240

Укропитек

преди 4 месеца

Звездна нощ на Ван Гог. Укрофашист.

239

Анонимен

преди 4 месеца

До Пълни глупости!Я, прочети какво е написала Peppa Petrova. Доста добре се е аргументирало и достатъчно ясно, че да я разберат и семпли личности като теб.

238

Анонимен

преди 4 месеца

***, покажи ми тази комбинации от цветове в картини на сочени от теб художници. Що не кажеш на майка си да си сложи черна забрадка? Защото този символ значи нещо. И макар в случая с черната забрадка, светът няма да е изгубил нещо съществено, едва ли ще е приятно за семейството ти да се движи с такава забрадка. Същото и с използваната комбинация от синьо над жълто (и никакви други цветове). В 2006 тези цветове не са били натоварени със смисъла, с какъвто са натоварени сега. Ама си ***.

237

Русопитек

преди 4 месеца

Забрана на използването на син и жълт цвят в изобр. изкуство. Леонардо, Рембрант, Ван Гог и т.н. всички са били укрофашисти пропагандатори.

236

Анонимен

преди 4 месеца

Вероятно новия писател е от ПП или Вазов е от ПП )

235

ТИТИ

преди 4 месеца

Ние БЪЛГАРИ ли сме или НЕ? Какви украинци , и какви простотии се изсипват вече в държавата ни ,просто нямам думи ! Училищата да се вземат в ръце и техните ръководители. Съвсем ще се обезличим като държава и ще изчезнем един ден !

234

Идеалист

преди 4 месеца

От рано сутринта по проамериканските телевизии и БНР тече т.н. евроантлантическа пропаганда. Преди години старите комунисти искаха да ни направят 16 република на СССР. Днес внуците им искат да ни направят Украинци. Дядовците им поне не бяха хомосексуалисти!

233

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са били копейките 2006 година хахахахахахахаха.

232

Модерно е

преди 4 месеца

Детската градина на малкия боядисаха оградата точно така преди 2-3 месеца - отгоре синьо наполовина, а отдолу жълто. Модерно е. Укри сме. Впрочем ние сме фшкии без мозък и достойнство. Ядем им гадната храна дето внасят вече повече от 10 години внасят какви ли не ***, но ние производство нямаме. Пращаме им горива, оръжия, гледаме им децата и жените..

231

Анонимен

преди 4 месеца

Срам и позор..то бива слагачество..

230

Териториален

преди 4 месеца

Не ни интересува от кога е корицата.... Важното е какво символизира за нас.... А именно война...

229

Пълни глупости!

преди 4 месеца

Първото издание с тази корица е 2006 г. То бива фалшиви опорки, ама чак толкова!? Разчита се, че хората не четат книги и лесно ще се подведат! Това е отвратително!

228

Кимон

преди 4 месеца

До и какво излизаЗащо да сменят корицата? Ще сменят блузата с други цветове и утре като някой ненормалник нападне държава със знаме с новите цветове, тия пак ще мучат

227

и какво излиза

преди 4 месеца

В крайна сметка излиза, че книгата е на пазара вече 22 години, ама чак сега някой се сетил за цветовете на дрехите на детето. Елементарно е - наличните количества да си се продават така, а ако има нови издания да се смени корицата. Готово. Всичката драма тук е изкуствено създадена, а по коментарите се разбира, че много даже и не четат статията, а коментират. Лаици, обаче с мнение.

226

дрогирани копейки

преди 4 месеца

Всички нормални хора подкрепят Украйна и русофилите беснеят!

225

Хан Соло

преди 4 месеца

Украйна е пра-българска територия, украинците трябва да са загрижени за картинката, не ние.

224

SHEFA

преди 4 месеца

СЛАВА БОЛГАРИА- ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!НЯМА ДА НИ ЗАТРИЕТЕ!

223

Кимон

преди 4 месеца

Корицата е от 2006-а! 2006-А! Как копейките не мучахте досега? Как една копейка не се оплака през 2009-а, примерно?

222

Анонимен

преди 4 месеца

Станахме по-нисши от червей-без чест,без родолюбие.Абсолютен слугинаж!

221

Кака мара

преди 4 месеца

Брях. Аз като бях малка имах такава близка. Синьо и жълто. Имах и една с бяло червено и зелено и се чудя от вчера на Иран или на Италия знамето съм носила. Полудяхте вече голяма омраза голяма злоба. Като паднат няколко ракети в София ще преосмисли приоритетите ама ще е късно. Ще видите колко е добър дядо ви пу