26

Анонимен

преди 4 месеца

ще бъде прецедент всяка осъдена престъпничка в затвора да иска предсрочно освобождаване като забременява и ражда инвитро без мъж.

25

Анонимен

преди 4 месеца

До кога ще ни занимавате с тази алчна, нагла и осъдена крадла? Вече не може да се осъди един престъпник, защото веднага няколко защитници, добре платени адвокати и протестъри се активират и твърдят, че техния човек не е виновен, че е натопен, че е "вода ненапита". Иванчева е законно осъдена, в затвора тя умишлено зачена и роди дете, горкото дете, знаейки, че детето ще бъде отглеждано от други хора защото тя ще е в затвора. Тя не е майка, тя е чудовище, което за своя изгода роди и захвърли дете..

24

Анонимен

преди 4 месеца

защо триете,че тази осъдена за корупция изнудва сега с дете с което забреминя инвитро с дарена сем.течност по време на процеса,изнудвачка и крадла доказано на 3 съд.инстанции.

23

Мнение

преди 4 месеца

Нагласено обвинение от строителната мафия и корумпирани служители. Всичко беше Фалш и Показност на корумпираната ни прокуратура!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше виновна нямаше да е в затвора. В България зад решетките са кокошкари или хора които са натопени или им е платено да си признаят че са виновни да нещо за което не са.

21

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 15Иванчева беше натопена - след години сигурно ще се заснеме филм за това как я натопяват.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Вся някой някога ще проговори!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Да пуснат Иванчева за добро поведение. Тя и без това не е виновна.

18

да ама не

преди 4 месеца

Жената е чепата и е объркала сметките на много строителни акули.Освен това ги е карала за тяхна сметка да строят детски площадки и д благоестрояват Малодост.Ея за това я сготвиха като й подхвърлиха "подкуп" и успяха не без помощта на проджи съдии да вкарат в затвора и тяя е единствената вкарана за подкуп без да го е получила.

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Йордан 7 Не сме видели предаване на пари, дру гарю милиционер. Видяхме подхвърлени пари в кола, оставена на паркинг. На това не вярват дори и малките деца. Видяхме подправени тефтери, с чужд почерк. Видяхме и с кого е в близки отношения Ваклин- основният свидетел. Случайност?! Няма случайност при постановките.

16

Анонимен

преди 4 месеца

До Прокурора на Пелишат 13 Кой и как доказа, че има извършено престъпление? Каскета и Ваклин ли? Или съдията, който "случайно: се падаше все един и същ на делата ѝ?

15

Анонимен

преди 4 месеца

До вуте14 В Бг човешкият живот не значи нищо. Само парите са важни според НК. Прекалено са завишени присъдите, когато става въпрос за пари. Обаче законите не касаят крадците на милиони и милиард от еврофондове и от бюджета.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Свобода за Иванчева!!! Беше нарочена заради строителната мафия. Р. Радев защо не я освободи? Много добре знае какво се случи.

13

вуте

преди 4 месеца

До Анонимен:Е,вчера осъдиха за убийство на пътя на четири години!Строителната мафия назначи Иванчева за кмет и тя я вкара в затвора.Просто я взеха от фризьорския салон и я направиха кмет.Ограничена,простовата жена,която се помисли за "нещо".Къде беше майка и да и каже,че така не бива и не е нормално от нищо да ставаш кмет.И то в София.Че това го няма и в приказките бе!А ще се строи.

12

Прокурора на Пелишат

преди 4 месеца

Правото е основа на държавата! Щом има извършено престъпление трябва наказание!На мен в човешки план също ми е мъчно за здравните и лични неблагополучия на престъпниците! Но професионално не бих си позволил сантименти!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Когато починат Пеевски, Гешев, Борисов, Цацаров и други от шайката им ще горят в ада у душите им ще страдат вечно. Борисов го чакат Мишо и Ваньо, а Пеевски ги чака Тонев. Нямат си представа какво ги чака на оня свят тези нещастници. Министър десет процента се пече на огъня вече десет години

10

Анонимен

преди 4 месеца

Чакам с нетърпение престъпната и противна Сийка да мрънка в затвора

9

Край

преди 4 месеца

Сигурно си е поискала рушвета НО ако Иванчева да лежи в затвора 6 г е справедливо то е справедливо Борисов Пеевски и Доган и Вл горанов да лежат по 600 години.

8

абе

преди 4 месеца

що ли не ми става тъжно за неволите на крадлата на която зъбите се били клатили ,,,

7

Йордан

преди 4 месеца

Интересно ми е как при наличието на свидетели, записани разговори, заснети на видео предаване на пари, наличие на маркираните пари, и т.н., все още има хора, които смятат, че Иванчева правилно си е искала и взела подкупа, и че така трябва... Жална милна България.