61

Хунка

преди 4 месеца

До Слава Урине---''краина'' на украински означава държава, а ''украина'' означава ''родина''. (дом/удома)

60

Анонимен

преди 4 месеца

Тексаска Народна Република!!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Това е вариант да няма Трета световна война но е малко вероятно да бъде допуснат до участие .Кремълските бандити се плашат от сянката .

58

Анонимен

преди 4 месеца

Радвам се, че кравария е пред гражданска война. Приготвил съм американско уйски за банкета хахахахаха

57

Анонимен

преди 4 месеца

съединени кравофалирали щати, нещо да кажете за "спокойствието" което цари в Тексас, капиталистите нещо им се объркаха плановете.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Претседателя на нашия измизлен нагласен парламент какво прави в комунистически Виатнам? Какво подписа там плешака? Кой виатнамец ще ти бачка в БГ кл0аката бе? За 700 лв и 500 лв да плаща квартира. Търсят балами да купят отмиращия и фалиращия в БГ бизнес. Балами не останаха никъде освен в БГ. Скоро вие русофоби и антикомуняги-демонкрати ще бачкате за комунистите от Виатнам. Вие ще си останете р0би каквито сте и сега.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Поредния платен,който да се противопоставя.

54

Краваророб

преди 4 месеца

Оня нацяга футболния хулиган приятеля на расате тук му купиха униформата и оборудването (за хиляди левове). Отиде в урина в края на ноември. Там се изучи момчето за месец и киевския режим го прати на първа линия под Купянск в края на декември, след 3 дена беше денацифициран хахахаха. Повоюва си добре момчето и отиде при ген. Луков, където му е мястото. Евала БГ демократи-нацяги. Дано идете всички при вашия генерал.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Алоу аиде кротко с лужите ,не само ти живееш и работиш в Германия,хората са недоволни от политиката на Шолц ,недоволни са че всичко поскъпна двоино ,фермерите конкретно че им се спират компенсациите за поскъпналите горива -а едни милиони евра се прахосват да се хрантутят укр .готованци .И аз лично съм убеден че това ще се покаже на следващите избори .Чака ни дясно правителство

52

Анонимен

преди 4 месеца

Ние като се подписвахме за различни референдуми...какво стана? Голямо НИЩО!!! А вие се грижите за руските опозиционери. Чуждите поддържате, а нашите опозиционери?

51

Мачкайте братушки

преди 4 месеца

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

50

Слава на Русия

преди 4 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

49

Анонимен

преди 4 месеца

кво стана с контрата бе отворковци, пиете ли си кафето на червения площад или само се дуете от диваните. Скоро и Одеса ще бъде руска.

48

Анонимен

преди 4 месеца

В америка заради "глобалното затопляне" температурите паднаха под -25 градуса. Хората не могат да си запалят електрическите коли, в повечето колонки за зареждане просто няма ток. Хахаха, какво стана с вашия зелен преход бе еврогейове и НП0-та? Междувременно за денонощие в америка от студа са умрели над 250 човека. Евала краварофили!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Какво става с американските визи за БГ? Нямам търпение нашите любими американци да ни дадат безплатни визи за уличните им к0пт0ри с въргалящи се наркоси и спящи бездомници.

46

анонимен

преди 4 месеца

тоз много прилича на един тракторист от нашто село, сякаш му е брат, ама той пий и за умрелите..

45

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия за 1 година газифицираха над 500 населени места. В БГ за 1 година 50 населени места изчезнаха, 500 хил не се отопляват, защото нямат пари, 500 хил се отопляват изгаряйки пластмаса в печките си, а 5 млн се отопляват икономично и стоят с якетата в жилищата си.

44

Орлан

преди 4 месеца

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

43

Денко Зеленков

преди 4 месеца

Сглобарката изтъргуваха въздушно-капков шенген в замена на стотици хиляди reZани карабини да 0наждат жонките на русофобите. Хахаха много съм доволен)))

42

Анонимен

преди 4 месеца

Какво стана с укронацисткото контранастъпление бе русофоби? Колко пари профукахте и 0крадохте бе? Какво стана с икономиките на германия и швеция? Кажете колко заем взеха до сега сглобката за да държи страната на повърхността? Какво е заложила сглобката за тия пари? Сглобката да каже колко до сега са дадени безвъзмезно на укронацягите? По кои тропически острови ще се крият шефовете на сглобката, когато народа започне да ги търси?