66

Анонимен

преди 4 месеца

До До 1 . Гледай да не останеш с половин.

65

Анонимен

преди 4 месеца

През 2013 купих апартамент в центъра на София за 850 евро квадратен метър. Преди два месеца продадоха апартамент в същата сграда за 2700 евро квадратния метър. Чакайте си балона да се спука, а в същото време цените се удвояват и утрояват през няколко години.

64

Сеирджиите бленуват

преди 4 месеца

парламентът да реши, че държавата може да настанява мигрантите от Близкия изток и Африка в жилища, притежавани от хора, които имат повече от един апартамент. Социализмът нистина увреди мисленето на много хора - "Някой може да е спестил пари чрез много труд и икономии и да ги е вложил в нещо. Хайде тогава ние да му отнемем онова, в което е инвестирал и ако не можем да присвоим отнетото, то поне даром да го дадем на други npoшляцu! Важното е някой да трупа блага, а ние да се разпореждаме с тях!"

63

Анонимен

преди 4 месеца

Краставичарите питат краставиците, дали ще им се вдига цената и те казват Да. Реалността е, че всички налитат на мръвките.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Половината имоти се купуват в брой, без да се взима кредит. Много малко са тези, които плащат чрез кредит почти изцяло за имота. В този смисъл лихвите по ипотечните кредити на банките в България не са решаващ фактор. Най-вероятно цените на имотите в София ще се удвояват на 8-12 години още доста време. Последното удвояване отне само 7 години.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Излиза Уникредит Булбанк в анализ и официално обявява че инотите са в БАЛОН!.Икономисти казват че банките надуват то не само имотите всичко през ненормалното, безконтролно раздаване на кредити,БНБ почва да коментира че ще ограничава жилищните кредити,Германия спад от над 10% в цените ,друго страни и Китай ,фалити и спадове в имотните пазари но в България ще продължаваме да си вярваме ,трагично и смешно

60

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера и Симеон Дянков обясни че България няма да приеме еврото поне до 2027 година иначе сайтовете на Инвестор медия ,като този продължават да бъдат лъжи и да манипулират,отделно БНБ ще налага мерки за заемите специално за жилища които банките отпускат и надуват балона в имотите .Това е ,казаха го официално ,да не говорим и за лихвите които банките тепърва попватбда вдигат от следващия месец.Не вярвайте на брокери и лъжи от такива сайтове.

59

Анонимен

преди 4 месеца

ще се вдигнат поние с 5 % е най-вероятната прогноза

58

Анонимен

преди 4 месеца

Статията си е 100% манипулация и втълпяване на внушения във поведението на хората и техните очаквания.Само вижте как започва imoti.net попита водещи какви ?Б р о к е р и на имоти ха ха..

57

Емил

преди 4 месеца

Ха-ха-ха, мантрите продължават. Вчера статия, днес друга. Яко са я закъсали с продажбите щом взеха всеки ден да пишат статии, явно вече ги избива на истерия.

56

Анонимен

преди 4 месеца

От 1989 г досега, който е на власт си оправя жилищните въпроси и то винаги изгодно !

55

Хей пияндето

преди 4 месеца

Ти си явно брокер или спекулант . Искаш или не има икономически закономерности , които не зависят от твоето желание. У нас изкуствено се задържат лихвите по кредитите , което води да нарастване на купувачите на имоти , но и до скоро на инфлацията . Скоро ще се наложи да се вдигнат лихвите и тези които са напазарували апартаменти с печалба от спекулации , ще бързат да се освободят от имота за да не губят пари . Хай , наздраве и не пиши глупости , че да не ти се смеят .

54

Тралалалаа

преди 4 месеца

Вярвай ми -аз съм брокер на недвижими имоти . Trust me -I am a real estate agent ! Така се шегуват в някои западни страни . Брокер може да стане всеки , няма нужда от образование , стига да е нахален и да умее да лъже . Само погледнете обявите им - светъл и просторен коридорили слънчева тераса за отдих , като че ли ще живееш в коридора ала на терасата . Хората които купуват и знаят какво искат питат колко спални и бани има имота , то е ясно че ще има дневна и кухня .

53

пияница мистик

преди 4 месеца

Забелязал съм, че тези дето най-много говорят за някакъв "балон", дето ще се спука са най-големите мишkи, дето нямат и 50 лева в джоба. И да станат по 7000 лева тристайните като при бай Тошо, пак няма да имат пари да си купят жилище, а ще ходят да теглят кредит :))) А "балонът" ще се спука, когато хляба стане по 0,30лв и ракията по 4,50лв :))) Ееееех, мечти, мечти на безпаричните балонаджии

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Моля В Испания е социализъм! На тях имоти не им трябват.. скоро ще почнат да се катерят по дърветата..

51

лисица

преди 4 месеца

На някои много им се ще имотите в България да станат безплатни и да си ги награбят, ама не става така. Тези мераклии да дойдат в България след 1000 /хиляда/ години да си поговорим.

50

Анонимен

преди 4 месеца

с. Велико Търново от кога е пазар за имоти?!?

49

Observer

преди 4 месеца

...52...-с потенциал за почти безкрайно предлагане спрямо търсене/понижени или завишени оценки поради липса на коректно законодателство/нетни-общи кв метри и тн и тн.

48

Observer

преди 4 месеца

С практически нулеви/много ниски годишни/месечни данъци на имоти в сравнение на западна европа (т.е. 300-400 лв. годишно), цената на спекулациите е по същество нулева и излиза че възвръщаемостта на инвестиция в имот превъзхожда всички възвръщаемости с нисък/среден риск на фондовите борси (където риска е съществен). Ясно е че има безброй изкуствени фактори които изкривяват ценообразуването в имотния пазар като ниски такси за имоти с инвестиционна цел/ 30% празни имоти-с потенциал за почти безкрай

47

Анонимен

преди 4 месеца

Когато гръмне балона (а той ще гръмне рано или късно) ще настане голям рев! Това ще е най тежката криза след 1997г.