335

А у т и с т

преди 4 месеца

375 Да надградим паметника на окупатора как?С паметник на Путин ли?!Мухахаха

334

...!

преди 4 месеца

Ицко, паметниците на Окупаторите трябва да се махнат, за да изчисти България историята си, и да тръгнем нормално! Същото се отнася и за Тюрьмата на народите...Докато не погребат Мумията на най-великият Гей на миналият век, тази държава няма да тръгне по нормален път!

333

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бяхме умни,щяхме да запазим и да надградим всичко! Сега се радвате,че бутате паметници,които са един куп камъни, така да се каже и се радвате на хубавите времена,че можете да драскате по стените,да плювате и хайдутствате по улиците! Е,това е кратко удоволствие!

332

..?

преди 4 месеца

Ицко/Христо Христов/, тебе ли те тресе носталгия по соца, че ни хвалиш Перла и Правец 16? И защо се пишеш "гост", като си щатен Гюро Михайлов във форума? А сега обясни, как ще сравнително Москвич с Мерцедес, и защо за една жигула трябваше да се чака ...15 години?

331

Вън всичко

преди 4 месеца

Руско от България без оная руската прости тутка инфуенсърката че ми е симпатична и бих я е бал.

330

Отговор!

преди 4 месеца

До АнонименTAНЯ!! Пералнатя ПЕРЛА 73 на майка ми , купена през 1973 година я изхвърлихме 2003-та година, понеже имаше ръжда тук там, и искахме "Модерна"... Купихме Индезит...изкара с три ремонта едва 7 години....следващата изкара 5 години.... Добре , че на вилата имаме стара руска "Вятка" от 80-те години... Работи си.... Сега всичко се прави , за да си купиш следващото!!!

329

жбнм

преди 4 месеца

бм бн.,м

328

Христо Христов

преди 4 месеца

Че то в София са предимно неграмотни про'с'таци от прованса. Нормално е такива и след 200 години пак криво да разбират цивилизацията.

327

Дрът Комунис

преди 4 месеца

Ти му обясняваш и излагаш една камара доводи, а оно рупа ли рупа! Комунистът е интелектуален кастрат! На него не му е дадено да мисли! Смята, че като е повярвал на лъжите си,и другите ще му се вържат!

326

Анонимен

преди 4 месеца

А кога построихме панелките за да има къде да живее плебса?

325

Левски София

преди 4 месеца

Унижава комунисти

324

Царска България

преди 4 месеца

356 Преди 44та

323

Късата памет

преди 4 месеца

По спора кво било строено през 89та. Вярно е че е строено много, но повечето неща са строени без капка икономическа мисъл. Примерно Кремиковци. Колко трябва да ти е акъла да вдигнеш огромен завод за стомана на 400 км от пристанище и на място където няма желязна руда. По това време всичко се строеше за да е най голямо, а не най рентабилно. Строиш с държавна пара и не ти дреме, а иначе имаме най големия завод, обаче по магазините няма елементарни стоки. Също и Панелките, завода в Радомир и тн.

322

Българофил

преди 4 месеца

До Анонимен 349 А кога унижавахте ПФК Левски и тероризирахте футболистите им и феновете им. А? А кога сталиниста вълко червенков нареди ПЪРВИЯТ ПАМЕТНИК НА БОТЕВ ВЪВ ВРАЦА ДА БЪДЕ ДЕМОНТИРАН? Бил му трърде буржоазен, представяш ли си? А кога сталин и димитров създадоха държавата Македония и насила караха Българи да се отказват от гражданството си и да стават "македонци". Шебеци, няма как да ни учите на история.

321

Анонимен

преди 4 месеца

А лифтовете на Витоша кога се построиха? Сега ядете огризките които ви останаха от онова време и говорите за рушене на паметници! Не ви е срам!

320

Таня

преди 4 месеца

Щом софиянци не го искаме, значи да се маха. Какво значение има дали Пенчо от Годеч иска или не. Той така или иначе до София никога няма да стигне. Ние не се месим какъв цвят да си боядисват оборите и там каквото имат по селата. Това си е тяхна работа.

319

Агент Завод Мраз

преди 4 месеца

354 От ЦРУ те търсят да те Бият

318

Анонимен

преди 4 месеца

Братушките нали пoрят яко евроатлантическите зaдници , лизaчите се гърчат от безсилие , пък вие сваляте и рушете каквото можете.

317

Анонимен

преди 4 месеца

А кога дойдохте от село в София?

316

Анонимен

преди 4 месеца

А язовир Искър и другите язовири кога се появиха?