85

Анонимен

преди 4 месеца

Наглосаксонската смрад щяла да се готви за война?Ами на вас са си нужни само две-три RS-28 и от мъглявото ви островче няма да остане и помен!

84

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да нашляпаме Москалия че да има мир.

83

баба мара

преди 4 месеца

гмо мозъците не спират да плашат хората в англия ние българите искаме мир идружба с всички и на изток и на запад на нас русия не ни е враг и няма да ни нападавие убии-ците по генезис спрете с интригите спрямо русия вие предизвиквате всичкотозло по света

82

Христо Христов

преди 4 месеца

Британски войници няма да са нужни. На Руснаците им пука за британия с британците толкова, колкото на британия им пука за украйна с украинците.

81

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/83 "... т.е. талибаните са спрели почти изцяло производството на опиум и затова концентражията на производство на естествени наркоици сега е в Лат. Ам. Забележете! Талибаните са спрели производството!" - и преди Западът да нападне Афганистан, производството на опиум там беше забранено от Талибаните и режеха ръцете на производителите. Производството беше практически 0. Не е странно, че се изненадваш, защото 85% дет искате ЕС СТЕ промити про'с'таци.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Вече и най-ваксинираните не вярват в пропагандата " РУСИЯ е слаба " . Направи за смях цялото НАТО + Украйна !

79

Христо Христов

преди 4 месеца

До Мислете бе!/84 "Значи европа ще се превърне в гладко радиоактивно стъкло!" - а не го ли заслужава? Или най-малкото про'с'таците, които на 2 Април гласуваха за ТАЗИ Европа?

78

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/85 "Но дано не се случва, щото това ще е краят на света :(" - чудесно би било тези, които гласуваха България да бъде командвана от Лондон да ги няма!

77

Тревоман

преди 4 месеца

Ще воюват жените на острова, защото другото не става за нищо, все е ***!

76

Мислете бе!

преди 4 месеца

Значи европа ще се превърне в гладко радиоактивно стъкло!

75

Анонимен

преди 4 месеца

Сутринта по БНТ един наистина умен човек от МВР обясняваше подробно а наркотиците. Едно от нещата, които каза е, че след изтеглянето на САЩ и НАТО от Афганистан там са изкоренили 85% от маковите полета , т.е. талибаните са спрели почти изцяло производството на опиум и затова концентражията на производство на естествени наркоици сега е в Лат. Ам. Забележете! Талибаните са спрели производството! Припомням: Има две !! ОПиумни войни на великобритания с Китай, защото В. така е превземала населението

74

Перничанин

преди 4 месеца

Едно време хората на село са работили като волове, демек имали са физическа и психическа издръжливост. А сега като ги викнат от хоум офиса, 200 метра не знам дали ще изтичат и униформите трябва да преправят, да им се виждат глезените :) .

73

Анонимен

преди 4 месеца

За целта руснаците ще изпратят само една подводница с пет Посейдона и за 15 минути Англия ще изчезне от лицето на земята.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Там половината са гейове а другата половина с наднормено тегло.ненормалници

71

Бонго Бацил

преди 4 месеца

Много ми е интересно кой ще обучат! Джендърите и емигрантите? Щото други нема там..., а грешка и кралското семейство, те ще воючат най вече.

70

Путин

преди 4 месеца

Русия не смята да хаби хора и ресурси в мъгливият Албион. За целта няколко мощни ядрени бомби ще потопят Острова и ще го заличат от лицето на Земята;)))

69

Анонимен

преди 4 месеца

Тези още мислят че света трябва да живее по британската системе, т.е. в тяхна угода. Наистина времето им изтича и вече 3/4 от света го разбира.

68

Алън Грант

преди 4 месеца

До АнонименТи си бил там и знаеш,нали?

67

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименЩом Зеленски е подписал подобно споразумение с англичаните, трябва да прати неговите сънародници от Израел да воюват за Англия, а не украинците, защото Зеленски не е украинец и не може да се разпорежда от името на украинците! Тази договорка , може бързо да се анулира и разтури, да не говорим, че властта в Украйна, не бе взета по мирен път и Зеленски не е легитимен представител на Украйна!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Нали Русия е на ръба на загубата!? каква заплаха виждат в нея. И на децата започва да им се избистря картината....