34

Въпрос

преди 4 месеца

На копейкин хутите какво мислят по въпроса?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Професор препитва студенти след лекция с въпрос:-"Какво бихте направили,ако ви срещне мечок?"Първият отговаря,че ще стреля.Проф.отговаря:-"ако имате оръжие";2-ка,седни.Втория казва:-"ще се кача на дърво";Проф.казва:-"ако има дърво"-2-ка седни.Третият:"Ще се омажа с екстременти"Първите 2- ***,казват:-"а ако няма екстременти?"Проф.казва:-Ще има,ще има,щом Ви,доближи мечока"Седни си 6-тица.Майтап,майтап ама е самата истина.Та това е положението.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Глад за НЕМИТИТЕ, и смърт.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Морето си е тяхно.

30

МЕЧКИТЕ !

преди 4 месеца

Хутите: Руските и китайските кораби превозващи стоки за Израел не са под заплаха в Червено море . Просто не смеем да ги заплашваме защото това не са американцити които да ни предупреждават . Това са онези диви мечки които ще ни заличат при още първия опит ! ! ! Та за това и не смеем да ги погледнем дори , защото поглеждането според мечките означава нападение .

29

Дони

преди 4 месеца

Действително, ако не беше деликатната политика на Запада спрямо Фейсал и рода, тия щяха да ги изпекат за дни. Но СА спря ракетните нападения над тях и търси някъв човешки диалог с pezaците на Хаменей и Катар, които не спряха да им прехвърлят иранско и руско въоръжение.

28

Анонимен

преди 4 месеца

хахаха, затова за две седмици време успяха да тряснат 2 руски и един китайски кораб

27

ХАХАХАХАХАХАХАХА

преди 4 месеца

До българинаИ коя е правилната страна,на хутите по джапанки с РПГ-та и надуваеми лодки ли?Събирай четата и тръгвай,високо развявай руското знаме,един да носи най-отпред портрет на Ленин!Не ти идва до празната тиква,че възпрепятстването на товари през Червено море те засяга като краен потрбител!

26

Ларавел

преди 4 месеца

Това ли са източните ценности на БРИКС? Дъно..

25

Дони

преди 4 месеца

Тия са червени кхмери още от времето на СССР. Още тогава Йемен бе разделен на светски със столица Санна'а и комунистически аналог на Сев Корея. Не са мръднали. Ако СА не се опитваха да ги менторстват, НАТО отдавна да ги е измел от пещерите за седмица!!!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Има си хас. Терористите се поддържат.

23

Павел

преди 4 месеца

САЩ няма да чакат вечно йеменското правителство да се размърда. Сега на ден удрят по 5-10 обекта на йеменска територия, но не е далеч момента да извършат масирана атака. Ужас е из тия арабски държави. Всеки ги ползва кой както сметне за добре.

22

българина

преди 4 месеца

както винаги сме от правилната страна на историята. Българите сме уникални тъ ци

21

хе хе хе

преди 4 месеца

САЩ и Великобритания в епична битка с йеменските хути за контрола над Червено море. На този етап изходът е неясен, противниците изглеждат равностойни. Това вече наистина е забавно! И някак си приятно:)))

20

Таня

преди 4 месеца

Е как в прав текст заявяват това? Русия е ясно, че е приятел на ислямистките терористи и на всеки друг, който лее невинна кръв. Ама Китай мисля, че изобщо няма да са доволни да се разбере от масите, че са един от организаторите.

19

До Волгин

преди 4 месеца

Терористите се обединиха отдавна - САЩ и жалките му колонии, сред които, за наше съжаление, сме отново ние - отново на губещата страна.

18

Анонимен

преди 4 месеца

МаGаренко няма ли да прати могъщата българска флота на помощ на провалилите се свои началници? Или просто ще нарине няколко милиарда занов кораб, който ще получим на чертеж и с чертежа ще се включим и в тази чуждса война?

17

Гадняр

преди 4 месеца

Лесна работа. Всеки кораб да се снабди с по един китайски флаг от Али Експрес и да го ползва докато плава покрай Йемен. :))С руския флаг явно не става, защото хутите вече думнаха един руски кораб без да искат.

16

Тцтц

преди 4 месеца

Ще ядат сопата и тия ми се струва.

15

Волгин

преди 4 месеца

Терористи от всички страни,обединявайте се!Русия,Иран,Северна Корея,хути-мути,Хизбула...Нашите копейки все към този съюз ги дърпа!