37

Сът

преди 4 месеца

Няма какво да прехвърлят! Фактът е един и той е: Ако Русия на Путин не беше анексирала еднолично Крим,нищо от това досега нямаше да се случи. От там насетне всеки отнет живот и от двете страни е вследствие.

36

До 34

преди 4 месеца

И защо е това? Защото за пръв път в историята ни имаш свободата да си хванеш куфарите и да отидеш да работиш в друга държава. Голяма част от икономиката ни се държи на парите изпратени към България от хора които са намерили прехраната си извън нея.

35

Боби

преди 4 месеца

До 34 Умнико проверих току що има 8 252 600 Живи собственици на Български паспорт. Ние сме Велика НАЦИЯ. Осем милиона и кусур човека... Но реално дали е така? Има ли 8 милиона данъкоплатци в България? А? По-Богати сме? Да има БОГАТИ които са придобили състоянието си по СЪМНИТЕЛЕН начин най-меко казано? Основната част от населението МИЗЕРСТВА - разбираш ли ето ти КРАСНОРЕЧИВИ ДВА ФАКТА - Огромното множество Пенсии са минимални и Пенсионната система се Спонсорира от Бюджета. Ние сме Богати...

34

Анонимен

преди 4 месеца

Укрите как мазно лъжат не е истина. Половината им новинарски агенции гръмко обявиха че героичното украйнско ПВО е свалило два самолета на окупаторите пълни с бомби и ракети.После посмалки мманго- не били два самолета а бил един след тва още посмали не били бомби и ракети а били украйнски военнопленници. След тва съвсем посмалки не били те а били руснаците те само гледали.

33

До боби

преди 4 месеца

Ние в България знаем, че същата сделка ни докара до непознат в историята ни просперитет и свобода. Никога преди влизането ни в ЕС, не сме били по-богати, по-свободни и по-дълголетни. Днес живеем най-добрите времена за родината ни, от както се е пръкнала на картата.

32

Боби

преди 4 месеца

До 30 Случайно да знаеш каква сделка предложи Европата на Янукович? Украинската граица се отваря. Европейската граница се отваря за минимална квота. Свободната търговия е в основата на ЗВЕРСКИ СЕРТИФИКАТИ В ЕВРОПА. Янукович каза дайте пари или заеми с ниска лихва за да модернизираме икономиката. ААА НЕЕ НЕЕ оправяйте се сами. Ние в България знаем същата сделка с Европата до какво ни докара - Деиндустриализация и Демогравска Катастрофа. - Въпрос Майдана нали до същото докара Украйна?

31

С други думи...

преди 4 месеца

От умрял писмо да чакат руснаците. И живи хора да горят в Киев, реакцията ще е същата. Не, че не е правено. Руснаците си забъркаха тази каша, пипайки отначало с меки китки, те да си я оправят. Само *** може да си помисли, че ще получат подкрепа в райони, където няма етнически руснаци и Зеленски ще бъде свален от самите украинци. На украинците, нацизмът им е в гените, костите и кръвта. Самата им държава е изградена на основата на омраза към руснаци и поляци.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците цял ден се хвалеха как били свалили самолет пълен с ракети, и че вътре нямало никакви пленници. Но след като руснаците намериха двете черни кутии и пуснаха видео от катастрофата с разпиляни човешки чарколяци навсякъде, Украйна даде заден изтри всички постове от всички социални медии и каза: Русия сами си свалиха самолета... както всеки път. Дали има още някой да им се връзва!? То стана банално вече.

29

До боби

преди 4 месеца

Следвай каквото искаш, но Майдана го предизвика руската марионетка Янукович. Десет минути след изненадващото му изявление, че Украйна се връща в "руский мир", Майдана се напълни с народ. Ако мислиш, че има някой, който е в състояние да организира преврат за 10мин., значи не си добре с главата и си пропит от руска пропаганда до тотално оскотяване.

28

лъжи по време на

преди 4 месеца

зелени коридори - хуманитарни си има . пак ще има . оон какво да каже . 60 гърла по малко за хрантутене . предупредени , потвърдили . после небили разбрали и атакували самолетите . Психологически показва Объркване , Неразбиране , зелиски , залужни, оня с лимонките на коледа . Да не търсим Велики умове , стратези , шахматисти . Просто хора . Решили да убият още руснаци пилоти , охрана , екипаж, а това е лесно . Оплакванията на зелиски и рождения му ден са като виновно дете самонаказало се .

27

боб

преди 4 месеца

Не Русия, а Украйна трябва да се отдалечи от ДНР. Това е територия на независима от Украйна.

26

Боби

преди 4 месеца

До Крайцера Москва Значи следвайки причино следственат авръзка Виновен е този който предизвика Майдана в Киев. И който го подкрепяше(начело с Гаспажа Нуланд)

25

Да кога

преди 4 месеца

За какво се спори в СС имали свален самолет има от Украйна ли е свален,да е къде е драмата при това чудовищно убийство?за запада освен да защитават фашистите в Украйна?!

24

Крайцера Москва

преди 4 месеца

Ако до сега не сте си преценили, кой казва истината и кой лъже като разпран, няма надежда за вас. Отделно, че всяко нещастие по време на война е ВИНАГИ по вина на агресора, независимо кой е дръпнал спусъка в конкретната ситуация.

23

Цирк

преди 4 месеца

Руски военни разказват за комична случка,украински офицер без да знае че окопа е превзет от Руските сили влиза и започва да се кара защо не стрелят,като мисли Руснаците за украински военни.Следва плен на офицера и целият украински взвод.

22

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен Разбираш ли умнико Съвременните зенитни ракети са направени така че да няма пряко попадение а ракетата да мине близо до корпуса. Взрива и облака осколки формиран в старото поколение с формата на сфера а в съвременните с формата на диск, който буквално като с меч разсича корпуса на самолета. Самолета малко или много е бил управляем до края - осначава че удара е бил в "Корема" на самолета а не крилото(изпада в свредел) Ако е имало Боеприпаси обаче щяха да се взривят заедно с самолета!!

21

От село

преди 4 месеца

Най-правдоподобна е версията на украинците. Съседът е англичанин и така ми каза. Прочел го на английски в някаква международна медия. А руската версия я има само по руските канали. Не е международна.

20

Сандо

преди 4 месеца

Самолета е свален от Пейтриът система и в първият мас след свалянето украинците се биеха в гърдите как са свалили руски самолет и след това сменят историята

19

Фермер

преди 4 месеца

Французите голям го вадят. Петлета. Кукуригат.

18

Хора

преди 4 месеца

Спомнете си и предишните убийствата на режима в Киев,малайзийският бойнг,обстрела на затвора с украйнски пленници в Донецк,Буча и тн.и тн.Дано Русия ни отърве от това зло по скоро.