97

Анонимен

преди 4 месеца

Мен ме впечатли термина- ЧОВЕКОЦЕНТРИЧНА ДЪРЖАВА- с други думи всичко в държавата се завърта около човека и благото му- но как може да се просперира в такава държава ако ИКОНОМИКАТА НЕ Е ДОБРЕ РАЗВИТА,ако тая човекоцентрична държава е избила над 560 деца в Украйна а над 1800 деца е отвлякла в Русия. Да повторим- човекоцентричната държава е вкарала народа си в жестоко човекомеле....

96

Воронка

преди 4 месеца

Путин Фансен

95

Днеските

преди 4 месеца

108 За възрожденеца Костя Копейкин?

94

Патреотарот

преди 4 месеца

Вместо да ни занимавате със лични истории и болни мозъци,вземете напишете поне една статия за някой от възрожденците ни.Стига ни занимавахте със психопати и масови убийци.

93

Ако някой

преди 4 месеца

Наистина намира подобно интервю за странно и дори шокиращо, няма да е лошо да потърси специализирана помощ от колеги на въпросната щерка, но по друга специалност.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Фамилното име на нейния баща е Путин. Фамилното име на съпруга й е Фаасен. А пък тя се представя като Воронцова. ***, че разбери.

91

Анонимен

преди 4 месеца

поредната глупост

90

Анонимен

преди 4 месеца

Президентът Путин никога не показвал членовете на своето семейство, неговият личен живот бил табу и поради тези вярвания интервюто, което даде дъщерята на руския лидер било "шокиращо" за дойче-медиите.

89

Анонимен

преди 4 месеца

И защо трябва да споменава каквото и да било за войната или за баща си, при положение че интервюто е за наука и в частност нейната професия на лекар? Защото психясалата либерастия иска да почне да си смуче от пръстчетата небивали историйки в жалките си фейк медии ли? Вероятно да.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Зе-удавникът има намерение да ни продава репарационни облигации.

87

Хер Флик

преди 4 месеца

Ща се чудите. Че па и у назе е пълно с журнал-яци. Германците не са тези каквито бяха от филмите. Сега рупа е Гмо или Геномни продукти и сме се закръглили и сме болнави. И вие ще станете като назе. Сал ви промиват акълот ката день.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Сигурно прави експерименти с хора. Ужас, тия са гнусни фашисти. Съвсем се изродиха.

85

ИК

преди 4 месеца

Какво странно има в това,което е казала. Тя е учен, не е политик.А говори за докторите, които все пак са по-човекоориентирани, а не икономически ориентирани. Например в Канада докторите не полагат Хипократова клетва и там се говори за 'клиенти', а не за пациенти.възмущението на немците е изместване от темата.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Много ми е странно германци да говорят за хуманиъм и военни престъпления... Направо сюрреалистично ми е...

83

Анонимен

преди 4 месеца

Смpъдла.

82

Шебек

преди 4 месеца

Аз разбрах, тези не са щерки на Путин а българските ***...

81

Не ни пука!

преди 4 месеца

Уважаеми мисири и ***, България е ЕС и българите не се интересуваме от вътрешните работи из блатная, дали Путина е давала интервюта или не, кво е казала и тинтири минтири. Та тя самата се срами да се нарече Путина, кво ни занимавате с тия?! Не ни пука!

80

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам ква му е, но очевидно си има живот и кариера, не лежи на кълката на татю си, като нашия убавец Хънтър, чиито умения се изчерпват до това да взима пари да продава на татю си влиянието, и да ги харчи за дрога и ***... Да си зарежеш работния лаптоп в сервиз, пълен с поверителни документи и лични компромати... Какъв *** трябва да си, и какъв баща си остава сина да бъде такава безполезна издънка.... и какъв президент е този баща?

79

Ники

преди 4 месеца

Факта, че на някои хора им е странно и дори нередно, човешките ценности и живот да са главен приоритет, е далеч по-шокиращ от интервю в което те се прокламират!

78

АТИЛА

преди 4 месеца

целата земиа ОТ КИЕВ до МАСКВЕ е БЪЛГАРСКА,,,, вси4ко друго е лъга... НИШ , белград до ИТАЛИАНСКАТА граница вси4ко е българско,, В МОмента с ани натикали в резерват с. Г О ВЕ до "мислещо" се за " " командуещ