДО ТАМА СЕГА РАДЕВ САМ ЩЕ ТРЯБВАДА СИ ПРАВИ ПАРТИЯ АКО ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ.БОЛШЕНСТВОТО ОТ НАРОДА Е СЪС НЕГО.ДРУГИЯ НАЧИН Е ПРОВАЛ.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До Чудя се..АМИ НЕ СЕ ЧУДИ- ТАКАВА МИЗЕРИЯ Е НАЛЕГНАЛА ТЕКСАС, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ИЗНАСЯТ НА ПЪЛЧИЩА ОТ САЩ И БЯГАТ В БОГАТО МЕКСИКО- КУБА НЕ МОЖЕ ДА СИ ОПАЗИ ГРАНИЦИТЕ НАХЛУВАТ БЕДНИ И ОКЪСАНИ ЯНКИ С ЛОДКИ ЕДНОДРЪВКИ- А НА ГРАНИЦАТА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ЧАКАТ БЕДНИ И ФАЛИРАЛИ ЕВРОПЕЙЦИ- СЪЩОТО БИЛО И НА ГРАНИЧНИТЕ ПУНКТОВЕ С РУСИЯ- ТАМ СЪЗДАЛИ БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ ЗА БЕЖАНЦИ ОТ БЕДНА ЕВРОПА. МАГАЗИНИТЕ ПЪЛНИ С ХРАНИ, АМА ТЕ НЯМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ- ЗАПЛАТИ ПО 380ЛВ/1200ЛВ- МИЗЕРИЯ ГОЛЯМА

40

Анонимен

преди 4 месеца

Искахте да кажете "некабинета".

39

Анонимен

преди 4 месеца

Радев може да изкара някакви и да ги пусне в калта на политиката да се борят. Спри няма да излезе да каже, че стои зад тях. А тук някои очакват да подаде оставка и да прави партия? Той има осигурен мандат до 2027, имунитет и може само да критикува от президентството. Да не е луд да подава оставка за да се плюе с Делян, Нинова и Бойко? Той е страхлив. С йотова хубави пари свалиха за десет години там. А какво свършиха? Хайде, вие, които ги харесвате кажете. Аз не се сещам.

38

Анонимен

преди 4 месеца

От сглобката имат най-голяма нужда от нова партия на президента. Такава партия ше дръпне гласове предимно от опозицията. Избирателите на Възраждане, ИТН, БСП предимно ще гласуват за партията на президента. Така опозицията ще е още по раздробена и хилава. Възраждане вече няма да са трети, а ще паднат доста надолу.

37

Герен

преди 4 месеца

ТО НАЛИ ТОЛКОВА ГЛАСУВАХА ЗА ТЯХ СЪСТАВИЛИТЕ КАБИНЕТА.1/5ОТ ИМАЩИТЕ НА ГЛАС. ДРУГИТЕ 4/5 ГИ НЕ ЩЪТ. АГЕНЦИИ...??!!?.

36

Чудя се

преди 4 месеца

Нищо не се пише за тексас и още доста щати - скочили против байдьнЩо така

35

Анонимен

преди 4 месеца

А, то било партиен проект, не протест. Радев не се вписва нещо в евроатлантическия проект, но късно загряхте и сега ко паим?

34

Мда

преди 4 месеца

Като изкарат - платените протестиращи , по стара традицияНпо тата сега като спечели - тръмпИ кокоранковците излитат с200Бяха удобни на байдьн но едва ли ще са за тръмп

33

Гражданин

преди 4 месеца

Гадеф е гнусен, злобен, подъл некадърник и няма никакъв шанс. Нали го видяхме колко може.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Вие разбирате ли каква уникална тъпня сте написали? Радев няма партия и какъв партиен протест? Поне мислете като пишете.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Напред, господин Президент!

30

Ганев греши!

преди 4 месеца

Тук има една невярна теза на автора "...до края на мандата, каквото и да се случи". Ганев не си дава сметка, че веднага след кървавия край на войната в Украйна, когато родните путинисти ще трябва да преминат в нелегалност, ако искат да се спасят от ударите на закона...