67

Малко образование за

преди 4 месеца

коментиращите във форума! - - - - до 44 999Нормално е. Една що годе свясна кола е 500-700 лв на месец при средна заплата 2000 лева що да не се копуват коли - - - свясна се пише свясТна и копуват се пише кУпуват! Образователното ниво е на под земно ниво! Малко математика! Ако миналата година си продал 1 нова кола, а тази продадеш 2 коли, ръста е вече 200%, а при 3 продадени коли са вече 300%! ! ! Толкова за понятието ръст без да се дава базата върху която се изчислява! Кой разбрал, разбрал!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Не правите разлика между покупка или взето под наем. Когато си купите един хляб от магазина вие сте го купили и този хляб е ваш. Когато обаче си вземете кола на лизинг тя не е ваша! Същото е със жилищата вие сте под наем към банката. Банката е собственика. Затова ако изкараме истинската статистика ще трябва да кажем че банките са си купили толкова коли и толкова жилища.

65

Факт

преди 4 месеца

Наистина е изненадващо за най бедната дръжава в ес.

64

Някой

преди 4 месеца

До ХристоДа можеш да пишеш не те прави ИТ специалист. И всичките ми познати които се занимават със софтуер карат 4-5 годишни коли. Тези идиотизмии на бабите пред блока.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Така е, навремето имаше по един умрял Москвич, сега в гаража са по няколко лимузини...

62

aaaa

преди 4 месеца

Дядо казваше ако една къща не построиш и няколко дървета не посадиш не си постигнал нищо във живота.Сега май е ако една нова кола не си купиш и един айфон на лизинг нищо не си постигнал.Кат ти върви старата трошка за кво ти е нова трошка .

61

До Христо

преди 4 месеца

На мен пък банката ми плаща лихва задето съм взел ипотека от тях. Прецакал си се жестоко!

60

Шегобиец

преди 4 месеца

Така е. От 1 автомобил на 2 си е направо двойно увеличение :)

59

Анонимен

преди 4 месеца

В София един фаянсаджия взима 6 хиляди лева на месец.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Лъжа

57

До 57

преди 4 месеца

В България има над 5 милиона програмисти с официална заплата над 120 хиляди лева на месец нето. Виж статистиката. Публикувана е в НСИ

56

ПП Пидал иПрограмист

преди 4 месеца

съм от ППДБТ+ с нашите Грабиме Милиардите на България - Кики, Коко, Ристу и Шиши са ни Лидерите - все Опечени в Занаята!

55

До 53

преди 4 месеца

В България има над 300 хиляди програмисти с официална заплата над 20 хиляди лева на месец нето. Виж статистиката. Публикувана е в НСИ

54

Много изненадващо,

преди 4 месеца

Изненадващо: България е на първо място в ЕС по ръст на продажби на нови автомобили - с които после блъскат хората по улиците и пътищата и ги убиват.

53

Анонимен

преди 4 месеца

ДОБРЕ, ОК :)

52

Анонимен

преди 4 месеца

Много ги обичам като почнат с процентите. В България било имало ръст пък в Германия спад. Дайте обаче точни цифри колко са продадените нови автомобили в Германия и колко са в България. Разликата в цифрите ще е потресаваща. Дайте статистика какъв процент хора могат да си позволят нов автомобил в България и какъв е същия процент в България.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Само хора от криминалния контингент могат да си позволят нови коли. Няма как работещ човек на заплата да си купи нова кола освен ако не е някакъв началник или политик. Как се спестяват 100 000 лева от заплата? Имате ли изобщо представа?

50

Анонимен

преди 4 месеца

Децата и роднините на политиците пазаруват с парите ви от данъците и осигуровките ви. Кеф

49

Анонимен

преди 4 месеца

Забавно е как някакви индивиди обясняват под статията как стандарта на българина се бил повишил и същевременно се хвалят, че са си взели Дачия на лизинг.

48

Баба Вуна

преди 4 месеца

Много хора от дребния бизнес в прованса си вземат нови коли. Не е вярно че само софиянци го правят.