31

Анонимен

преди 8 месеца

Другарко Нинова,това синчето от Ню Йорк ли ти го каза?

30

ИИСУС Е ЖИВ!

преди 8 месеца

До кога тази партия на червените милионери наследници на комунистическите военно престъпници и терористи от БКП ще краде българския народ и ще дестабилизира държавата в полза на Русия ?!!

29

123

преди 8 месеца

Тази стрина, не разбра ли, че никой не и е давал право да говори от името на българския народ!

28

ИИСУС Е ЖИВ!

преди 8 месеца

До кога тази партия на червените милионери наследници на комунистическите военно престъпници и терористи от ЦКП ще краде българския народ и ще дестабилизира държаната в полза на Русия ?!!

27

aa1820

преди 8 месеца

Унижение е точната дума - за РСМ ни вкараха един френски, сега една единствена държава (да не казваме нацистка, защото Адолф не е роден там нито пък австрийците не са расисти) се изпразва върху нас с аргументи нямащи нищо общо с Шенген, благодарение на безгръбначните ни политици от абсолютно всички партии.

26

Айде БеСеПе

преди 8 месеца

Малашевци те Зове

25

ИИСУС Е ЖИВ!

преди 8 месеца

България ще се оправи когато и последния дърт червен вампир от ЦКнаБКП отиде в леговището си у Марашевци!

24

?

преди 8 месеца

Всеки може да плюе но решения не предлага тази крадла.Всеки прогрес на запад за нея е предателство

23

Оказва се

преди 8 месеца

Че Нинова е смел човек и може да си изкаже открито мнението, което никак, ама никак не се харесва на управляващия режим.

22

Браво

преди 8 месеца

На Нинова! Поне им го каза право в очите!

21

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

20

Някой

преди 8 месеца

Абе не измряха ли червените бабички вече и тази антибългарска партия веднъж и завинаги да изчезне от България. Ако някой си въобразява че тази партия милее за работническата класа в България греши, това е партията на олигархията и едрия капитал в България, и на мутрите и на мафията !!!?

19

Абсолютно е права!

преди 8 месеца

Но властимащите се интересуват от комисионните и как ще присвоят еврофондовете.

18

Л. Иванов от София

преди 8 месеца

Нинова, нямате никакъв срам, но това е непознато чувство за наглите кремълски марионетки. Синчето Рафаел пратено в САЩ да пука парите на мама от приватизационните сделки, тези на тати от Лукойл, отделно кремълската корупционна издръжка.Жалки кремълски популисти. Отвратителни сте!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Когато използваш думите безпричинно и случайно, те губят смисъла си. Предателство туй, предателство онуй. Възраждане, БСП и ИТН, плещят каквото им падне, мислейки си, че по тоя начин ще разширят базата си, но в крайна сметка губят разумните и смислени хора.

16

И от 44та до днес

преди 8 месеца

Под руско -българско) комунистическо робствосоето е много по лошо от турското ако изобщо е имало робство защото все повече откриваме истината че бг историяга е една комунистическа лъжа!

15

___

преди 8 месеца

Тия От сглобката начело Боко предателя ни сложиха под афганиста-носирийско робство.Оттърване няма ще сме роби в 21век.

14

анализатор

преди 8 месеца

30 г. няма да стигнат да се възстанови Б-я ,след разгромното управление на банкянските разбойници.Съсипаха държавата,окрадоха народната пара,а болни мозъци гласуват за тях.Господи,какво ни очаква с такива хора?Сега разбирате ли защо сме били 200 г под византийско,и 500 г под турско робство?Какъв народ сме,когато поддържаме политически ,едни обикновени улични крадци и разбойници?какво добро да става в нашата мила Родина с такива хора?

13

Анонимен

преди 8 месеца

Срам ме е че съм българин.

12

Подценяване

преди 8 месеца

Безкрайно ме подценяват , а аз дори без анаболи и без потенциала си съм по-добър от тея страхливци. Не подбробности какви неща говорят за мен , не знам какво става със бойните спортове като цяло , но си е жалка работа.