141

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, хутите няма да стрелят по танкери с втечнена газ, танкерите са бронирани с активна защита и са много по яки от леопардите, никой не може да потопи танкер с втечнена газ.

140

Анонимен

преди 4 месеца

Бре тия хути живят в колиби,а имат ракети и дронове! Браво, техническо племе са.

139

Анонимен

преди 4 месеца

Братята хути, имат ли Альоша?

138

Анонимен

преди 4 месеца

На танкера с втечнена газ не му трябва джавелин, достатъчна е картечница.

137

Анонимен

преди 4 месеца

Приятелските хути, имат ли яйца?

136

Споко

преди 4 месеца

Споко, Руши вика вика в Киев вчера, че никоя армия не може да победи свободните хора, и Путин и Русия до там са пропаднали, че се унижават да просят оръжия от Иран и Северна Корея.

135

//////

преди 4 месеца

139 С джавелини танкери ще потапяш хахаха. Копейките хептен се пибъркахте. Поне пиши неща, които горе долу могат да се случат поне на теория. Не пълни фантасмагории.

134

Анонимен

преди 4 месеца

Мобилизиран украинец застреля ротния командир и се застреля, каза бившият депутат Мосийчук. Местни медии пишат, че е възникнал конфликт между обикновен боец ​​и заместник-командира на ротата по морално-психологическата поддръжка. По време на свадата наборникът грабнал АК-74 и стрелял шест пъти по опонента си, а след това си пръснал мозъка. Те пишат, че проблемът е "липса на ротация и почивка". По стечение на обстоятелствата в новата редакция на закона за мобилизацията се акцентира върху това. Сигурно тази случай не е единствен.

133

2

преди 4 месеца

каза той (след като прочете доклад от руския Министерство на отбраната). Руската армия активно използва бомбардировачи с голям обсег и ракети "Калибър", за да удари Украйна (наистина??). Той нарече значителни щетите, които нанасят.

132

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Силите на светлината и доброто победиха ли мегаагресора Путин?

131

1

преди 4 месеца

ЕСТОНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПРИЗНА за сериозни щети от ракетни атаки по украински цели - това не е анекдот. Руските масирани ракетни атаки по военни цели в Украйна нанасят сериозни щети(ударите от предните дни), каза шефът на естонското военно разузнаване, който се възстанови от кома. "В цялата страна бяха ударени енергийни, пристанищни и железопътни инфраструктурни обекти, военни летища, складове за оръжия и боеприпаси, военни учебни заведения и предприятия от отбранителната промишленост, занимаващи се с производство и ремонт на оръжия",

130

5

преди 4 месеца

Забележка. Всъщност, именно защото днес обектът на сутрешните удари бяха чисто военни цели и те се нанасяха с ракети, които "не се заблуждават"(с изключение на ракетите-примамки), а в публичните страници на противника няма оплаквания за "лоши руснаци", които атакуват със С-300 (всъщност това са украински ракети за противовъздушна отбрана) украински мирни градове. Всъщност днешният страйк беше уникален в много отношения. Резултатите рано или късно ще излязат...

129

4

преди 4 месеца

нанесени няколко удара със свръхвисокоскоростни високоточни оръжия (изплъзващи се цели, като мобилни системи за да нямат време да напуснат позициите си) срещу системите за ПВО(ракети Кинжал). В същото време радарите на ВСУ бяха поразени от ракети Х-31. Все още не е ясно каква е мишената на X-22/32, но ще се разбере. Има доказателства, че по същото време е имало и пускове на Искандер от земята. С това ударите приключват. Всички руски самолети се върнаха в базите си, руските ракети вече не са над Украйна.

128

Анонимен

преди 4 месеца

Ако САЩ са агресорче, Русия е мегаагресор!

127

3

преди 4 месеца

Хронология и модел на ударите: KR X-101, изстрелян около 6.00-6.30 сутринта от самолет Ту-95МС, след като е ракетата е изразходвала цялото гориво, или е паднала около 9.00, или се е ударила в нещо. Според оценки те са прелетяли много повече от 2000 км - от зоната на изстрелване над Каспийско море и след това с огромен брой зигзази през южната част на Украйна, кам центъра и на север. И след това дълго кръжаха около западна Украйна. Очевидно основната им задача беше да отворят системата за ПВО. Освен това, според тези данни, с помощта на самолети Ту-22М3, Миг-31К и Су-35 са

126

2

преди 4 месеца

Разбира се, резултатите все още не са известни, но до обяд ще се изясни ситуацията. Последният път имаше поражения на западни системи за ПВО на Киевския център за ПВО. P.S. Междувременно първата група лъже ракети, без да се опитва да удари нищо и многократно променяйки курса си, продължава да отваря системата за противовъздушна отбрана на ВСУ.

125

Анонимен

преди 4 месеца

Синът на Тръмп коментира убийството на американски журналист в украински затвор. Доналд Тръмп-младши говори за американския журналист и блогър Гонсало Лира, който критикува Зеленски. "Значи сега позволяваме на нашите чуждестранни получатели на социални помощи като Зеленски да убиват нашите граждани и нашите журналисти?" - написа Тръмп. "Бих чакал възмущението на нашите медии, но знам, че няма да има! - добави Тръмр JR в социалната мрежа X. По-рано Тъкър Карлсън съобщи, цитирайки бащата на Лира, че мъжът е бил държан в изолация повече от осем месеца, той е починал след мъчения и тежко заболяван

124

Анонимен

преди 4 месеца

Когато основният световен поток минава през проливите, ако една или две държави по пътя се запалят, ще има ситуация, при която някъде на брега на Йемен ще има няколко момчета с джавелини и те ще събират дан от всеки газовоз, който минава минава. А Европа сега живее само от вносен газ. Няма да стрелят по този газовоз, ще вземат 10 милиона долара от тези компании, които ги застраховат. И цените на газа ще бъдат съответстващи. А САЩ ако искат всички самолетоносачи да изпратят срещу тях.

123

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС защо не налага санкции на САЩ за агресията в Йемен?

122

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става със санкциите, Русия рухна ли?