28

Анонимен

преди 4 месеца

"Предлагам сайта официално да закрие коментарите, защото тук пишат най-неуравновесените и психично болни хора в държавата, които търсят поле за изява." - ХАХа и да им падне посещаемостта със 90% ... ти ли ще плащаш разлиакта?

27

Многодетен бял баща

преди 4 месеца

Моите опасения са да не стане хем с такса, хем задължително.

26

Минуващ

преди 4 месеца

За глупaви и негрaмотни коментари следва да има съд и доживотен затвор.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ни беше премиер 11 години, простоватия Бойко, ака банкянската мутра, на студентския празник имам чувството, че се намирам в Анадола, не в Европа, мазна чалга отвсякъде.....хахахахахаха :)))

24

Школо

преди 4 месеца

Казахме на посолството, на секретарките днеков и габриел, няма смисъл да казваме

23

Анонимен

преди 4 месеца

Тъпоумното поколение, дето без телефон или пс не могат изобщо да се оправят, камо ли без да слушат чалга, било защита на националния интерес.....хахахахахаха :)))

22

Германец

преди 4 месеца

Бугаретата вече и от софтуеър изкараха професура и ръсят акъл по форумите :) Големи сте :)

21

Лелее

преди 4 месеца

Като гледам тук как някакви хорица за глупости раздават доживотни затвори си мисля, че ако наистина системата е, както искат и за всяко административно нарушение от тяхна страна да ги вкарат в затвор за цял живот, дали така ще мислят. Предлагам сайта официално да закрие коментарите, защото тук пишат най-неуравновесените и психично болни хора в държавата, които търсят поле за изява.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Национално предателството.

19

Шенген

преди 4 месеца

Хахаха границата разградена държавните институции корупция Шенген през крив макарон

18

Анонимен

преди 4 месеца

Как да няма изискване? В Школо са ЕГН-та. Школо е оператор на лични данни регистриран в България. Тая фирма на която е продадено, към датата на продажбата има ли лиценз за оператор на лични данни в България или ЕС? Ако не - моментално съд, запори на имоти и всички в *** нишка към най-близкия затвор!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Съд и доживотен затвор!

16

Анонимен

преди 4 месеца

За пореден път някой е взел пари и не си е свършил работата за да защити държавните интереси, в случая - изтичане на лични данни, в голямата си част на на пълнолетни лица, в чужбина, с чиста користни цел.....Явно договора на МОН с Школо чиста проба измама, де факто, която юристите на държавата са проспали.

15

Африка

преди 4 месеца

Страна от третия свят разграден двор и стадото си трае сметки за ток по 500 лв може още да сведе глава българинът и трябва че бая са вирнали носове със Гепена пара от субсийдите

14

Икономист

преди 4 месеца

Данните в Школо са богата разузнавателна информация за младото поколение у нас - кой учи, кой е умен или послушен, кой е непокорен - от забележките в дневника, какви са интересите на всеки ученик, какво работят майка му и баща му, какъв е коефициентът му на интелигентност. Попаднала в подходящи ръце, тази информация може да се използва за цялостно моделиране на нацията и нейното поведение. Тук става въпрос за цяло поколение младежи, бъдещето на България. Предоставянето им -национално предателств

13

Анонимен

преди 4 месеца

То пък едни ученици в БГ, за чудо и приказ, чалгар до чалгар :))) Британците приритари за чалгаджиите :)))

12

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

до 9. Навсякъде по всички сайтове пише, че са купили името, което означава всичко свързано с името. Не пише, че са купили само някаква софтуерна програма. Все едно да купиш футболния отбор "Реал Мадрид". Купуваш всичко което принадлежи на "Реал" Мадрид-сгради, терени, футболисти, дългове, активи и т.н.

11

QRS

преди 4 месеца

Колкото повече не разбира българинът, толкова повече пищи. Връщайте хартиените дневници и съндъците с пясък да си знае ***, че няма да го цакат някакви чужденци

10

Анонимен

преди 4 месеца

"Защото няма регулаторно изискване, което трябва да мине одобрение", каза той."----------------Добре бе пич, поне уведоми министерството устно, писмено, толкова ли ти е трудно да мислиш? Дневниците на училищата са на платформата.

9

Тук пишещите

преди 4 месеца

не знаят ли, че има софтуер, хардуер и електронни съдържание. Те са продали софтуера, т.е. програмата. Както ние , българите ползваме Moodle - електронна платформа за обучение, но съдържанието се генерира от нас.