392

Боян

преди 4 месеца

Крадев??? Ти добре ли си? Дебелия и Боко ошушкаха държавата докато ти си играеш на стикерчета в мрежите...я бегай оттука..."Присмял се хърбел на щърбел"!

391

Анонимен

преди 4 месеца

ОЩЕ ИМА КИСЕЛО ЗЕЛЕ ЗА ТОЯ

390

Striker

преди 4 месеца

Откакто влезе в Магнитски, Шиши е нов човек! Но ми харесва! М ун >ьо Крадев е национален предател и разединител.

389

Анонимен

преди 4 месеца

Наивник е Пеевски! Каквото и да направи неприлично и гротескно- пак няма да го размагнитят! Някой го лъже и му гледа тъжния сеир!

388

Анонимен

преди 4 месеца

Борисов,Киро,Танас разградски,пуснаха нереза от ***,той хукна да ръфа всичко по пътя си,а те доволно протриват ръце,доволни,че са хранили добро животно.Пред очите на ония тримата,един разюздан елемент,ще събори държавата,само и само да угоди на задокеанскато посолство у нас.Киро,каква я мислихме,каква излезе!? Криеш се зад колоните на НС от журналистите като като лалугер,забелязал змия съмсем наблизо.

387

ххх

преди 4 месеца

Откакто стана председател на ДПС се взе много на сериозно. Разпорежда се като султан кои какво да говори и щом не му изнася казаното командва МАРШ но на трибуната не излиза. Голямо самочувствие има за да говори той за корупция. Той и приближените му затова ли работят по нова конституция за да премахнат единствената пречка президенството и да вземат цялата власт. Тогава вече никой няма да посмее да им търси сметка.

386

Анонимен

преди 4 месеца

айайай чипираното прасенце не се уморява да кв8ичи след посещението си в сащ-явно много як са му го набили и горкото няма избор -а ние българите какво сме виновни че крал в неусвес и го белязали с магнитски-и сега ще ус0ира страната ни за да прескочи коледните празници

385

Анонимен

преди 4 месеца

Имотите които скри от Магнитски трябва да бъдат конфискувани.Лоения плъх трябва да виси с главата надолу на Цариградско.

384

Пена

преди 4 месеца

Крадецо вика ''дръжте крадецо!''

383

3-ТИ МАРТ

преди 4 месеца

ПЕЕВСКИ МИ СТАВА ВСЕ ПО-СИМПАТИЧЕН.

382

Име

преди 4 месеца

Да се смееш ли, да плачеш ли с този kлoyн?! Не подкрепях Румен Радев, но смятам,че е крайно време да вдигне армията и да се приключва с този цирк!

381

Toni Ivanov

преди 4 месеца

Каква ръкавица какви пет лева. Ако след президенството,Радев направи партия той въобще няма да се занимава с Пеевски,защото той е господин Никой. Той няма дори собствена партия,а е сложен начело на ДПС по волята на Ахмед Доган. Пеевски да не забравя,че е временно на този пост. На същия пост преди него имаше други две кукли,които като бяха достатъчно употребени ги смени като носни кърпички. Пеевски е третата носна кърпичка на Доган и ще бъде изритан,котато господарят му реши.

380

Анонимен

преди 4 месеца

От Османизъм - задължително да приемам мюзюлманството и от Комунизъм - задъжително да си премахвам Българската - Християнска Вяра .... Избирам "Свобода на Словото!

379

Анонимен

преди 4 месеца

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов са основата на Българина и България! Останалптп е Шарлатинизъм, Османизъм Комунизъм и АлаБанизъм - разделяй и владей!

378

Сфинската корупция

преди 4 месеца

На ала бала от 34г. няма наяждане тая гад безродна помия.

377

Президентът Радев

преди 4 месеца

Ще е президент,до като народа реши!Ти си НИКОЙ,г-н за 3 дена не можеш да решиш,КОЙ,КЪДЕ,КАКВО че, утре с ала бала и си канАЛА?

376

Анонимен

преди 4 месеца

ТОЗИ ДА ГОВОРИ ЗА ЗА КОРУПЦИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОТВРЪТИТЕЛНО

375

Анонимен

преди 4 месеца

Прокуратурата си отвори малко устата за руските зулуми в България, но не смее нищо да каже за мистър Кеш.

374

Анонимен

преди 4 месеца

Мистър русофилски юмрук ли е мистър Кеш?

373

Точен

преди 4 месеца

Народът е виновен, гласува за предателите от сглобката.