44

За русофили

преди 5 месеца

Костя Копейкин живееше в град Варна, ж.к. Владислав Варненчик, район Кайсиева Градина, блок 210 ! Сега си купи имение в село Константиново, от другата страна на гьола ни! Просто като адрес за контакти!

43

Анонимен

преди 5 месеца

48 Такива ще са, кокви да бъдат? Кой им промива мозъците? Преди бе БКП, днес, петата руска колона у нас. За съжаление, такива са и "корифеите на журналистическата мисъл" в България. Като пропагандаторът на руски фейк новини и фен на Путин, момчето от Кула, чиито родители се издигат с помощтто на БКП и го спускат с парашут в БНР Петър Волгин, т.н. Или другия "корифей" на журналистиката Деян Йотов, който гради кариера в БНР, като превежда статии на западните си колеги и раздава юмруци в студиото.

42

Ако бяхме

преди 5 месеца

направили преврат на 10.11. 89 г. като в Румъния, а не да чакаме иzмета болшевишки сам да си го имитира, днес нямаше да ги има тези червени иzмекяри в България и по медиите да доказват колко са проsти, да дразнят с малоYмието си и да се срамуваме пред света, че сме развъдник на проsтаци !

41

Анонимен

преди 5 месеца

Прави впечатление необразоваността на пишещите тук руски фенове и слуги. Това не е никаква изненада, след като имаме днес, в парламент 2/3 полуграмотни политици, а сред тях голяма група безмозъчни руски слуги. Вижте там, някакъв си социолог, като Андрей Райчев, например. Та той е истинска карикатура, размахва ръце, гъгне, издава някакви звуци, представя на клетката аудитория полуистини и накрая, завършва с твърда позиция в подкрепа на руския неофашизъм.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Прочетете кои са фашистките държави подкрепяли Хитлер.....Унгария и Словакия! Да ви прави впечатление че същите сега поддържат Русия? Но не напускат ЕС и НАТО!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Българското царско семейство е в родствени връзки с европейското монархическо семейство т.н. Затова членовете му, имат /признато от сега действащите монархии/право, да използват титлите си.

38

До "до 21"

преди 5 месеца

Ти защо продължаваш да доказваш, че няма нищо в тиквата ти ? А какво означава изразът "Славков щеше да е на нейните години" ? Дори не можеш да разбереш глYпостта която си написал !

37

Русия

преди 5 месеца

Тая година колку пъти ши на съди ф западен съд да ѝ плащаме пари?

36

Анонимен

преди 5 месеца

39 Издухани са българскшлите комунисти, и техните мутанти АБВ,ИТН, Възраждане, Атака, нарекли се "социалисти", които удавиха в кръв България по заповед на Москва. Днес тези *** се гордеят със стогодишната история на БСП/Нинова/, което ще рече че са горди и с мракобестия комунизъм, избил стотици хиляди българи.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв фашист е Борис бе? В България има избори, за пръв път избирателно право имат и жени, България не обявява война и не праща и един войник срещу СССР, това ако е фашист? И най-вероятната версия е че отровен от германските служби! Това не е доказано безспорно, сигурно и никога не може да се докаже! Как може да се нарича фашист? Вие свикнахте да лепите на всеки който не е руска *** етикета ,,фашист"!

34

Анонимен

преди 5 месеца

37 В България не е имало фашизъм. Българи никога не са участвали в сражения на страната, на Хитлеристка Германия. Това е заслуга на цар Борис III. Което неможе да се каже за страни, като Унгария, например.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Комунистите взривиха гроба на българския цар Борис III. Всички съветски символи в България трябва да бъдат унищожени. Преместването е твърде лека мярка срещу тях. Русия е неофашистка страна, обявила България за враждебна на нея такава. БСП,АБВ,Възраждане и мини сектата ИТН, са петата руска колона в България. Която трябва да бъде неутрализирана във времето.

32

35

преди 5 месеца

До АнонименБорис не е цар, а фашист и това нещо на снимката няма нищо общо с България!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Селяните нямат аристократи, последния ни цар е Иван Шишман от Видин! После сме рая, дали цар, дали другар, на стадото чобанин не му трябва, то е стадо!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Малия Луиза е дъщеря на българския цар Борис III. Била е принцеса преди 9 септември 1944. Факт.

29

Анонимен

преди 5 месеца

До ЖИВА И ЗДРАВА..!! Аз пък знам, че Бог си прибира първо най-чистите. Иначе да е жива и здрава, тя и целият й еврейски род...

28

Анонимен

преди 5 месеца

Чия княгиня е тоя бабишкер ?

27

От 17 "много ст

преди 5 месеца

Че пък и не си признавате проsтотията и завистта болшевишка бе, ръгате минуси като майстори занаятчии които друго не умеят, което си е и самата истина ! Сега е ред и на този коментар на истината да го "украсите" с минуси, иzмекяри !

26

Батето

преди 5 месеца

Беше изръсил лафа ,,Аз каквото съм построил, вие не можете да го боядисате!" И какво точно е построил след като повечето от половината му живот никой не го е виждал трезвен? И наследството Малък Тошко, дето по едно време го даваха по ралита, той беше като млад пълен дроб, със запуснат вид и го мързеше даже да говори! Ама те и телевизиите загубиха интерес за тоя ***!

25

Анонимен

преди 5 месеца

24 Комунизмът е обявен за престъпен с Парижката конференция на Пасок през 2008. Комунизмът падна заедно с Берлинската стена и в България, през 1989, но продажниците и безродниците от БКП/БСП, и компания, още славят съветските символи и подкрепят руския шпионаж в България.