32

Доходен нов бизнес

преди 5 месеца

"Подкрепящо семейство", ама от роднините на биологичните родители. Социалният работник взима подкуп, за да посочи подходящо приемно семейство и заявява, че най-подходящо е семейството на чичото или на бабата на детето, чиято къща се намира в съседство с тази на биологичните му родители, често пъти дори са в един двор.

31

Първо и най-важно

преди 5 месеца

Крути мерки за озаптяване на животинската безотговорна раждаемост в някои среди, вкл. и глоби чрез ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД, ако създава деца, които не може да изхрани. ВТОРО, основано на онези алинеи от законите, общи за ЕС,според които всяка държава може да предприема мерки по специфични за нея проблеми - ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД, чрез който определени индивиди да заработват издръжката на децата си, вкл. и в случаите, при които те самите не могат да предоставят на детето среда, подходяща за възпитанието му.

30

АЗ

преди 5 месеца

процеса на деинституционализация досега трябваше да приключил и с НС МС и др.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ги правят мигрантски общежития..

28

Кольо Конспиратора

преди 5 месеца

Илюминатите ядяли деца. Първо ги изнасилвали, послеги изяждали за да им вземат жизнените сили. Много обичали малки момченца.

27

Анонимен

преди 5 месеца

И после какво ще ги правят ? Ще ги пускат по улиците да се "интегрират" като клошари улични бандити и ***. Като в Африка. Еббати прогресът.

26

Закривай!

преди 5 месеца

Децата без родители ще просят по улиците и ще умират от глад.

25

Анонимен

преди 5 месеца

Освен да закриват и унищожават друго не могат ! Народен съд !

24

Митака

преди 5 месеца

Браво. Като бях студент в Търново преди 20 години - случайно се запознах с 2-3 момчета, учеха в Университета и бяха от домове за сираци.Значи много лоши истории разказаха от тези домове, дорева ми се чак, а бях младо момче спортист и обикновено не се разчуствах от сълзливи истории. Доколкото знам тези в тези по- малките къщи, в които ги гледат сега условията са много по-добри.Затова да даряваме и помагаме кой колкото може. Тежка съдба е това.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Горките дечица.Къде ли ще ги разхвърлят?

22

Ром"с

преди 5 месеца

Мисля че това не е правилно решение на американското ни правителсвто ,ние не можем да сме американци и не трябва да следваме тяхнитата система-тя е неподходяща за нас.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Познавам такива вече възрастни пък и като деца последствията са необратими ...

20

Анонимен

преди 5 месеца

Имах такова дете-ученик от ромски произход внедрено в приемно семейство. Родителите изобщо не се грижеха за образованието му. В пети клас не знаеше почти нищо по всички предмети. Идваше с дрехи и телефон втора употреба. Иначе приемниците демонстрираха голяма обич към него като идваха в училище. Повече от ясно беше защо са взели този индивид за временно отглеждане до навършване на пълнолетието му....явно заради парите които се отпускат всеки месец за него, а те хич не са малко.

19

Да питам за приятел

преди 5 месеца

Бежанци ли ще настанява е там

18

Здравеняк с макаров

преди 5 месеца

В Китай изоставените деца се обучават за армията, стават командоси а по надарените ги отглеждат в подземия за нуждите на административния апарат и интелектуалния труд.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ги пращат в сащ за органи и забавления евроатлантически

16

Педалите вземат манг

преди 5 месеца

Лите за някой лев или за собствен кеф.!. Разходите ще са за сметка на хората!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Най-смешно ми стана ,че "едно от децата е интегрирано в собственото си семейство".Е по-голямо безумие бе бях чел.

14

Анонимен

преди 5 месеца

И каква е гаранцията,че в новите семейства децата ще бъдат добре обгрижвани?

13

Накратко :

преди 5 месеца

"Целта е не само децата да бъдат изведени от домовете, а да намерят подкрепящо семейство."Нека познаем - еднополово семейство,което не може да си създаде дете по биологични причини,налЕ ?!? А да се досетим ли от кои НПО-та ще бъдат създадени "работните групи експерти" и с коя половонеопределена партия са свързани,схематично нек'си... Всичките от сглобка сте за съд, затвор и лустрация на заграбеното и далаверите ви!!! Оставка,и33вратеняци!!!