150

Ром"с

преди 4 месеца

Навярно по=достоверно ТОВА Е за Зеленски ,че едни воюват по 1-2 години на фронтовата линия,а други воюват по фейсбуците и соц мрежите,а тях не ги пипат ..а ловят по улуците .. . Украинският мъж до 60 години не излиза на улицата без 100 долара,а по-добре е да има 300 ,щото хайките са по 3 -*** и не се знаее на какви ще попадне..а то във военокоматА АКО се спаси с 1000 долар,то трябва шапката да бие от щастие..а то и 5 000 понякога не спаятва...и се отива чак на 10 000 .

149

Анонимен

преди 4 месеца

Руските войници кога ли ще направят кръгом към Кремъл за да извадят наглата страхлива мишка за ушите оттам, както е било през 1917 г.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Ами, да опита, бе, 179. Кой го спира? Стига е мъдрувал. Разбрахме, че е "мъдър".

147

Анонимен

преди 4 месеца

Ако правите положителен коментар за 179 го трият.

146

Анонимен

преди 4 месеца

Tолкова сте смешни!Сигурно искате да ни убедите,че съпругите и майките на украинските войници умират от любов към Зеленски,особено на убитите и осакатените.Такова желание имат да ги пратят на фронта,че правят всичко възможно да напуснат Украйна.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Путин ако прочете какво се пише от блатото, веднага ще си премисли какво прави

144

Европеец

преди 4 месеца

До Анонимен Какво трябваше да направи Израел, да се предаде ли? Няма как шепа Террористи да се опитват да унищожат икономически силна държава със една от най модерните армии. Израелската армия, дори не води тотална война, иначе за една седмица щеше да ги прочисти.

143

Анонимен

преди 4 месеца

До Европеец192-_ Армиите на НАТО + цялата им военна промишленост и най- новите им чудо оръжия от 2,5 години воюват в украйната с руски доброволци, волнонаемни и 7.3% от руската армия. И да ви кажа - Никак неможе да се твърди, че воюват успешно. Успехите им се изразяват единствено с обстрели на хората по пазарите и на транспортни самолети със собствените им колеги.

142

Европеец

преди 4 месеца

До Хора Руснака е пропаднал Алкохолик, който живее мизерно и счита, че всички са му длъжни. Обаче нормалните държави се разграничиха от тях и Русия ще е част от слаборазвитите Диктатури.Там никога не са живели нормално. Шепа престъпници управляват и крадат, а Руският народ, като едно *** гледа с празен поглед и не осъзнава колко е зле. Цивилизованият свят никога не ги е признавал, независимо от агресията им. Да си живеят в Блатото, там са най щастливи.

141

Европеец

преди 4 месеца

До АнонименЗащо не го е направил? Предполагам, че се досещате, че всички пускови установки на Руския са стари или нефункциониращи. Отделно за всяка от тях има подготвени Ракети за да бъдат унищожени. Руснаците много добре знаят колко са зле. Ако имаха възможност досега да са използвали Ядрените си ракети. Но знаят, че нямат шанс срещу най силните армии в света. Армиите на НАТО са сериозна сила и никой не смее да се противопостави.

140

Европеец

преди 4 месеца

До АнонименПутин пробва да срине Киев, но не успя и ,,втората армия'' избяга обратно.

139

Рамзес II-ри

преди 4 месеца

Мда требе рушнаците да ги направят роби за нови пирамиди...за това ги бива.Ся за Ленин е ясно че е от произход улични чистачи но какво да направим,той закопа Совдепа.Дори некадърния Тутмос не би закопал така нещата

138

Сър Уилямс

преди 4 месеца

До долния умник: Това, че Сатаняху е из:;род не означава, че Путин не е из:;род. И двамата са! Просто "стожерът на морала" САЩ имат различно отношение към двамата ...

137

Анонимен

преди 4 месеца

Какво плюете Путин?! Натаняхо изтрепа свет жени и деца, а запада и пръста не си мръдна??? Ако Путин беше сринал Киев със земята, както Израел направи със Газа, щяха да нададът вой до луната западняците, но нали натаняху е наш човек, та затова нищо

136

Дон Кикот

преди 4 месеца

До Хора.. Руснака е готов на всичко за Путин хаха

135

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е мъдър и балансиран водач на нацията си! При все че разполага с оръжие което ще постави на колене всички с използването му, не го е направил.

134

Хора

преди 4 месеца

Тези който пускат подобни бози,не познават душата на руснака,той е готов на всичко за родината си.На запад такова няма и затова него проумяват.

133

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Путин е пр***ост човек. Той си мисли, че ще остане в Историята като велик Владетел ... А след 50 години ще е мъртъв и е твърде вероятно да се пържи в пламъците цяла вечност, заради страданията които е причинил ... тва само един пр***ост човек може да го направи ...

132

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Путин е непоследователен! За да има мир Зеленски трябва да сдаде властта ... ок ... ама Пригожин като тръгна към Москва, той що не сдаде властта ами беше решен да се бие ?!? Само човек с ниско Ай Кю може да е фен на тези същества ...

131

Пак

преди 4 месеца

Фейк нюз