162

Дядо Щукар

преди 4 месеца

Анонимен, ние като млади също сме били гледани с неодобрение, това е естествен конфликт м/у поколенията. Обаче тези сега наистина са много деградирали нравствено и интелектуално. Неграмотни са, но претенциите им са големи. Абсолютно индиферентни са и всяка ценност извън консуматорството за тях непонятно. Ние толкова вдебилени не сме били. Тя деградацията е във всяка сфера, но деградацията на и без това намаляващия човешки фактор е наистина трагедия. И последствията отт това ще се усетят по-късно

161

Анонимен

преди 4 месеца

Супер си ни младежите,айде без коментари.Вие пък като бяхте млади,кви ли сте били..не ми се мисли.Живота си е техен,всяко нещо с времето си!А държавата да се оправя,и не си мислете,че държавата са хората,Не!

160

Ще ги съберат...

преди 4 месеца

‼🇺🇦🏴‍☠ Украинците плащат по пет хиляди долара, за да избегнат мобилизация - сп.Times▪Тези, които предпочитат да напуснат Украйна през горите или пресекат река Тиса (която тече по границата с Румъния и Унгария - бел. Life), търсят водачи... които обикновено взимат от 3 ,5 до 5 хиляди долара",- пише авторът.▪Както отбелязва Times, множество канали в Telegram предлагат съответните услуги. За фалшиви документи например контрабандистите искат от 700 до 1,3 хиляди долара.

159

Анонимен

преди 4 месеца

По добре да ровиш по кофите и да вземаш социални помощи в Германия отколкото да робуваш във фирмата на нагъл български чорбаджия!

158

Анонимен

преди 4 месеца

Комунизмът унищожи вярата и църквата, а бе вяра и църква не можеш да имаш никакви "социално-културни фибри". Днешната деградация е в резултат на безбожието, което комунистите наложиха у българина.

157

мистър Копейкин

преди 4 месеца

Възраждане предлага да отворим 6-7концлагера. Ще работят на полето, ще гледат пилета и ще събират яйца и ще ги опаковат за пращане в Москва. Ще затварят буркани с праскови и домати, пак за Майка Русия. В Русия обичат евтини български продукти - липсват им от времето когато бяхме под руско робство и си мислихме, че сме много добре

156

Това е ДЕМОНкроцията

преди 4 месеца

От Запад!!! Нагло и просто общество расте! Всъщност вече не им трябва умно,защото има ИИ!!!

155

Хмм

преди 4 месеца

Аз не знам някой да наема хора на 29 без един ден трудов стаж работа. Има такива, които на 30 тепърва искат да почнат да работят, ама като го видя 92 набор и няма един ден трудов стаж и СВто директното отива в кошчето.

154

Ами ако

преди 4 месеца

Не виждат смисъл да учиш или да работиш а,ако по някакъв начин си докарват 500-1000 лв. Ще блъскат ли по 8 часа 5 дена в седмицата цял месец и то в добрия случай за МРЗ че и да търпиш някакъв мазен шеф....а за ученето не всеки може

153

Анонимен

преди 4 месеца

Ами"мили мои"няма как да намерите ХАбдали които да слугуват на червената олигархия за тия смешни пари(подаяние)което дават същите във вид на заплата във България,още по по малко пък младите люде!!!!!

152

Киро Брейка

преди 4 месеца

Всеки ден без Бай Тошо става от лошо по-лошо !!!

151

Анонимен

преди 4 месеца

с тяхното разрешение. Около 338 000 човека между 19 и 39 в Южна Корея са станали отшелници / самотници по данните от статистика от 2022 година на Корейския институт за здраве и социални дейности. South Korea is paying young people who refuse to leave the house $500 a month to attend school, go to work, and 'restore their daily lives' - Business Insider, 14.04.2023

150

Анонимен

преди 4 месеца

Да отидат да аргатуват за жълти стотинки на червените крадци и техните отрочета които се изявяват като бизнесмени,това ли предлагате?

149

Анонимен

преди 4 месеца

Южна Корея плаща на млади хора, които не изксат да излизат от дома си, 500$ на месец за да посещават училище, работят и да "възстановят всекидневния си живот". Младежите - отшелници на възраст от 9 до 24 години могат да получават месечната помощ. правителството ще плаща по 500$ на месец за храна, облекло, подслон и други потребности за живот. Одобрените ще получават стоки или пари по банковата си сметка, освен ако не са под 18 години - тогава те ще постъпят в сметка на родител, баба / дядо ...

148

Еххх

преди 4 месеца

По времето на Тодор Живков България се развиваше, хората Ходеха на почивка по четири пъти в годината всичко имаше развитие с идването на демокрацията на хората се гледа като на пчели.

147

Минаващ

преди 4 месеца

Нищо нищо, затова раздавайте още безплатни придобивки като детски градини, които струват милиони взети от работещите, безплатни закуски, безплатни учебници, безплатен транспорт, отстъпки за какво ли не... гласувайте и онези 20 000 за новородено, давайте още, докато има кой да работи все още и докато има пенсионери цял живот също работили и с по 500 лева пенсия. Каца без дъно всички знаем какво е!

146

Анонимен

преди 4 месеца

С такава алчна мафия (работодатели),с такива престъпни управляващи ,как народа да живее нормално.

145

До Анонимен 141

преди 4 месеца

За Япония има все по-голям проблем с 'отшелниците' - хора, които си живеят вкъщи и почти или изобщо не излизат навън. По данни от миналата година са около 1.5 милиона души. Според национално проучване около 2 процента от 12249 респонденти на възраст 15-64 са такива. Катоцяло състоянието се свързва с психически / психиатричен / социален проблем или преживяна травма.

144

факт

преди 4 месеца

В българия дори има поговорка: "При живи старци, защо ти е да работиш?"

143

Анонимен

преди 4 месеца

Съвсем скоро нито един нормален човек няма да иска да живее на тази прокълната територия, затова и тези статистики са без смисъл.