79

Анонимен

преди 4 месеца

До 77ако някой застане на улица в Ню Йорк например и започне да пита минаващите къде е България, на сто един няма да знае.)))Мен ми се струва, че същото се отнася и за Словакия, например, но съм 100% сигурен че 99,9%, ще са чули за Китай, от което не следва, че са китайофили.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Ние добловолно си оставяме командването на армията в чужди ръце и доброволно строим чужди бази с чужди войници, допускаме чужди оръжия, а ни е страх, че Русия ще ни нападне.

77

Стига глупости

преди 4 месеца

До Анонимен 78: И какво ще рече това "асвабадителите"?

76

Анонимен

преди 4 месеца

До 75. А в какво по-конкретно се състои руската пропаганда ?)))В това, че всичко е лъжа и полуистини. Впрочем руснаците лъжат повече от циглите.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Е, ние сме си добре, няма да харчим пари за отбранителни линии, само брашното и маята, за питката която Йотова ще замеси и изпече, Румбата ще я поднесе, барбар с цяла България на руските Асвабадители от евроатлантическото робство. Е, Румбата ще го понижат от Президент на губернатор, но си заслужава, асвабадителите плащат добре на губернаторите си.

74

Защо да гътваме?

преди 4 месеца

До Анонимен 65: Руснаци си накупиха апартаменти по нашите черноморски курорти. Русия няма да тръгне да напада своите си хора. А и нас покрай тях. .............................. А колкото до американците, ако някой застане на улица в Ню Йорк например и започне да пита минаващите къде е България, на сто един няма да знае.

73

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия ще ни нападне. Ха дано. Ще ги посрещнем с хляб и сол братушките.

72

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 74. А в какво по-конкретно се състои руската пропаганда ?

71

Анонимен

преди 4 месеца

До 53АнонименНяма руски сайтове или новини, блокирали са ги "демократично", но има сайтове , списвани на руски език, обаче те не са руски, европейски и други са.///От кога от 2 години, а преди това бълваха руска пропаганда.

70

Бг Рейнджър

преди 4 месеца

65 Прав си и без това там има само бок луци мутри ДС мутрохотелиери и корумпирани политици по добре бункерите да ги направим сред Пловдив че нататък територията е тотал щета.Пък Варна и Бургас да се оправят като дойдат рушките о р к и.

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 70. Много неща пропусна бе брадчед

68

тримата глупаци

преди 4 месеца

те са независими, тоест, нищо не зависи от тях, и престанете да триете, не е политкоректно.

67

Анонимен

преди 4 месеца

До 57От Русия ли ще се отбраняваме? Няма за какво да ни нападат)))То и украйнците така си мислеха, а тя каква станаа. След като отвориха война на най-близкият си народ, защо да вярваме, че руснаците няма да ни нападнат. Още повече, че ние се противопоставяме на силно НАТОвско придъствие.В Румъния има над 10 хил. НАТОвци РК,, Пейтриът"и румънците искат още войски.

66

Обективен

преди 4 месеца

Смехурковци прибалтийски, ако поиска, Русия ще ви унищожи само с едно намигване на окото. Но, слава Богу, Русия не е като ФАЩ.

65

тримата глупаци

преди 4 месеца

престанете да ме триете, не разбрахте ли, че тези тримата са независими, тоест, нищо не зависи от тях.

64

Тримата глупаци

преди 4 месеца

Да харчат пари за бункери, като им е толкова акъла. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

63

Бозаджията

преди 4 месеца

Странно никой не се интересува от мнението на ***. А вчера естонеца ни беше на крака. Как не се е сетил да му каже че като ги на паднат трябва да протестират с байрачета и питки със сол и медец. Никакви бункери,никакво оръжие. Сто процента ефективност.

62

Анонимен

преди 4 месеца

До Русия ще ни нападне. По-добре да гътнем Варна и Бургас да не се мъчим да ги вардим и те да няма какво да нападат.

61

Русия ще ни нападне

преди 4 месеца

Молоумииии стройте бункери по Черноморието ще направят десант да окупират Варна и Бургас

60

Анонимен

преди 4 месеца

Тези не са вред! Единствено не трябва да дразнят мечката. Ядосат ли я, никакви линии не ги спасяват. Ако се надат на ОТАН, направо ще са изпържени, а с тях и цяла Европа.