159

Боби

преди 4 месеца

До Кравар Евроатлантик Су-34 е Изтребител Бомбер с екипаж 2 човека. Как и къде ти успя да натовариш още 50 пленици...

158

Анонимен

преди 4 месеца

Вярното заглавие е "Войната в Украйна ще свърши, когато свършат украинските 6aлъцu, които да умират за нацистките престъпници в Киев" или с три думи: до последният украинец.

157

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 157 Бил ли си в Съвременна Русия за да знаеш какъв е техния стандарт? Както в големите градове така и в затънтени села.

156

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 162 - ДЕФИНИРАЙ ПОНЯТИЕТО "ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ" защото извинете ЛГБТ и още кусур букви значещи нещо само на измислилите ги индивиди са всичко друго но не и Цивилизовани хора.

155

Анонимен

преди 4 месеца

До Зозо Още ли пишеш украински простотии бе и как пък вчера защитаваш българите в Македония,а днес като Русия си защитава руснаците в Украйна обръщаш плочата

154

Зозо

преди 4 месеца

Мдааа, а крепостните ще гледат през телената мрежа подредените украински градове. Ще поглеждат пак през джама на Корекома и ще чакат да се провали "прогнилия запад" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

153

Анонимен

преди 4 месеца

До 164 Е цивилизования свят вече очевидно няма излишни пари за украинските простии пък и зелето вече не може да намира шарани за фронта

152

Анонимен

преди 4 месеца

До 163 Да бе най-бедната държава в цяла Европа била силна та зелето не спря да проси,с от Украйна избягаха 15 милиона щото е много силна и там всички е цветя и рози пък що бягат,а не си я защитават още някой не могат да намерят отговор на тоя сложен въпрос

151

Анонимен

преди 4 месеца

"Ще свърши така, както реши Русия" - не, ще свърши така, както реши цивилизования свят. Няма нито един пример за обратното в историята.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Не е добре, но аналогията с Корея сочи от една страна процъфтяваща, силна и горда Украйна и от друга - озлобена, изолирана, бедна и агресивна Русия, наведена пред Китай.

149

Анонимен

преди 4 месеца

До 158Е това си е тяхна работа ,а на Украйна стандарта е като на държава от 19 век вече щом и пари за пенсии няма Зелето

148

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Иска им се на Американците Укрия да се превърне в един вечно тлеещ конфликт.Това би ги зарадвало много но не са познали .

147

Анонимен

преди 4 месеца

До 156Пак ли само с приказни в сайтовете ги свалят тия са самолети бе то на човек да му писне от глупостите украински

146

Анонимен

преди 4 месеца

Това което е сигурно, е че Русия няма да върне окупираните територии на Украйна, това ще е отправна точка при евентуални преговори за мир. Много е вероятно Тръмп да спре плана за присъединяване на Украйна в НАТО и така да даде на Путин шанс да излезе с достойнство от войната. Много важна ще бъде и ситуацията в Близкия изток, дали напрежението ще ескалира, дали ще се наложи сухопътна операция в Йемен, дали ще се намеси Иран, дали ще има ескалация в Палестина.

145

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Вчера ВСУ свалиха още един руски самальот Су-34 над Луганск. Според изтекли секретни документи от Кремъл, на борда се превозвали 50 украински военнопленници на път за размяна на заложници!

144

Анонимен

преди 4 месеца

Ще свърши така, както реши Русия

143

Анонимен

преди 4 месеца

До 151Няма никаква патова ситуация,а Русия си прави ,какво си иска и като нещо и трябва си го взима

142

Анонимен

преди 4 месеца

До 152/Е виждаме как ти поемаш жълтите и те привиждат червено щото трябва да си пробуташ опорките,ама нещо беснееш като ти кажат истината

141

Анонимен

преди 4 месеца

Ситуацията на фронта е патова, големите офанзиви са обречени на провал, следователно пред Кремъл има два варианта - война на изтощението или преговори за мир. Русия има сили да води война още поне 2-3 години, но няма как да спечели една война на изтощението, дори с подкрепата на КНДР, Иран и Китай. Следователно рано или късно ще търсят преговори за мир. Тръмп се доказа като много по-добър дипломат от Байдън и неговото избиране ще е отличен момент за Путин да излезе от трудната ситуация.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Тия хора с техните фантазии.Путин ́си го каза още в началото, войната свършва със пълна денацификация на Украйна и връщане на НАТО в границите от преди 90 та година.