115

Анонимен

преди 4 месеца

Не знаех, че в Украйна има толкова много печки и перални, за всичко руско оръжие.

114

Анонимен

преди 4 месеца

"За година Русия е внесла чипове за над $1 млрд. въпреки санкциите" -- санкциите са само за американските слуги, а чипове се произвеждат и на други места. Освен това слугите, по-хитрите измежду тях не се съобразяват винаги със сащ, те работят с едно и повече наум. Трето, Русия може да си произвежда и сама една част от необходимите, а за които не може в момента, разработва технология, за което се появиха съобщения. Както Китай не можеше и уж беше заависим от нидерландската компания и изведнъж ...

113

Анонимен

преди 4 месеца

А днес слушаме как Русия щяла да нападне и превземе Европа.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Няколко думи за Русия, казани от западни лидери през изтеклите 2г. Доларът ще мине 200 рубли. Руската икономика е на парцали. Русия ще бъде победена на бойното поле. Имат ракети до априо(22). Магазините и мизерията ще извалят руснаците по площадите. Санкциите ще заработят, трябва да сме търпеливи.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Модерни амрикански и европейски чипове ли четох, че е внесла рашистан? Защо не е внесла модерни севрнокорейски, еритрейски и ирански чипове?

110

Анонимен

преди 4 месеца

Сашко , тази информация е доста стара , знаем че копирате , ама пействайте навреме

109

БАЧКАТОР

преди 4 месеца

САЩ купуват уран от Русия въпреки санкциите. И си затварят очите за чиповете. И за руския нефт си затварят очите. Все пак парите са си пари. Интересите са си интереси .Санкциите ги спазват само " умниците " от ЕС. Като урсула и компания.

108

Дебил едно

преди 4 месеца

Чипове може да имат,но нямат един милиард пуйки на които да ги сложат,за да станат дронове камикадзе.

107

Геле

преди 4 месеца

"доставки на чипс по тегло"? Гугъл транслейта пак се е огелпил нещо

106

Анонимен

преди 4 месеца

Колеги, какви опорки спусна мутрафонова за тази седмица?

105

Бай Дрън

преди 4 месеца

А така като гледам, САЩ може да се разпадне на есен, ако пак спечели Байдън. Доста преди Русия.

104

Бай Дрън

преди 4 месеца

Голям праз. Защо очаквате, че точно Русия трябва да спазва санкциите, а не други? Излиза едва ли не, че Русия е виновна, задето не спазва санкциите срещу нея.

103

анонимен

преди 4 месеца

кирчо, твойта бензиностанция с ракети май работи перфектно, нали?...ама вий ще си останете амсалаци!

102

да

преди 4 месеца

щатите отказаха да дават втечнен газ на европа! прелъстена и изоставена! остана да премахне санкциите - ще не ще! иначе загиват западните икономики! путин брилянтно ги нагласи!....а у нас мирише на мартенска революция!

101

Браво на Русия!

преди 4 месеца

Само бизнес нищо друго!

100

Анонимен

преди 4 месеца

Данните на руските митници сочели, че броят на декларациите и общият годишен обем на доставките на чипс по тегло вероятно постоянно намаляват от 2021 г. насам. Отлична новина. Чипсът е вреден.

99

До 137

преди 4 месеца

Добре бе умнико като знаеш толкова, кажи нещо от дневник, медуза, дойчевеле, ББС.. Айде напъни се...

98

България

преди 4 месеца

сигурно е произвела тия чипове.... ххахахаха Кокото до американски и европейски компании - къде са им заводите за чипове??? Некой да може да посочи една страна производител??? Аз се сещам само за китай... хахаахха

97

Емиии

преди 4 месеца

Може да е скъпо,ама ще чипираме пияндетата в Расия.

96

Анонимен

преди 4 месеца

От 2 години Русия, чиято икономика е на 5-то място в света, воюва срещу над 50 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона. В групата са Хегемонът и слугите му, Г-7, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 2 години Русия воюва срещу групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона и цивилизованите, богатите и изключителните губят битката. Русия не иска да стига до Лондон, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.