352

дрън-дрън ярини

преди 4 месеца

ИТН ни напълниха главите с врели-некипели. Тотална загуба на време. Никой уважаващ себе си българин не би си хабил ценното време с тези радеви безделници.

351

Русофил Пацифист

преди 4 месеца

Време е България да излезе от ЕС и да влезе в Евразия, където пенсиите са по 30 долара и един Брикс е равен на 1000 турски лири.

350

Фък дъ ЕУ

преди 4 месеца

До Хей Комунисти? Хей написаното е констатация на СЪДА бе мой

349

Дайте да се изясним!

преди 4 месеца

Така. Нека да започнем от там дали може да си стиснем ръцете, че славиту не е хомосексуалист. Как мислите? Стискаме ли си ръцете по въпроса?

348

Хей Комунисти?

преди 4 месеца

За огромнно нещастие на слави и всички останали русофили в България, един човек е виновен едва след като съда го осъди, но не и преди това, както е в Русия. Знам, че боли но така работи демокрацията.

347

Анонимен

преди 4 месеца

Славчо, оставаш си едно дрънкало. Нали ти гласуваха избирателите веднъж доверие а ти какво направи. Сега какво само ломотиш.

346

Анонимен

преди 4 месеца

Секси път славния селянин кат се изцвъка и се одървям от кеф.

345

е тва се случва

преди 4 месеца

откакто мадуровките са в експлоатация- ала бала избориверно и преди имахме костибродска "афера" *** тя е която е едно нищо в свавнение със сегашните масовки --- В София е извършена масова, контролирана фалшификация на вота

344

Силно ЗачудЕна

преди 4 месеца

Някой знае ли каква е причината Слави да е толкова язвителен?

343

бай Онзи

преди 4 месеца

Слави, до кога ще се криеш в диваня?

342

Ален

преди 4 месеца

Един човек не знаеш, че е педoфил, докато не го хванеш. И противно на очакванията, ивестните и богатите не са имунизирани от тази болест. Вземете един Джефри Ъпщайн. Човека е бил милиардер, обаче си е правил мизeриите до последно.

341

ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ?

преди 4 месеца

УМНИТЕ И ПРЕПАТИЛИТЕ ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЕДИН ЧОВЕК ДА СТАНЕ ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И ЯЗВИТЕЛЕН. А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ Я?

340

ОТЛИЧНО ЗАПОЗНАТ

преди 4 месеца

НАЛИ ЗНАЕТЕ КОГА И ЗАЩО ЕДИН ЧОВЕК СТАВА ТОЛКОВА ЗЛОБЕН И ЯЗВИТЕЛЕН???? ЗНАЕТЕ ЛИ??? ИМА КОНКРЕТНА ПРИЧИНА ЗА ТОВА ПОВЕДЕНИЕ. ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е????

339

АЛА-БАЛА

преди 4 месеца

ИТН прескочи 4%-та бариера точно с ала-бала. Така че Слави вероятно много добре знае за какво говори.

338

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно е вниманието на ИТН по педофилските въпроси. Обаче малко изглежда като престъпника се връща на местопрестъплението. Нали знаете че серийните убийци и педофилите изпитват наслада да разказват за престъпленията си и да са много близко свързани с противодействието им? Това е известен психологически феномен. Знаете ли филма Breaking Bad, дето най-големия дилър на метамфетамин е и най-големия дарител на DEA?

337

Devil 666

преди 4 месеца

Нови избори за кмет на София ! Немедленно ! Васко Ушото агент на ДС и мис Бони Бонита от "Смучи София" не могат да бъдат полезни на софиянци ! Абсолютни манипулатори и измамници !

336

Анонимен

преди 4 месеца

До 370:Ако беше такъв от партията му нямаше да са възмутени,че искат да намалят присъдите на пeдофилитe.От ПеПето искаха това и пускаха някакви филми с извратени.Не помните ли скандала с кино Орион?

335

Ален

преди 4 месеца

Слави е помогнал на много деца в нужда. И помощта му винаги е обвита в тайна и не се говори за това. Това ще да е от благородност, нали Слави?

334

Слави Достоен

преди 4 месеца

Слави е много известен с благотворителните си акции при които помага на деца.

333

Анонимен

преди 4 месеца

До 368:По-злобни от "Подръж Парапета-Да,Бардак" няма.За справка виж какво се се случи преди няколко дни.Онази Лена е същата.Преди няколко месеца заплашваше Руди Гела.