33

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен .."Никой не ги е карал моряците да се навират там. От алчност и за пари са го направили."......... Правят го за да пиеш Кока Кола . Да ядеш банании. Да руппаш бонбонки Тик Так. И да не си бършеш за дни ка с вестник работническо дело. Защото ако спрат корабите ще видиш къде се_р ат гладните. Или как се става Йога. Да ядеш трева с Гъ _зъ си

32

Анонимен

преди 5 месеца

Сетила се Мара (пардон Румбата) да се побара. И кой е виновен за ситуацията в Черно море? Неговия кумир от изтока!

31

Агента реши

преди 5 месеца

Мутрофанова издала заказ и гумен крадев свиква подчинените си и назначени от него с одобрението на мутрофанова, "честни" ченгета. С важния въпрос...как да съботират инициативата за разминаване на черно море от руски мини, с цел да не използва Украйна морският път. Това е целта....на всеки. Е ясно.

30

Фашистът

преди 5 месеца

Фигурант защитава хутите и руските фашисти. Фашисти от всичкото СесесеРе -съединявайте се.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Хъм, България не е никакъв фактор в държавите около Червено море, *** сме взели да се грижим за сигурноста там. Барабар Петко с мъжете!

28

В па тоя

преди 5 месеца

Фигурантинът се събудил, може би.

27

ХАХАХАХАХАААА

преди 5 месеца

ппpackuя трoлей колко пpocтотuu р надраскало

26

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не ги е карал моряците да се навират там. От алчност и за пари са го направили. Така че нетрябва особенно да ни дреме за тях.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Рунда да се качва на самолетчето си и да отива да спасява моряците. Но първо да си вземе знамето дето го провиси от пилона на Рожен, нали по него моряците ще се качат в самолета на "спасителя на нацията" другар Радев. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххххахаха хахахаха хахахахахаха

24

Анонимен

преди 5 месеца

Радев да пали миг29 и да освободи заложниците. Хутите като видят какви лупинги може да прави със самолет и какви дълги серии от коремни и лицеви опори прави ще се предадат без бой.

23

Дон Кикот

преди 5 месеца

Типично за един полупрезидент полукопейка да имитира дейност...

22

1111

преди 5 месеца

Какво ще обсъжда , дали Бургас , Варна и Добрич област ( черноморието ) са достатъчни или да отпусне до В.Търново - Стара Загора- Хасково , Българска територия като дар за оня кръволок и неофашага *** .

21

Анонимен

преди 5 месеца

На разеденителя прецедент фигурант като толкова му дреме за моряците ни, да се качва на самолета и да отива да стреля по чaлmиte........

20

Анонимен

преди 5 месеца

Май моряците ще ни ги върнат в найлонови чували....

19

Баси тъпото парче

преди 5 месеца

Нерде Ямбол, нерде Стамбул..... нерде Черно море, нерде Червено море......

18

Анонимен

преди 5 месеца

Товарищ Радев да покани остатъците от руския черноморски флот на приятелско посещение у нас за да засвидетелства дълбоката русофилска любов и благодарност за монтирането му за пРезидент на България.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Медиите изобщо не споменават, че Хутите в Йемен са заявили, че ще започнат да екзекутират моряци от отвлечените кораби, заради атаките на САЩ. Единствен президента се замисли че там има български моряци. Правителството изобщо не му дреме за тях, Тагаренко дори иска военна помощ да изпраща.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Хахах, сега чета че Расиа искала извънредно събрание на ООН заради бързия побой който САЩ и Великобритания нанесоха на хутите! Явно в Блатная не могат да повярват колко бързо рухва този им съюзник!

15

Питам

преди 5 месеца

И какво е решението ? Ще нападаме ли хутите , или не ?

14

Ха ха ха,

преди 5 месеца

...на 400 км от нас се вихри война, на Фелдфебелът се загрижил за ситуацията в Червено море? Само затова ли го активираха! Изпадна в пълна изолация, и международна и вътрешна , и се чуди как да напомни за себе си! Ами хусите са отвлекли американски танкер, нормално е да им отговорят!