28

Весо

преди 4 месеца

С парите на NEXO и с изпитан отбор "юнаци"ще овършеят България поне още два пъти за чест,слава и пак пари! Съдраха я тази държава и погребват народа бавно, сигурно и надълбоко!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Ще вземат минимум 500 млн... Положението е за революция.

26

До 24

преди 4 месеца

Никакви обвинения не са им повдигани. Направиха едни претърсвания и толкоз. Арбитражният съд е до неизпълнени търговски договори. За нарушения на прокуратурата България си има закон. Но толкоз е акъла на адвокатите на тия на Нексо.

25

Не разбрах връзката

преди 4 месеца

с копейките? Може ли да разясниш или имаш линейно програмиране без разклоняване?

24

Анонимен

преди 4 месеца

КъФ арбитражен иск срещу държавни институции бре, арбитражите са за договори между компании предварително съгласили се за използването на арбитражи, тия са тотално недекел

23

Ей,

преди 4 месеца

разсипаха я тая държава!

22

АнонимеН

преди 4 месеца

ПРАВИ СЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ПА ЧАК ТОГАВА СЕ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ! ПРОКУРАТУРАТА АЛАМИНУТ ИМ ПОВДИГНА ОБВИНЕНИЯ ПА ПОСЛЕ ИМ ГИ СВАЛИ ТОВА Е ЗА ДЕЛО! ТУК ЩЕ ВЗЕМАТ МИЛИОНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ! НО КОМПАНИЯТА Е РЕГИСТИРАНА В ФАЩ И ТАМ МОЖЕ ДА СИ ЗАВЕДЕ ДЕЛОТО А БОЙКО БОРИСОВ ПРИЕ СПОГОДБА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ФАЩ ДА ПРИЗНАВАМЕ ТЕХНИТЕ ДЕЛА И ДОРИ ДА ЕКСТРАДИРАМЕ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ ТАМ АКО ТЕХЕН СЪД ТАКА ИСКА!!! БОЙКО БОРИСОВ Е ДОКАЗАН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ!

21

гиги

преди 4 месеца

До анонименМи съмнявай се, това е частен арбитраж....Като начало ще бъде оспорена компетенцията

20

АНГЕЛ

преди 4 месеца

След като си абсолютно неграмотен прокурор за който крипто валутите растат по дърветата защо ти бе да се занимаваш със световния лидер в крипто банкирането . Говорим за компания с активи за 100 млрд. Божков готви още едно подобно дело за горе долу същата сума !

19

aaaa

преди 4 месеца

За следващите избори ПП и ДБ вече са си подсигурили спонсор и пари .Мда и най лошото е че ще я осъдат България за пореден път.Беден народ ,богата държава.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Разочароващо държание

17

АнонимеН

преди 4 месеца

НАШИТЕ НАПРАВИХА РАЗСЛЕДВАНЕ ТИП-СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН С КОЕТО НАИСТИНА ИМ СКАПАХА РЕПУТАЦИЯТА! ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪПРОС Е ПОДПИСАЛА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ СПОГОДБА ДА ПРИЗНАВАМЕ ТАКИВА ДЕЛА И МАЙ ОТГОВОРА Е ДА ПРИ БОЙКО БОРИСОВ ТОЙ НИ НАХЕНДРИ СЪС ТАЗИ СПОГОДБА! ТАКА ПРИ ДЕЛА В ФАЩ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ УВАЖАВАМЕ ТУК!! АБСОЛЮТНО ЩЕ БЪДЕМ ОСЪДЕНИ!

16

анонимен

преди 4 месеца

Изобщо Не се съмнявам че ще осъдят България

15

Шиши

преди 4 месеца

Чудесна идея, мисля да съдя САЩ за 30 млрд долара репутационни щети за корпулентният ми бизнес пред Русия за това, че се наложи да стана евроатлантик!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Явно свършиха парите в Дубай.

13

До 9

преди 4 месеца

Не е сигурно, спонсори са на ПП и тогава работата се потули, сега може и пари да изкарат

12

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНяма значение какви са, а какви са адвокатите които ги представят. Тук държавата ще е добре да се погрижи също да има топ адвокати от САЩ, които ни защитават плюс контра-иск. С данъчни пари да плащаме за ДС синчетата, честно казано малко нагло.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Не са ви виновни Нексо а скапаните политици които се опитаха да окрадат поредната частна фирма и сега ни наденаха още 3 милиарда да плащаме ние, глупавия народ на България. Честито на всички!!! "Благодаря" на политиците! Да ви се връща тъпкано!!!

10

АнонимеН

преди 4 месеца

ЗАРАДИ ПСЕВДО РЕЙТИНГА НА БОЙКО БОРИСОВ СЕГА ЩЕ ПЛАТИМ ОЩЕ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

9

Анонимен

преди 4 месеца

Тия няма да видят едно стотинка това е ясно ,защото са измамници , лошото че и наще политици като сетя какви още по-големи лъжци са.