44

Анонимен

преди 3 месеца

Кой вярва на тия измислици още

43

баба мара

преди 3 месеца

аз настоявам за нови избори с нови лица цените на всичко се вдигат всеки денположението в болниците е неспасяемо наркотиците и чалгата са превзели младитеизобщо не ме интересува смяната на властта хвани единия удари другия гледаитеи мислете как се затваря османската дъга на балканите

42

Valio

преди 3 месеца

58% искат да се махат тия ***.....

41

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно са се интервюирали помежду си в пърлъментъ

40

Монк

преди 3 месеца

Грешно е зададен въпроса. 42% не искат да избират между същите национални предатели и бандити. Трябва незабавно да се махат тия ***!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Час по-скоро да се въведе еврото, само това е гаранция за успешното развитие на България!

38

доказано в годините

преди 3 месеца

За ГЕРБ и ДПС е ясно - те си имат твърд електорат. Онези ромите от махалите и онези от Турция, които не могат даже и да говорят български, но гласуват под команда и за 50лв. Също така онези "калинки" от раздутата и безполезна администрация, които ги е страх да не останат без работа или да не ги накарат да работят за заплатата си. И да не забравяме и зависимите от партийните касички бизнесмени, които задължават със заплахи своите работници за кой да гласуват. И малко късопаметни и не много умни

37

Анонимен

преди 3 месеца

ИТН ще видят НС през крив макарон

36

До ..... 34

преди 3 месеца

Какво може с хартиените ?! Може да се манипулират още повече изборите и това е показвано от ГЕРБ през годините не веднъж. Фалшиви подправени бюлетини, протоколи. Гласуване на мъртви души. Регистриране на 200 човека на един адрес. Да не говорим и за заменени цели чували с бюлетини по пътя. Или пък плащането на онези неграмотници от махалите, които знаят само номера как да очертаят ама не знаят за какво гласуват. С хартията е още по-голяма манипулация от машините. А и машинките ги купи Бойко ;)

35

Реалист

преди 3 месеца

Реално тези ГЕРБ-СДС са 7-8%, но те затова искаха хартиено гласуване, за да го манипулират и да влязат във властта! Лошото е че не може и да се докаже колко са гласувалите за ГЕРБ-СДС, защото хартиените бюлетини вече са подправени и манипулирани. При машинното гласуване няма манипулации, а и винаги може да се сравнят отпечатаните от машината бюлетини, с протокола от машината. Сега разбрахте ли къде е хватката!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Каква ти ротация, бре?! Денков требе да е съгласен, а той рече, че не е )))

33

.....

преди 3 месеца

Реално тези ПП-ДБ са 7-8% това самия Киро го каза в записа на Р.Василев! Така че какво повече да се говори ,те за това искаха машинно гласуване да го манипулират и да влязат във властта! Лошото е че не може и да се докаже колко са гласувалите за ПП-ДБ,защото за да се сравнят резултатите от машините и тези с бележките които са в хората,няма как да стане.Докато с хартиените бюлетини могат да се преброят.Сега разбрахте ли къде е хватката!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Липсва най-важното - колко процента от анкетираните са заявили, че ще гласуват за някоя партия или коалиция.

31

Анти Тяло

преди 3 месеца

Подкрепа 15% за Парламента и 22% за правителството от избирателна активност 38% = 5.7% и 8,36% ор имащите право да гласува.

30

ха-ха-ха

преди 3 месеца

Анонимен 30ДПС - евроатлантическа партия? Ти сериозно ли?

29

Анонимен

преди 3 месеца

Болшинството от българите подкрепят евроатлантическите псртии в България. За разлика от 50 те копейки, които неуморно пишат коментари тук.

28

БКП е на власт

преди 3 месеца

Основното им притеснение, че в т нар "демокрация" трябва истинска алтернатива, а след като костовистите се оказаха част от мафията и олигархията на БКП и всички го видяха пряко в НС, то сега им липсва маската, която падна.Радев ще я сложи сега, но да си знает е- всички пътища водят към ДС и БКП.То затова и хорта не искат да гласуват.Разбират го интуитивно.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Ако има днес избори - не виждам кой би гласувал за герб или ппКоито мамиха най безкруполно избирателите си че никога няма да станат един отбор барабар с - дпс

26

Анонимен

преди 3 месеца

Гласуват 10% пък 60% го одобряват - пак лъжа и измама :)))

25

Анонимен

преди 3 месеца

Болшинството не искат, не щото са доволни от управляващите, а защото и да има предсрочни избори резултатите няма да са по-различни. Самият факт, че уж противници, които не спираха да се плюят при всяка възможност, си стиснаха ръцете само и само да управляват какво означава?