183

баба мара

преди 4 месеца

никаква помощ за украина преговори и мир няма друго спасение не желаяам воиски в българия никои няма да ме напада аз не съм враг на никои искаммир и дружба и на изток и на запад борете се с инфлацията и цените на тока ипарното и не си измисляите врагове не изпитваите търпението на по големите

182

Анонимен

преди 4 месеца

Другарят Тагарев да внимава политкоректно да не обърка САЩ със СССР (с една и съща буква започват) , щото съветската му партийна закалка може да избие отнякъде ...

181

Анонимен

преди 4 месеца

Получи си комисионните и продължаваме все така и ще се надгражда, на път си острова на Белене, там те чакат тагарчо.

180

Анонимен

преди 4 месеца

Полша също се готви да замести Украйна. И поляците повече от 200 години са били в състава на Руската империя, след като се почувствали велики и се отваряли на Русия. Сега всекидневно се чувстват велики и по всичко личи, че ще стъпят накриво в близкото бъдеще, за да изкарат и те още 200 - 300 г като руска територия. Трибалтийските изобщо не си струва да ги коментираме. В случай на военни действия от НАТО са им изчислили максимален живот до месец. На Швеция с нейните 8 млн дават живот 3 месеца.

179

Тагарев Ко" ста

преди 4 месеца

Със изтребителите от кравария бе *** ?????????? Питай БОКО колко му е комисионната от тях !!!!!!

178

НЯКОЙ

преди 4 месеца

беше казал-;По-лошо от това да си враг на ЩАС е да си им приятел;!

177

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 174 Тя Финландия е лесна за Русия! Имат договори за предоставяне на руска територия, с условие Финландия да не строи чужди бази и да не действа против Русия. Щом влиза в НАТО и строи бази против Русия, тези договори стават нищожни. Съответно, една трета от територията на днешна Финландия юридически става руска. Освен това, Финландия е била в състава на Русия повече от 200 години. Изглежда след промивки на мозъка, там са забравили това и нищо чудно да изкара в Русия още 200 години.

176

Анонимен

преди 4 месеца

До Дядката "Тоя Тагарев не само нищо не разбира ,но е и доверчив наивник в напреднала възраст!" - никакъв наивник не е, ами много добре знае какво прави и много добре се е дотоворил и си е направил сметката, я виж Соломон Паси, Николай Младенов, Меглена Кунева къде са сега, и с какви заплати.

175

Тия са за трепане !

преди 4 месеца

Тия са за трепане !!!!!!

174

Анонимен

преди 4 месеца

ще атакува черно море , води с него началника на военоморските сили Евтим Евтимов или ще праща батальон в Червено мори. Тагарев се натиска за тези маневри, а пък те си затварят очите за поръчките на жена му

173

Дядката

преди 4 месеца

Тоя Тагарев не само нищо не разбира ,но е и доверчив наивник в напреднала възраст! Явно не знае как Кипър ,член на НАТО бе окупиран от Турция ,пак член на НАТО!Я го разкарайте тоя нещастен наивни, ще ни вкара в беля!Вярвал на САЩ - най големите лъжци!

172

Продажници безбожни

преди 4 месеца

Продажници безбожни сте всички от сглобката !!!!!! Вън от България !!!!! Вън !!!

171

Анонимен

преди 4 месеца

Руски дипломат разкри всички карти: Финландия е осъдена. Финландия подписа собствената си смъртна присъда с отложена дата, като се присъедини към НАТО и допусна Пентагона до военните си бази. Така тя създаде заплаха за Русия и това е ясно за всеки честен наблюдател. Смъртната присъда за финландците(не всички от тях одобряват самоубийствените действия на Хелзинки и поради това някои не заслужават ужасен край, но, уви, всички са в една "лодка") беше авторитетно потвърдена в интервю за РИА Новости от постоянният представител на Русия към международните организации във Виена Михаил Улянов.

170

Анонимен

преди 4 месеца

Когато Русия реши проблема с Украйна, който не е създаден от нея, а се превърна в заплаха за Русия, Москва ще трябва да реши проблема със сигурността на северозападните си граници, където Финландия ще стане новата Украйна. Да оставя в нея пистолет, насочен към руското слепоочие, Москва няма право. А да преследва фанатичната част от 5,5-милионното население на страната из горите, забавлявайки циниците във Вашингтон и Лондон, е просто глупаво. Тази огромна територия просто ще се превърне в пепел.

169

ТЪЙ ТЪЙ ТАГАРЕВ !!!!

преди 4 месеца

ЗАДЪЛБОЧАВАЙТЕ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО СЪС КРАВИТЕ !!!!! ВЗЕМЕТЕ ДАЙТЕ ОЩЕ 10 МИЛИАРДА ОТ НАШИЯ ДЖОБ НА ТИЯ *** И ЧАКАЙТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРАТКА НА КУКОВО ЛЯТО !!!!!!

168

Българин

преди 4 месеца

По-добре да изпратиме българи да се бият в Украйна, отколкото САЩ да бомбардират София кактов в Сърбия бомбардираха Белград.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не протестирате пред натовските бази?

166

Анонимен

преди 4 месеца

До Българин От къде от къде? Толкова е просто - от люпилнята на Сорос и посолството. Трийсет години селектират бъдещите си лакеи, финансират ги според вредите, които ще нанесат на България в тяхна полза, инвестират в "протести", когато не успяват да ги набутат на нужните места във властта. Лакеите им променят законите (виж промените в конституцията) и им постилат килимчето да правят каквото си искат с нас. Децата им ги пратиха да ги обучават и сега вече ги пускат да действат като 5-та колона.

165

До 161

преди 4 месеца

Логиката е, че Украйна за разлика от Косово ще ги използва да удари цели дълбоко в територията на най голямата ядрена сила в света Русия!Медведев който е в руския Съвет за Сигурност отговори че ако това стане ще се активира ядрената доктрина на Русия която е нападната и следващата ракета върху Киев ще бъде ядрена :))

164

а бе, путьовци

преди 4 месеца

Па нали само преди месец се цепехте за победа над Русия на бойното поле, нали победата ви беше в кърпа вързана бе, Борел какво се цепеше бе, Русия рухнала от санкциите, ракетите свършили, руснаците гладуат, руските войски бягаха като пилци от модерната натовска украинска арми. Какво стана бе, пyтьовци, как така Русия сега ще ви напада, бе, та Финландия, Полша, Румъния, Латвия, Литва, Естония, че даже и Узбекистан!