175

Анонимен

преди 5 месеца

Още продължение на 171: Автоматично въвеждаме еврото, политиците им за разлика от нашите имат топки (ние имаме само един министър с много топки, но той не казва колко са му), без бой стъпваме на 3 морета, солунската митница отново ще е реалистична мечта за Бай ***... Сега си помислете ако чичко ви Ердо реши да ни вземе, дали ще получим тези възможности?! И за друго се замислете - ние имаме ли с какво да се противопоставим на 'вземането' с нашите полит-продажници?!

174

Анонимен

преди 5 месеца

БГ чебурашките пак изкъртват с натуралната си *** ота, Турция можеше да ни нападне още 1989г., след разпада на СеСеСеРето. Тогава нямаше кой да ни помогне, сега обаче малко сме съюзници - няма как да стане. Бащицата Копейка, напразно си опъва жилите от трибуната. И не забравяйте, че турците имат къде по-големи спорове с гърците, ако ще нападат някого без да броим набезите им на юг, това ще са гърците.

173

Анонимен

преди 5 месеца

До 178 Не бе ще те изпратят с шутове обратно при шорош

172

Анонимен

преди 5 месеца

Продължение на 171: Погледнете го от друга страна. Ако се присъединим към Гърция, голяма част от нашенци така или иначе им ходят на морето (може и нашето да поооправят), политиците ни така или иначе са продажници и ни разпродават и унижават (те просто ще бъдат сменени), голямата им мечта Шенген се решава изведнъж, гърците имат сравнително голяма армия, която може да се опъне доста на турската ако се наложи, оставаме у ЕС (демократите ще са щастливи).

171

Анонимен

преди 5 месеца

До 179 Е като ти е писнало обратно в урколандия

170

Анонимен

преди 5 месеца

И на мене ми е писнало и от ваше бръщолевици но продължавате

169

Анонимен

преди 5 месеца

До ,176 Е само ти говориш за Русия бе укопитек не ти ли е ясно огледай се ,на хората им писна от тия опорки

168

Анонимен

преди 5 месеца

Нито пък това русия

167

Анонимен

преди 5 месеца

До 172 Не бе ще ти счупим главата и няма изобщо да е опит щото на всички българи им писна от вашите простотии.Не разбра ли ,че тук не ти е урколандия

166

Анонимен

преди 5 месеца

Турция няма да ни "пази небето", а ще ни разузнава релефа. Като дойде време да ни ударят да са го оттренирали. Гърция никога не би допуснала самолетите им над земята си. И ние така трябва да правим!

165

Анонимен

преди 5 месеца

До 171 Е аз пък викам такива като теб да ги закрием щото и без това са безполезни

164

Анонимен

преди 5 месеца

Нали се опитаха да станем 13 ли там република но пак нищо не доведоха до край нашите любими поли пропилени

163

Анонимен

преди 5 месеца

Аз викам да закриваме територията и официално да се присламчим към някоя по-голяма съседка, която да ни смени политиците с такива, които ще гледат официално интересите на техния народ, ще ни сменят армията, полицията, държавните продажни и некадърни чиновници, а на един по-късен етап и генофонда. Със сигурност новите ни собственици ще разчистят абсолютно всичкия отп.адък, намиращ се на държавни и общински позиции в момента.

162

Анонимен

преди 5 месеца

Важното е контра на всичко

161

Анонимен

преди 5 месеца

До 167 Е има продажници в парламента и тролеи от НПО-ТО,и разни укопи нагли ей това има ,ама всички ще си отидат там ,където им е мястото само стой и гкедай

160

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Какво лицемерие връз лицемерието! Каква мимикрия връз мимикрията! Ами,господин по Костакисоглу,какво ще кажеш за това ,че ТУРЦИЯ И РУСИЯ СА СЪЮЗНИЦИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА? Ти лъжеш,долнопробни османски Лирокопейкин ! Ти самият си турчин и използуваш случващото се ,за да заемеш позиция,която принципно ако те нямаше щеше да бъде заета от Българи. Ти си гнусен османски лъжец,Костадинов! Отново поставям въпроса ЗАЩО НЕ БЛОКИРАШ ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО И ТАКА ВСЕКИ ДЕН,ДОКАТО САМИТЕ ТУРЦИ ПРОРЕВАТ?

159

Крундел

преди 5 месеца

ами позорно е, разбира се - имаме резидент льотчик, а нямаме авиация, само, че преди да стане резидент какъв беше?А кой отказа от нидерландия и норвегия старите еф-ки?всички русор0бчета инсталирани навсякъде работят винаги за истинската си родина, да не сме заплаха някаква за нея, затова няма и авиация, а хранилка за пенсии...иначе дали са турците, румънците или нидерландците, каква е разликата?

158

Анонимен

преди 5 месеца

До 162 И къде ги видя тия 1/3 бе хохъл това да не ти е Бандерията и те толкова са турци ,че не се знае само те се мислят за такива пък като ходиха в Турция и там леко ги обидиха по-няколко пъти и обратно тук

157

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Има едно нещичко ,на което му се вика МЕЖДУНАРОДНА ЕТИКА.Ето точно това нещичко липсва на турците.Защото само на психопати ,които са екстерминирали и продължават да екстерминират вече ШЕСТОТИН ГОДИНИ Българският народ може да им хрумне да "пазят" същият.От кого да го пазят? От себе си ли? Турците вън от Майка България! Костадинов също е турчин и в случаят защитава една теза по начин такъв,че същата да не бъде печеливша.Защо не опъне палатков лагер пред турското посолство и не ги направи за резил

156

НОСТРАДАМУС

преди 5 месеца

Години наред америка даваше безвъзмежна военна помощ на Турция900000000 долара ,а на Гърция 750000000долара,а сега ние бедните трябва да плащаме милярди за фантомите.*** политици.