164

икономист

преди 3 месеца

С нищоправене не става. Това е поредната импотентна глупост. С по-големи данъци може да съберат повече пари, но няма да очистят въздуха, ни най-малко ще накарат хората да се разделят със старите си коли. Освен ако не вдигнат данъците до толкоз, че да станат маалко по-евтини от новите. Тогава наистина няма кой да ги купи. И който го вкара това- ще падне.

163

Анонимен

преди 3 месеца

стари коли се карт дори и в германия

162

Тоталка

преди 3 месеца

Карам японски джип на 20 години, изрядно поддържан, газова уредба и всички екстри (шибидах, подгряване на седалки, 4х4 с офроуд, ел. огледала, сложени задна камера и таблет). За чий да си купя нова кола която със същите екстри струва 120к, за да получа по-висок екологичен клас. Нали се плаща повече за преглед, дадоха се едни пари за добавяне на газова в талона и т.н.

161

Зоро

преди 3 месеца

Май трябва да се надигне. Ида ги изритаме тези пиявици и кърлежи от парламента.Когато заиграе Калашников нещата ще се оправят.

160

???

преди 3 месеца

Коя кола е стара? Дали кола на 5 години и 600000 километра или кола на 12 години и 36000 километра?!

159

Ах, как лъжат!

преди 3 месеца

116 коня опел - астра в Испания ми е към 380 лева годишния данък!!! За Белгия не знам , но подозирам че и за там лъжат! Да не живеем в Испания да ни излъжеш ама от 20 години съм испанец.

158

Данъците

преди 3 месеца

Данъците в България на МПС са си добре. Всички данъци са нормални . Който иска нова кола да си купува , кой го спира.

157

Анонимен

преди 3 месеца

АБЕ ВСИЧКО ВДИГАТ А НИЕ НАРОДА КОГА ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ И ДА ПОМЕТЕМ ТЕЯ ВРЕДНИ УПРАВНИЦИ, ЗАЩОСМЕ ТОЛКОВА ЗАСПАЛИ

156

Анонимен

преди 3 месеца

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е ВЕЧНО В ЕВРОСАЮЗА ТОИ СКОРО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ , ЩЕ ДОИДАТ ПО ДОБРИ ВРЕМЕНА И ПАК ЩЕ СИ КАРАМЕ СТАРИТЕ КОЛИ

155

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре вдигнете данъците на жилищата, вместо данъците за бедните хора със стари автомобили. Само първото жилище да е с ниски данъци, а за всяко следващо данъците прогресивно да нарастват. Така само банки, брокери и други богаташи ще могат да си позволят да държат по 10-20 заключени апартамента.

154

Анонимен

преди 3 месеца

Вдигат данъците на старите коли, вдигнаха цената на водата, вдигнаха Гражданската отговорност, вдигнаха с 4-5% таксите на мобилните оператори, вдигат се и цените на храните, очаква се и токът да се вдигне и още кое ли не. Не се знае само кога и да ли е възможно българинът да се вдигне .

153

Алекс

преди 3 месеца

Ако имаш собствено производство на автомобили,има логика чрез данъци да стимулираш покупката на нова кола.Обаче в България такова производство няма.Това увеличение е единствено с цел попълване на бюджета.Когато си некадърен и не можеш да направиш бюджет,автомобилистите са най-удобни за стригане.

152

Анонимен

преди 3 месеца

Аз предлагам нов народен съд. Мисля че ще свърши добра работа.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Ей Цаков, лъжливо, лобистко редалче, колата ми в Мадрид е 100 коня на 5 г и плащам 370 лв данък ! Какви 1000 евро, бе , мошеник!

150

Анонимен

преди 3 месеца

Аз мисля, че ЕС е правилната посока, но трябва да си защитите и българския интерес на всяка цена, дори с риск, стоките от България и ЕС, също трябва да бъдат защитени по някакъв начин, а вноса отвън да минава през сито и мита, особено за стоки, които са произвеждани в България и ЕС и не е нужно да ги внасяме!

149

Анонимен

преди 3 месеца

Докато не развиете българско производство и докато не спрете да крадете по върховете на властта, а да подпомагате населението, България трудно ще се оправи и демографската катастрофа трудно ще бъде спряна!

148

Анонимен

преди 3 месеца

Докато не развиете българско производство и докато не спрете да крадете по върховете на властта, а подпомагате насилието, България трудно ще се оправи и демографската катастрофа трудно ще бъде спряна!

147

Хари

преди 3 месеца

Нефт има за хиляда години. Дизела и бензина струват стотинки в момента. Вие плащайте тлъсти суми на тарикатите. В момента за колата плащам данък 200 лева, ГО 200 лв, , годишен преглед 50 лева. И всичко това за една кола. Вие искате още да ви гърчат !?

146

Анонимен

преди 3 месеца

Абе ние сме по зле от Украйна ама им пращаме помощи. Вижте им лексусите и инфинититата. Ще видят те като влязат ЕС. Ама и ЕС ще види за какво иде реч. Като започнат разни еко-меко и зелени сделки за Украйна.

145

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да стимулирате българското дребно и средно производството и да приватизирате основните неща за консумативи , които са в чужди ръце и ви скубят с високи цени на ток, вода, горива, природни ресурси и т.н. и не влагат средствата в създаване и изграждане на нови мощности, а са откраднали построените от соца и само сучат и смучат, а нищо не създават и ремонтират, т.е. паразитиращите! АЕЦ Белене, трябва да се построи!