10

Анонимен

преди 4 месеца

Хората трябва измират! Природата си знае работата. Колкото повече се правим на интересни толкова повече планетата ще ни удря със унищожителни стихии. Още нищо не сме видели! В старите книги пише че един ден когато хората станат нетърпимо лоши ще се отвори земята и ще погълне човешката цивилизация в огнената бездна. Ще има големи земетресения, урагани със скорост на 500 километра в част и големи цунамита които унищожа за часове 70% от градовете щото те са по бреговете.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Не вали - заради климатичните промени. Вали - заради климатичните промени. Да, знаем си :) До скоро ни убеждаваха, че имунитета от ваксината е по-силен от естествения. Онзи ден тук писаха, че естествения имунитет е по-добър. Явно е според това кой плаща дотацията!

8

Шаши

преди 4 месеца

Изсичат за да докажат уж някакво завишаване на CO. Подлудиха ни със зелени глупости. Само правят нещата скъпи и сложни

7

Анонимен

преди 4 месеца

Да палнат още десетина футболни игрища гори за добрутро и да обезлесят територии с размерите на малка държава за година и да питат после кой им е напълнил памперсчето. Не може да сечеш до безобразие и да булдозиш на ред и после да виниш някакво глобално затопляне. Алигаторите им ще из пу кат от горещини и всичко ще стане сахара 2

6

Анонимен

преди 4 месеца

Няма никаква наука в този буламач по-горе - само свободни съчинения и сектански клетви. Когато климата на нашата планета се затопля, има повече валажи, обратно при застудяване те са по-малко - това е неизбежен природен закон! Логиката е елементарна, по-високи температури, повече изпарена вода. Това че амазонската гора поглъща СО2, но и освобожда същите количества при листопад, измиране или изгаряне. Само водораслите и фитопланктона могат да извлекат СО2 успешно.

5

Дървосекач

преди 4 месеца

Тази смотана природа пак ни обърна гръб !

4

Анонимен

преди 4 месеца

Амазонската джунгла не спира да се изсича.Местните правителства са виновни , но действия не се предприемат от никой.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Оф и днеска ли ?

2

Русия

преди 4 месеца

А вий какво очаквахте? Демократичното сякъне на дървета ли!

1

Анонимен

преди 4 месеца

я сега напишете колко 60%+ от амазонската джунгла е изсечена....