233

Уокър, рейнджърът

преди 4 месеца

айде сега "А съм Тексас", "нито един тексасец повече", DMS Тексас, очаквам от ЕС да заяви позиция за суверенитета на Тексас, няколко милиарда за въоръжени, Кики да ни призове да дарим по една или няколко заплати за тексасците, Зеленски на посещение при братята тексасци, незабавно събрание на ООН за нарушените права и агресията срещу тексасците... оп, забравих, тия са такъв народ в тоя щат, че имат оръжеен ресурс да сринат щатите, ЕС и Мексико взети заедно...

232

ПРИПЯТСКА ХЛЕБАРКА

преди 4 месеца

Кър кър кър...... гайгеровия брояч превърта, това е всичко приятели : )

231

Анонимен

преди 4 месеца

И аз мисля,че целта е военно положение за да няма избори,защото Байдън ще загуби и ако дойде Тръмп ще спре войната в Украйна.Явно определени кръгове нямат интерес.

230

Анонимен

преди 4 месеца

Бисквитки за тях, бисквитки!

229

Анонимен

преди 4 месеца

Дългата ръка на Путин...

228

Анонимен

преди 4 месеца

До цветан - хахаха Много си прав... Голям страх ги тресе глобалистите от Тръмп, което е знак, че Тръмп ще е полезен за света.

227

От мангали пропищял

преди 4 месеца

Тексас! Все едно да граничиш с Турция! Отвратителна история!

226

цветан

преди 4 месеца

И сега - хоп- военно положение и бам - няма избори.. колко удобно, колко гениално, а ние вЕрваме и се пулим

225

Ето

преди 4 месеца

Затова ги уважавам ! Ха това да стане в Русия де !

224

Анонимен

преди 4 месеца

Нека им на американците да видят какво е. Как те поканиха и продължават да канят азиатци в Европа

223

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е виновен...Аааа, ама той беше умрял... Пълен цирк.

222

Varg

преди 4 месеца

Краят на империята на злото-Сащ е близо.

221

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Всичко това се случва и ще продължава да се случва заради огромната пропаст между републиканци и демократи. Има хиляди случаи на Републиканци/Демократи които продават коли, къщи, всичко и се местят да живеят в съседния щат само защото собствения им щат се управлява от опозиционната партия. Ако демократите успят отново да фалшифицират изборите и спечелят на есен , това ще е капката която ще прелее чашата и от там нататък положението ще е необратимо!

220

Анонимен

преди 4 месеца

Не е нормално така да дразнят собствените си граждани.Обикновените американци точно като нас се чудят защо тези мигранти са си зарезали жените и децата,за да ходят далече и защо приличат на войници...все са едни млади.От къде взимат пари да си платят превоза до там?Това не са обикновени мигранти.Може онези изкукалите с изпития мозък от Давос да им плащат,за да подпалят света и така да намалят населението на планетата.

219

Щирлиц

преди 4 месеца

Ще се запася с пуканки,по американски образец!Кога започва сериалчето?

218

емил

преди 4 месеца

Когато са пред опасност от Гражданска война продължават като Джо не само в Украйна но и с Иран, С. Корея , Израел ,с Китай още и с хусите воюва сега и в страната си. Казвал съм Джо е велик решителен , пълен с енергия със замах решава проблемите не само на един фронт е способен да воюва --- на няколко едновременно. Джо само ти можеш да направиш Америка отново велика Джо. Американският народ отново ще вземе правилното решение като избере теб Джо. Успех на изборите .

217

Факт

преди 4 месеца

Свалянето на хунтата на Сорос(демократите) е единственият шанс на Америка да оцелее! Обратното води до неминуема смърт за великата някога държава...

216

Нюз Апдейт

преди 4 месеца

Тежко въоражена кавалерия и бригада тексаски рейнджъри са пристъпили към охрана на границата. Федералните агенти на граничната полиция изпратени от Байдън при вида им са отстъпили. Напомняме, че полвината агенти са лгбт членове и трансджендъри лоялни лично на Байдън. Граничните агенти са преценили, че с розови пистолети и меките си китки не могат да спрат тежко въоражената тексаска гвардия.Не е ясна реакцията на Байдън, понеже повреме на доклада за ситуацията, той заспал. Очаквайте новини !

215

Нострадамуса

преди 4 месеца

Не, НЯМА ДА ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. Освен четиригодишните, на останалите отдавна трябва да е ясно че на всеки 4г. когато дойде време за избори в САЩ започват едни трагедиииии, достойни за Холивудска сапунка с мексикански драматизъм. Бахахахаха. Всичко ще утихне месец след изборите, когато на загубилия кандидат му омръзне да се прави на "умиращия лебед" и признае поражението си. Който и да е той. На миналите избори Тръмп "превземаше" Белия дом ... Сега Байдън потушава "Гражданска война" в Тексас.

214

OOoха мамашааа

преди 4 месеца

До Ямболски цървуль - ЗА РУСИЯ ЛИ СА ТРЪГНАЛЕ???