247

Съвет към Козяк

преди 7 месеца

Добре де, щом толкова давате зор да си бутаме паметниците в България, дайте първо пример като си разрушите паметниците на Джордж Вашингтон и Абрахам Линкълн...или те са трепали индианци и роби само че "демократично" нали ?

246

Альоша на Чакъл!

преди 7 месеца

277 Тук говорим за паветника та Пуския съвец ки окупатор не за ракети б л яд рушистанска!

245

АнтикомунисткаСофия

преди 7 месеца

Не е тайна че най големите суругат- де ге не ра ти нискочели алчни без морални де били убийци психопати проста ци и крадци и станаха комунисти издигнаха ги до върха три пъти фалираха държавата и съсипаха народа и това с окупаторските паветници навсякъде е абсолютна гавра вече с българското достойнство които не е останало много!

244

Иван

преди 7 месеца

Насилствено изидгнаха този просташки паметник, и *** и България и Пловдив. Паметник на *** -окупатор ,най антибългарският паметник.

243

Мръсни руски

преди 7 месеца

СУ ски ***!!!!!

242

Осъзнавате ли че

преди 7 месеца

Комунистите са извършили ГЕНОЦИД над елита на нацията 44та и та обикновенни хора също които не са имали нищо общо с политика но най големият им грях е бил че не са комунисти и загова са били убивани по доноси и пращате в лагери заграбвали са им имотите и земите гнусните Янкошумкари !!!Ковутизма тява право на паветници в европейска и свободна България!!!!!

241

аха

преди 7 месеца

Такива простотии са ставали в България и през периода 1942-1944 година. Даже по-големи, жандармите са трепели деца. После всичко приключило, знаем как. Лошото е, че продажните ни грантаджии нямат историческа памет. Мислят, че ще им се размине. Те и онези, дето са избивали деца, сигурно са мислели така.

240

Анонимен

преди 7 месеца

Време е за Възраждане!

239

Коцето

преди 7 месеца

"Ние от "Екогласност", както и милиони българи..."Колко милиона? 20-30? Значи можете да си нарамите паметниците и да отидете да живеете при ПутинЧ Там е по-хубаво!

238

ХайлХитлер

преди 7 месеца

Не съм нацист обаче мразя комунистите повече от колкото са га мразили нацистите!Альоша На Чакъл!!!Долу паметника на Окупатора!!!

237

Альоша На Чакъл

преди 7 месеца

Альоша На Чакъл!!!

236

Русия=выгребная яма

преди 7 месеца

Альоша ще бъде демонтиран нежно и внимателно. Което не се отнася за Бузлуджа, чинията ше гърми зверски!

235

Българския Народ

преди 7 месеца

Искаме взив на Альоша и закриване на комунистимеските музей в противен случея искаме музеи на нацизма нари е история!Или ше има и на двете или да няма на нито едното!!!

234

(^.^)

преди 7 месеца

Целият железобетон от времето на СОЦА и "Нерушимата българосъвеЦка дружба" трябва да бъде изметен в музея на социалистическото изкуство ... В Димитров град вече има инициативен комитет от стари кримки и Соц-динозаври, които са изявили желание градът с името на Гошо-Тарабата, до приюти тези произведения на Социалистическия Сюрреализъм ... !!!

233

Ружките

преди 7 месеца

Суйнееее

232

До 242

преди 7 месеца

Хитлер червен смешнико е смятал България за най-доверения съюзник на Германия на Балканите. Той напрактика ни подарява Македония и Беломорска Тракия, като така е осъществена отколешната българска мечта за национално обединение, без да иска нищо в замяна, дори да обяваме война на СССР, да не говорим да изпращаме войски на източния фронт. Дори по еврейския въпрос Хитлер е бил много по-мек спрямо България. Аман от червени лъжи и манипулации!

231

5G Рептил

преди 7 месеца

257 Да бе мислиш ли?

230

Анонимен

преди 7 месеца

Краварските *** са ги активирали с 5G !

229

Ма соф гро п

преди 7 месеца

За рус ки те сф и не!!!

228

Анонимен

преди 7 месеца

До 184Трябвало е да не ни спасяват 1877-1878, и да говорим на турски сега, )))ДА ТИ ПРИПОМНЯЛИ, ЧЕ 5 ВЕКА НЕ ПРОГОВОРИХМЕ ТУРСКИ ДОРИ ПОВЕЧЕТО ОТ БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ НЕ ГО ГОВОРЕХА.А ОСМ. ИМПЕРИЯ СЕ РАЗПАДНА СЛЕД ПСВ И ЩЯХМЕ ДА СМЕ СВОБОДНИ. ОСВЕН ТОВС НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ОТ БЪЛГАРИН ОТ МАКЕДОНИЯ ДА Е ЗАБРАВИЛ БЪЛГАРСКИЯТ ВЪПРЕКИ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ СА ГИ,, ОСВОБОДИЛИ"