35

начи

преди 4 месеца

еми голямо е закъснението, след като е свален самолета тогава казват че в него има украинци, ех тия лоши руснаци

34

Анонимен

преди 4 месеца

Охо,и малайзийския самолет ли намесихте,фильовци? Забравяте,че имаше процес и доказателства,и осъден? И осъдения не е там където трябва,а влезе за 4 години,защото нарече Путин нищожество? :)

33

Анонимен

преди 4 месеца

Наркозависимият шут и кохорта му от *** жертваха стотина украински живота,железа(самолети)се правят,ама виж Живот не се връща!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън дрън. С президент престъпник,при положение,че обстрелват мирни жители ежедневно,което е военно престъпление,кое води до мисълта,че на руснаците им пука за каквото и да е? Като си нагазил до уши,ще ти пука ли докъде стига мизерията? Нищо освен мръсни номера.

31

Да 35 тъъпака

преди 4 месеца

Тъъпако, не пътуват от Белгород. Над Белгород е сволен самолета. Ама вие кравафилите сте прости хореца. Анализът е сложно нещо за вас. Я кажи за Тексас какво ще кажеш.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя Ил-76 да не е оня Ил-76,който преди 1-2 седмици кацна аварийно след като придружавал Ан-50,който пък бил свален от украинските ПВО при разузнавателни дейности от руска страна за контрол на въздушното пространство в същия този район на граничещите територии и дълбоко в тила на отбранява щата се Украйна,че тогава Ил-76 повреден бе кацнал наблизо в тоз район,а сега пък използван тоз самолет за военентранспортпревоз на военнопленници,що няма пътнически самолети за целта и то на близки растояния

29

Анонимен

преди 4 месеца

Самият факт,че от белгород до границата са 40-50км,за какъв *** ще ги качват на самолет?

28

Анонимен

преди 4 месеца

До 22. Руснаците няма да ти играят на дребно щом са стигнали до там да ангажират ООН. Нали се сещаш че има такова нещо като аутопсия и съдебна медицина, няма да седнат да лъжат за това. Просто руснаците изпързаляха украинците сами да си убият хората.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Предвид,че винаги отричаха,за украински обстрел,а сега се хвърлят да доказват обратното 2-3часа след катастрофата. Извинявам се,но ми прилича на подготвена операция

26

Анонимен

преди 4 месеца

До ВВ Путин : Не го пишеш сериозно, но може и да си прав. В такъв случай щяха да пострадат десетки, примерно, но хиляди и милиони щяха да са живи и здрави по домовете си. Сега десетки са добре, хиляди изгинаха, милиони се пръснаха по света, а от Украйна ще останат руини.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки път,като кацне самолет в Белгород,следва обстрел. Ако руснаците искат да ги вземат насериозно,моля първо да предоставят доказателства: записи на черни кутии и поне някакъв днк материал. Защото като им гръмнаха а500,то беше първо ние сме ги гръмнали,а след това първия го ударихте,ама втория кацна. Доказателства! Имало ли е изобщо пленени,вярно ли сме предупредили?

24

Анонимен

преди 4 месеца

Ами укрите са свършили сами работата която руснаците трябваше да свършат веднага.В каналите се говори че спипат ли наемник ,му теглят моментално куршума на място .Азовци са същите *** ,веднъж едни вече се измъкнаха под закрилата на Турция и отново отидоха на фронта,откъде накъде даваш шанс на доказан убиец ,да се завърне и пак да убива.Побесняло псе се трепе на място

23

Убиици

преди 4 месеца

Сега вече е ясно кой свали малайзийският бойнг преди години,Украйна....

22

Така

преди 4 месеца

Украинците се превърнаха в терористи с подкрепата на запада.

21

стига бе

преди 4 месеца

Тия им се приискало доказателства. Нали по стара саксонска традиция можем да кажем хайли лайкли и всичко да е точно. За Буча още се чакат доказателства. За малайзийският самолет също. За Северен поток трябват ли им доказателства?

20

Ей

преди 4 месеца

А помните ли украйнците как убиха свой военно пленници в затвор в Донецк?

19

Анонимен

преди 4 месеца

Най-лошите ми подозрения ще се потвърдят - руснаците ще убият хората от този списък, за да не се окаже, че са живи в последствие. :( не хора, а звeрове!

18

българина

преди 4 месеца

е даде, не сте убили свой 65, само 5... нещастници

17

укрите

преди 4 месеца

В началото много се зарадваха, ама разбраха, че са сгрешили. Сега се чудят как да се измъкнат от кашата. Естествено, че Русия им е виновна.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Вече специалисти се произнесоха, че ако е имало С 300, изобшо нямаше да има останки по земята. Всичко се пръска във въздуха с подобен експлозив. Просто украинците не са се усетили, че на самолета са техни хора. Решили са да го свалят, защото е бил лесна мишена, мака и да са били предупредеви за времето и маршрута.