65

Анонимен

преди 3 месеца

Палестина трябва да се освободи от арабски терористи и мюсюлмани. Съгласен съм. Земята на Христос е тъпкана от ислямисти и главорези, крайно време е да се върнат в дупките си в арабския полуостров.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Ей всички тия да ги депортират в газа при събратята им джихадисти. И без това девиците свършиха, много ще им се зарадват арабите..особено на трансджендърите..

63

Анонимен

преди 3 месеца

Свобода за Палестина

62

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера беше ден възпоминание от холокоста. Къде бяха тия същите? При положение, че ние като българи няма от какво да се срамуваме и сме били пример за човечност. Как успя да се напълни тази държава с араби и симпатизанти на терористи?

61

Анонимен

преди 3 месеца

Спрях да съжалявам палестинските джихадисти от газа. Особено след като гледах отвлечения руснак, който избягал и 'цивилни' го върнали в плен. Не може да се вайкаш, че те бомбардират, ама междувременно да държиш в собствената си къща отвлечени жени и деца. Нямат сърца. И не са направили нито един протест срещу избраното от самите тях правителството Хамас. Само знаят да искат пари. П.с. не съм евреин

60

До Анонимен

преди 3 месеца

Не е само Църквата. БПЦ, царя, дворянството, обществото, народа и българската армия са тези, които се застъпиха и спасиха българските евреи.

59

По лошо

преди 3 месеца

От арабин на тази планета няма, много лоша раса мразеща белите хора, но напъват да идват в белия свят и да се налагат. Никога не се занимавайте с араби винаги искат да те преметнат и ограбят

58

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно тия същите колко протеста направиха за отвлечените жени и деца от Хамас? Всъщност .когато арабите взривиха автобус в Бургас и освен израелци, убиха у български баща .мюсюлманин .къде бяха хейтърите? Колко протеста имаше за отвлечените български капитани от йеменските терористи? Българите не са ли хора? Не заслужават ли да са си у дома?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Не че нещо, но нали палистинците първи нападнаха и сега отправят призиви за мир. Твърде шизоидно изглежда положението. Правилният лозУнг е за създаване на Палестинска държава. Протестиращите не знаят какво протестират.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Църквата, която СССР унищожи завинаги, спаси българските евреи. Не са 'хората', нито царя, нито правителството. Същата тази прокълната идеология унищожи семейството, вкарва ислямски терористи и изхвърли България от семейството на християнските държави с ценности. Затова вървят турските и индийски сериали. Затова тук е вилает и провалена територия.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Всички зли, провалени в живота си хейтъри, са дежурни на всеки протест, на който може да се покаже агресия и омраза. Въобще не се чудете, че ***, ЛГБТ, ***, терористи, зелени ненормални и всякаква сви*лоч е дежурна по всеки протест. Изпитват ненавист към всички и най-вече към себе си. В Йемен убиха 500.000 цивилни, къде бяха? За сирийските деца нещо, за арменския геноцид?

54

Анал Итик

преди 3 месеца

Те че ционистите не са цвете за мирисане е ясно и на децата, но братчедите им семити, арабите , просто прекалиха с терора. Всяка нормална държава щеше да реагира така. Разпаряха бременни. Печаха бебета във фурни, с брадва заклаха тайландец, той пък кво им е крив?! Така че бой до дупка!!! А краварите вместо да помагат на Украйна, по добре да се заемат с йеменските дразнители. Ама сериозно да се заемат. Не с ракетки, пехота трябва и тотален разгром.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв пък е тоя народ и откъде се появи? Арабите в Палестина? Евреите?

52

До Анонимен

преди 3 месеца

Кого си спасил?! Сигурно твоите деди все още са били малки деца или непълнолетни, когато българските войници са участвали в операция за спасение на българските евреи.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Палестински сирачета имаше навремето,има и днес,а и утре ще има!

50

Извън темата

преди 3 месеца

В София и в страната трябва да се издигнат паметници на Българския лъв. В София са много малко.

49

Анонимен

преди 3 месеца

За това ли спасихме дедите им,сега да убиват невинни деца.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки има право на мирно шествие!

47

До Анонимен

преди 3 месеца

Не, България подкрепя невинните украинци, избити от украинската "власт". България подкрепя Донбас, Крим и Израел, стига вече с тая солидарност към чернокожите араби, ***.н.гали и африканци.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Подкрепям! Свобода за Палестина от мракобесния ционистки режим!