19

Дина

преди 5 месеца

Тези са номади, днес са тук , утре ги няма. Те не са държавотворен народ , а скитници. Сега са намерили място в България , като им стане тясно - изчезват.

18

Данъчния

преди 5 месеца

Морав, откъде купи къщата, колата и златата?

17

Opku

преди 5 месеца

Гледайте се в този, след 15 години вече ще са мнозинство в пъти, който остане в Панеленото гето е обречен, тъпанчето в гърдите и фалшивият ви патриотизъм няма да ви спасят

16

тъпомер

преди 5 месеца

Нашия щял да протестира,къде бе фараон ?Да ти писни от сандокани с двата ножа.Научи първо законите бре ***.Щели да му вземат къщата,че имаш ли такава въобще дето струва толкова,и откъде и кви експерти имаш?Аман от талибани.

15

Майора

преди 5 месеца

Да , анонимници , за съд и дело е ! Не може да се подиграва с творчеството нс най големия певец на България и да го изопачава като кючек! Като се смята за талантлив да си напише сам песен!

14

Рико

преди 5 месеца

На въжето !!!

13

Зозо

преди 5 месеца

.............Тази песен е призната от милиони българи като неофициален химн на България.......................... Айде бе?!? По - скоро от НЕ милиони дръти комунисти на Бузлуджа. Ай сиктир!!!!

12

Анонимен

преди 5 месеца

Да накажат мънгъла от Кнежъ с един як буков сап зад тила!

11

северозапад

преди 5 месеца

Фараона и в Кнежа не го броят за жив ,а камо ли да протестират в негова защита .

10

Анонимен

преди 5 месеца

Беден ***. Нахранете го.

9

Анонимен

преди 5 месеца

На Емо Димитров синът разбърка кофата с фекалите,иначе мазния няма кой да го потърси.Изживява се като някой,но всъщност е толкова огладнял,че тръгна да съди роми за пари,защото не иска да работи,а да лежи на бащините си успехи.Бивша соц паразитна единица е синът.Той е срам за България,а не певецът който за да живее трябва да си изкара хляба с пеене ,също като баща му Емил.Ама кой ги вижда тия неща.

8

Анонимен

преди 5 месеца

...пее: моя страна, моя Германия... И после: моя любов, моя България. Кое е чак толкова скандалното?

7

Правите му реклама!

преди 5 месеца

Никой вече не го помни. Защо го припомняте? За да си го поръчват римляните-баровци за сватби? И да се гаврят с народа, с който съжителстват вече 7 века без да се интегрират? От който крадът, берат тухли и желязо, мамят, измамват? Панджабците идват по нашите земи заедно с османлиите. Те отговарят за конете, поддръжка на оръжията и за музиката - военните ***, които повдигат бойния дух на османлиите.

6

Фириона

преди 5 месеца

Ахахах, снимката е топ!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Смени името на кавър-версията и нямаш проблеми. Иначе ще тичаш по съдилища и май че делото няма да бъде само едно. Отделно негативи у доста хора.

4

Анонимен

преди 5 месеца

...не се е подиграл с никакви официални регалии. Това е все едно някой да бъде съден, че се е изплюл по булевард Христо Ботев.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Някак си тия хора не успяха да се интегрират в България ако намалят децата може би има и работливи хубавото сега е че бягат по Холандия и Австрия да видят Европата.

2

Рашко Мама

преди 5 месеца

Фараона че го фанете за жезъла.Човекът не е направил престъпление срещу държавата си,нито каквото и да е.А онези престъпници които се намесват пряко във чужди войни и изпращат българско оръжие да избиват наши братя,че и от двете страни,само и само да се угоди на някой който има келипир некъф от толкова смърт,на такива политици и изменници ще се раздават ордени ,,Стара Планина" за заслуги към Родината.Да вземете да оставите човека на мира! Всеки има право да си пее каквото си ще!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Стига бе, това е прекалено! Чак пък дело!