42

БОНЕВ

преди 7 месеца

ОТ СЪСИПИ СОФИЯ - СУТРИНТА ГОВОРЕШЕ СЪЩОТО, КАТО НИНОВА....

41

Селянин

преди 7 месеца

До Обяснявам Гражданино,ако не са селяните да работят и произвеждат,ще стоиш гладен.Селяните в Германия протестират,тоест не работят,а България доставя 80процента от хранителните стоки в големите магазини точно от там.Като си такъв умен и напреднал гражданин вземи сметни 2 и 2 колко правят и сам ще стигнеш до извода.

40

Лъжкиня

преди 7 месеца

Дарик радио връчи своята награда за политици на годината на акад. Николай Денков и Мария Габриел.Да не чуе дяволът, но сегашната формула на управление на България може би ще се окаже на този етап най-успешна.Тия, които вземаха задкулисните решения да бъдат осветлени за обществото, а лице на държавата да бъдат разпознаваеми за света интелигентни личности с европейска демократична визия и култура.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Kak, kaжи cи нanpaвo, чe e aмepиkaнcko, kвo ro ycykвaш?

38

Анонимен

преди 7 месеца

Лелче, самият факт, че говориш за европа имай предвид, че там са наведени към един друг континент, говори достатъчно, че и ти си просто една дъртя змия смучеща заплата и далавера, като всички там.

37

Нинова

преди 7 месеца

Щом милионите са ми в евро, значи съм проевропейка! Точка!

36

Германец

преди 7 месеца

Шимейлът Нинова да говори за Европа е като Шумахер да ти дава ски уроци.

35

Анонимен

преди 7 месеца

До Слава Зглобки!, Не, няма да закриват Възраждане, няма да се случи! По-скоро част от сегашното правителство, ще остане зад борда!

34

Анонимен

преди 7 месеца

Номенклатурата на Бившата Социалистическа Партия нямаща нищо общо с работниците,пенсионерите и майките с деца,чиито интереси трябва да защитава е псевдоопозиция подкрепяща криминалната сглобка.Лицемери.Като сте в опозиция лаете,а като дойдете на власт ставате същите.Не сме забравили,че бяхте в едно правителство с ПП-ДБ,ДПС и ИТН и че вие г-ж Нинова подписахте пращатенето на оръжия към Украйна.Писна ни от лъжливи абревитури.Довиждане.

33

Фараона на Кнежа

преди 7 месеца

Мооя странааа Мооя Гермааания

32

Анонимен

преди 7 месеца

леличко, има добри психиатри в България, отиди, няма лошо, стига се излага!!!

31

до анонимен 28

преди 7 месеца

За огромно съжаление ако БСП, под ръководството на "Мадам Н.", се държеше адекватно намаше да е с резултат от 8% на отминалите избори за Народно Събрание!!! Страх ме е да си представя, какъв ще е резултата на БСП при едни нови избори за Парламент на Бг!

30

Анонимен

преди 7 месеца

До ОбяснявамАми къде е Русия и столицата на Русия, къде? В Космоса , ли са? И те са част от Европа, направи си справка с географията! Ако разделим вертикално на три части континента Европа, има западна Европа, централна Европа, която на изток завършва до България включително и източна Европа , която е Русия и Москва, Украйна, Белорусия.

29

Анонимен

преди 7 месеца

То на изборите си личи кого подкрепят българите. Проруските партии БСП, Възраждане и ИТН са на дъното.

28

Йордан

преди 7 месеца

Върнете стихотворението аз съм българче в учебниците. Прости предатели не доклатени.

27

Анонимен

преди 7 месеца

БСП се държат адекватно, за разлика от други предатели, които на по-късен етап ще бъдат изхвърлени от властта!

26

Рендету

преди 7 месеца

Поредната ви грешка "Мадам" Нинова, в момента ни управлява най-антибългарското правитерство в новата история на РБг!!! Проблемите на евреите не ни касаят!

25

Обяснявам

преди 7 месеца

Обяснявам като за селяни: в България има два типа хора - успешни, умни хора които винаги са за Европа, защото имат какво да губят (голямото мнозинство) ... и неграмотни неудачници, отреп*ки, които не стават за нищо и чакат путин да ги спаси от самите тях, тези нямат какво да губят, (за щастие малцинство). Вие преценете към кои се числите.

24

Симеон

преди 7 месеца

Нинова нито е за ЕС нито за Кремъл, а затова да си напълни джоба т.е. на където задуха вятъра.

23

Митев

преди 7 месеца

Нинова европейка? Може би защото спестяванията и са в евро?!