376

Анонимен

преди 4 месеца

На държавите от Европа, ще им се стъжни, ако е истина, че Англия и Украйна са сключили договор, ще ви въртят номерата на Зеленски до откат, луди ще ви направят, по-добре търсете начини да спрете това още от сега!

375

МДАААА

преди 4 месеца

Егати и заглавието "Дори и да спре западната помощ: Капитулацията за украинците не е опция" ... Разбира се че не е ОПЦИЯ. Това е нещо което им вече им се случва и ето защо не е ОПЦИЯ

374

Да де ам ДА

преди 4 месеца

До да ама не......... Преди това обаче през 1938 същата Полша заедано с нациска Германия и като съюзник на нациска Германия поставя ултиматум на Чехословакия и НЕЗАКОННО и отнема част от Силезия. Прочети малко история и се дообразовай преди да си представяш че помниш.

373

Анонимен

преди 4 месеца

"Испания: Напускаме мисията в Червено море след бомбардировките на САЩ и Великобритания" , "Испания е категорично ангажирана в поддържането на мира по света и именно по тази причина участваме в 17 мисии с над 3000 наши военнослужещи.Но считано от този момент нататък, Испания преустановява своето участие в операциите в района на Червено море, обясни Роблес.Военният министър подчерта, че испанската държава няма да участва повече нито в американската инициатива, нито в каквито и да било повече бъдещи мисии в Червено море, дори и в сътрудничество с Европейския съюз, информира 20minutos."

372

Анонимен

преди 4 месеца

Тезизвучат все по-налудничаво.

371

ГЪДЮ

преди 4 месеца

До Пан Богдан : И като се събуди от дълбок сън краката на пана бяха отвити-причина за дивотиите,които натвори тук!!!!!!!

370

Анонимен

преди 4 месеца

Каква невероятна военна драма, забравихте да кажете, че и украинците от Слънчака подкрепят Велика Украйна на три морета - Черно, Каспийско и Балтийско.

369

да ама не

преди 4 месеца

До Пан БогданХарактерно за руските *** е да приписват на други агресивните си намерения.Светът помни че заедно нападнаха с фашистка Германия Полша с цел подялба!

368

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 4 месеца

Квадратен украински на мечката в *** ще реши въпроса най-добре.Те свикнаха да пращат танкове където не им играя по свирката -Финландия , литва , латвия , естония Унгария ,Чехословакия ,Авганиснан,Полша и т.н. и трябва да бъдат спрени веднъж завинаги!

367

Пан Богдан

преди 4 месеца

Поляците искат само 1/3 от Украйна.Териториите заселени със поляци.Те са си техни.И както виждате,отново Полша(а не Украйна) са в центъра на вниманието.Нищо чудно да има уговорка под масата м/у Русия и Полша.В началото полските скочиха на мобилизация,но после започнаха да си траят съмнително.официално няма коментари на полски висши политици по отношение на развоя на войната,и дали Полша има претенции някакви,или пък каква е позициата на Полша.Всичко е една игра на ,,чичо доктор".

366

Освен

преди 4 месеца

глупости и лъжи DW не се очаква да публикува друго. Старата мантра "до последния украинец ". Но от украинските форуми личи адска умора и желание за край на войната. Никой не желае да е последния украинец.

365

Анонимен

преди 4 месеца

На президентските избори Зелето е обещал мир с Русия.Той е излъгал всички,които са гласували за него и сега мобилизира насила своите избиратели.За какви 80% става на въпрос в статията?Те от хотелите ли са си дали мнението да се продължава тази лудост?Всичко това можеше отдавна да е приключило на мирните преговори в Истанбул,а сега стана по-лошо за укрите и може да стане още повече.

364

Анонимен

преди 4 месеца

Окрайната даже не е в групата на Русия. Така че, каквато сътба им отреди В.В.П. такава ще ги постигне. Само че първо другарите Си и Ким ще си вземат който каквото иска, след това ще има един зверски удар по ВСУ- то точно преди да изберат отново Путин за президент, и завършващият удар с който ще ги пратят завинаги в историята ще бъде точно преди да изберат американците отново чудака Тръмп за президент. Всичко друго е ала- бала на двете пропаганди.

363

Анонимен

преди 4 месеца

окрайна свърши,

362

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименНе знам дали е разумно да се напуска ЕС, не ми се струва разумно.

361

Анонимен

преди 4 месеца

Активисти, свързани с движението на Жълтите жилетки ( Gilets Jaunes ), планират да организират протестно шествие в Париж на 13 януари. Целта на демонстрацията е да се призове за референдум за напускане на ЕС и НАТО, подобряване на социалната и фискална справедливост и край до предполагаемо държавно насилие, наред с други искания

360

Анонимен

преди 4 месеца

Скот Риттер, да се пази, пожелавам му здраве и късмет!

359

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, ако са длъжни да учат Аз съм българче. Без на образователната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им.

358

Бай Дрън

преди 4 месеца

Украинците се оказаха по-големи ггллупаци и от нас. Кой иска война и да загива? Никой. Тия са по-мазохисти и от нашите евроатлантици.

357

Генерал Колев

преди 4 месеца

Капитулират загубилите в момента е Пат ситуацията.