14

----

преди 4 месеца

Интересно ми е как и кой ще ги оценява 6000 парчета .Дали са убийци ,луди с психични отклонения или затворници отделно тия ,които ги мъкнат през границата бройката им с всеки ден ще се увеличава.Каруцата ,като се обърне пътища много.Да не се превърнем в Гетото на ЕС.Но в Шенген.

13

Факт

преди 4 месеца

За всеки мислещ човек е ясно, че този частичен Шенген е провал за България и по-добре да не се бяхме съгласили. Сега Шенген по суша се отдалечава за някога в бъдеще, неопределено кога. Ако не се бяхме съгласили с частичния Шенген, максимум до 3-4 години щяхме да сме в Шенгенската зона.

12

До Русофоб

преди 4 месеца

Защото си о ли ryфрeн бе траН зиcтор

11

Анонимен

преди 4 месеца

С милионите за някакво филмче, какво стана?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Йончева скрий се! Комунизмът си отиде.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Реалист, възможност за влизане по въздух имаше още преди 6 години, но не се прие и правилно според мен, сега запомни какво ще ти кажа, това е 1-та стъпка от разделянето ни с Румъния, Австрия ще ги пусне тях шото имат полза, а нас ще ни оставят, ЗАПОМНИ ГО!

8

Майора

преди 4 месеца

Йончева , не смяташ ли че за това вина има гласуването ви заедно с Радан срещу България в ЕС и защитата на Русия от Радев , Нинова и Копейкин? Като прибавим и отношението на канцлера на Австрия към Русия и вътрешно политическите им причини , всичко става ясно!

7

Анонимен

преди 4 месеца

да

6

Анонимен

преди 4 месеца

О най после се появи. Много работа свършиха в Европарламента, даже и Шенген постигнаха, велики са Бг евродепутатите. Дайте им още един мандат, заслужават го.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Те БСП и в ЕС не искаха да влизаме. Все критикуват и не казват в прав текст за какво се борят.

4

Русофоб

преди 4 месеца

До 3. Защо ли усещам някакви огромни съветски комплекси в твоя жалък коментар?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Някой да знае какви лични постижения има Йончева към България? Ти нали си в Европарламента? Какво направи за държавата си, освен са я плюеш от там?

2

елено

преди 4 месеца

не се обаждай ти и станишев гласувахте истамбулската конвенция марш оттука продажно изчадие

1

Реалист

преди 4 месеца

Баси тъnaта червена коза. Естествено, че нещо е повече от нищо и е по-добре. А да искаш всичко трябва да го заслужиш и не зависи само от нас. Така може да си чакаме за "всичкото" още 10 години.Та в този смисъл, какво направиха другите преди това, включително БСП, за да имаме Шенген?