235

Анонимен

преди 4 месеца

Някой може ли да каже, как ще преборим Maфuята, след като в този сайт думата Maфuя е под цензура.

234

мюрето на РешетникоФ

преди 4 месеца

РадеФ и неговите некадърни марионетки и платени с рубли клакьори са вредни и опасни за България ! Омразата не е градивна. Заради този човек , болните му амбиции и руска зависимост, държавата ни върви от криза в криза.

233

Анонимен

преди 4 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

232

Анонимен

преди 4 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

231

Анонимен

преди 4 месеца

, защото още изначално тази така наречена "афера" "пътят на копринката" е съшита с бели конци и пари на Maфuя и престъпници, такива каквито се знаят у нас, в ЕС и САЩ, няма.

230

Анонимен

преди 4 месеца

233 много си заблуден приятелю! Не ти искам мнението за глупостите които си написал!

229

ДС

преди 4 месеца

Зад ДПС са КГБ, зад Радев са КГБ - който разбрал, разбрал! Който не е разбрал, да продължава да вярва в спасители и да си губи времето да гласува за измислени герои! Като разберете, че няма кой да дойде и просто " да ви оправи", а трябва ежедневно да участвате в събитията в тази държава и контрола на тези политици, може и нещата да се оправят!Докато вярвате в спасители и оправянето с магическа пръчка, няма значение Радев ли е, Пеевски ли е, резултата е все същия!

228

Анонимен

преди 4 месеца

Ние сме всеми ден по сайтовете такива публикации не сме видели. Може би има предвид форумите където се пишат фалшивите новини от троловете......

227

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли г лупаци да вярват на Пеевски. Ако има нямат работа в България

226

гост

преди 4 месеца

Прави впечатление някак много наивно ми звучи това което казва - прочетете сайтовете, вижте публикациите, имало страх в очите му....На този фон дори приказките на Гешев тогава за свинските черва почват да звучат ерудирано.

225

Анонимен

преди 4 месеца

Съюзникът на ДСБ се явява мощен таран на борбата срещу корупцията в държавата. Да се чуди обикновения избирател на ДСБ, защо бяха #ДАНСwithme, замерянето на парламента, защо беше десантът с надуваема лодка в Росенец ... гиди грухтящи ненаяли се!

224

КЪСА ПАМЕТ

преди 4 месеца

Само като се сетя как ПП-ДБ скачаха по паветата и наричаха Б.Б. и Пеевски "мафия". Как се кълняха, че ще ги "изчегъртат". А сега са се прегърнали и делят баницата по братски (като наричат това "сглобка"). Твърде къса е народната памет?

223

въпрос?

преди 4 месеца

ЗАЩО ПРОПУСНАХТЕ ТАЗИ КОЛЕДА ДА СПАЗИТЕ ТРАДИЦИЯТА?

222

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците бяха му редуцирали размерите в Дубай, но сега видимо почна да възвръща спортна форма! До следвашия път!

221

Анонимен

преди 4 месеца

Изобщо не е вярно,че съществува игричка между ДПС и Президентството.Времената са други Номерът на скачените съдове остава в миналото.

220

Анонимен

преди 4 месеца

Битка или стратегия. Целта оправдава средствата. Но българинът е мъдър.

219

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко това: сглобката, Грухчо - ментор и шеф на ДПС, фойерверките с Радев е просто сценарий на една пиеса, която си постига целите. А целите сме ние - будалите!

218

Търпение трябва!

преди 4 месеца

Не е сигурно дали Пеевски ще успее да се пребори с мафията и корупцията, важното е, че той започна битката, но със сигурност тази битка ще завърши със съдебните решения на Военния трибунал, нека само бъде приключена Украинската война...

217

QRS

преди 4 месеца

Прасун срещу Чорапун - дерби между едни от най-корумпираните в държавата. Победителят ще се изправи на финала срещу Тиквун

216

Анонимен

преди 4 месеца

Надявам се това да е костилката, която Шиши няма да може да преглътне и тази недъгава издънка на прехода да си се оттече в *** на клетата ни история. Да си пожелаем да влезе в крими хрониките където отдавна се намира менторът му Илия Павлов.