120

Анонимен

преди 4 месеца

Религиите бяха сътворени да контролират кекса върху планетата земя.

119

Кършиякин

преди 4 месеца

Скоро всички ще паки, паки започнем да учим руски. Добре че мнозина не са го забравили, а и е десен за адаптиране (в сравнение с турски или англски)

118

Анонимен

преди 4 месеца

Спокойно! К0к0рч0 само трябва да се надупи и без проблем ще поеме 2-3 ;)

117

Анонимен

преди 4 месеца

Затова политиците трябва да са много дипломатични и да не провокират никого с нагло поведение.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя дъртак що не си гледа внуците?Лакомия за пари, заплата благини -това е истината.А иначе ....ще говори каквото му наредят от "посолството".

115

Кичка

преди 4 месеца

До торенте::Кой ще ни напада и защо?Да ни храни ли.Навремето нали Хрушчов затова не ни взе за 16та република.Те ни превземат отвътре.Това е по страшното.Изчезваме.Топим се като народност.А и ако има конфликт,трудно ще съберат войска за военни действия.Едно са учения,съвсем друго реална бойна обстановка.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Кольо, Ердоган помоли Президента Путин за С-400 "Триумф" и си ги плати. Плати ги и ги получи. Сега пиностанските F-16 в Инджерлик треперят от тях.

113

Анонимен

преди 4 месеца

България няма никаква защита,защото всичко подарихме ,нарязахме,разсипахме.Да се молим да не стане нешо,защото тогава ще видите помощ,ама друг път.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Като ги подарявате на Украйна няма да има ,вашето правителство сякаш са гласували украинци не българи

111

значи...

преди 4 месеца

Като видя пенсионер,че и зам.министър.Толкова ли в тази държава няма кадри бе.От тези сталци,отърване няма.Не може и не трябва така да продължава.Навърши годините за пенсия-и у дома.Младите кадри кога ще растат?Те и затова бягат по света.Този дятка само като го погледна,и знам какво мисли.Зависим е отвсякъде.

110

анонимен

преди 4 месеца

ами нали те свършиха ракетите, въоръжението старо, крадяха чипове от великите украинци....пък то ко стана?.....чистокръвни лъжци сте вие, народа го знае и винаги ще бъде с БРАТСКА РУСИЯ?

109

ъ

преди 4 месеца

Спокойно, Тагарев нали беше казал, че системите за ПРО са с отпаднала необходимост, за какво са ни? Пък и нали Украйна пази цяла Европа, няма страшно.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Нормално, укропитеците всичко дадоха на Украйна

107

2LOOP

преди 4 месеца

Тоя чиновник със заучени фрази, май не защитава българския национален интерес! Слушах го по радиото, какви ги рецитира. Каво значи "САЩ са ни основен партньор"!? Пак ли сме донор на кинти, като със самолетите? Не е ли по-важно, бързо да подобрим способносттада се защитаваме, вместо да обслужваме чужди интереси?Израел например беше готов да ни помогне, както за изграждане на противоракетна отбрана, така и за машините на пехотата.По- евтино, по-бързо, и най-важното, по- изгодно за нас!

106

Анонимен

преди 4 месеца

руски платени писачи

105

Христо Христов

преди 4 месеца

До Анонимен/93 "... е и синът на бригаден генерал от френската армия." - чудесна новина. Лошото е единствено, че са малко!

104

Аха, ясно...

преди 4 месеца

да си дадем нашите за Украйна, а ние да похарчим още 10 милиарда за нови...

103

УрсулаЛайнарска

преди 4 месеца

До АнонименОтто фон Бисмарк каза: Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан....но довърши цитата " ако нямаш доблеста да го спазваш" Бисмарк много добре е знаел, че мечката спи и търпи, но когато се събуди не си ляга докато не се наиграе - обикновено с лъже-демократи избиваши Индийци, Конгоанци и строящи концентрационни лагери за да горят хора като подпалки! Няма по-долно и противно същество от Англо-сакс, което години наред избива хора, но се прави на Демократ!

102

VladTepes

преди 4 месеца

Редно е в Долна Митрополия да разработят подход срещу балистични ракети аналогично на стратегията за отбрана на въздушното пространство без самолети на полк. доц. д-р. Маринов.

101

Радев

преди 4 месеца

Гордея се с моята роля,като президент на Русия,пардон България...1. Попречих България да се сдобие безплатно с въоръжение от НАТО ,в замяна на старите самолети.2. Забавих с години подмяната на руското оръжие с ново, не руско.3.Сключих в ущърб на България дългосрочен договор за газта с Турция.Слава на Русия,..