28

Анонимен

преди 5 месеца

Някой знае ли колко процента от жилищата се купуват без кредит?

27

Анонимен

преди 5 месеца

В днешно време пари се изкарват само за сметки и храна. Рядко на човек му стигат за удоволствия и развлечения! Камо ли за недвижим имот.

26

Кръговрат

преди 5 месеца

Парите, които сте спестили, когато паднат имотите, няма да ги мислите за тухли, а за храна, битови сметки и други важни разходи!Идват времена, бавно но сигурно на оцеляване!

25

Финансист

преди 5 месеца

Хората не ценят парите! Златното правило във финансовата наука -1 лев днес струват повече от един лев утре, явно никой не го вълнува. Хората нямат финансова дисциплина!

24

Анонимен

преди 5 месеца

Бях на село и един англичанин си купил там къщичка. Питам го защо тука, а не примерно в София? А той ми отговаря. България това са планините, водопадите, реките, долините, селата, зеленината, звуците на листата, чистия въздух ... но и маладите, красиви, селски моми.... А там в София? Там са комунистите, чалгата! Там какво да правя? Тук на село купих ефтина изоставена къщичка от може би някой селанин, който не си е давал земите в ТКЗС и са го обявили за кулак и пратили в концлагера Белене!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Ако банките спрат да дават кредити дали цените ще продължат да растат?

22

Бебо

преди 5 месеца

Пълна манипулация от мафиоти с мръсни пари....наркотици, хазарт, мигранти, рушвети на политици и държавни служители. При заплата от 1200-1300лв, жилище от 54 квадрата да струва 150 000 евро / 300 000 лв. / и да има хора които да купуват.....да, може би неуки хора излъгани с кредити които няма да могат да върнат. След 10-12 год. ще разберат истината но...късно. Не ви ли е грях да лъжете хората заради безкрайната си ЛАКОМИЯ...Къде ще ги носите тия пари....

21

Анонимен

преди 5 месеца

Чета коментари как българи плюят родината си! Грозна работа! Махайте се, България няма нужда от вас ! Едно време хората са си давали живота сега да може вие да сте свободни и да имате държава, а някой плюе по това! Планини, море, минерална вода колкото си искаш.. тази земя скоро няма да е на българите, така че радвайте и се !

20

Анонимен

преди 5 месеца

Ще дойде време в което имоти ще се подаряват на символична цена 1 лев и никой няма да ги иска.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Бургас , Славейков двустайна панелка 64 кв м за ремонт 200 000 ама евро. Хахах то къща в щатите 200 квадрата в среден град струва толкова

18

Брокер

преди 5 месеца

Като цяло цените на недвижимите имоти ще продължат да растат в геометрична прогресия до Август, а от Септември ще видите експоненциален растеж. На 1ви Януари 2025 ще се събудите с цена на квадратен метър от рода на 5000 евро, като това е за крайните квартали на София. В центъра на София квадрата ще почва от 10 хиляди евро. От 24 години съм в този бизнес, та знам много добре какъв е тренда.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Разбира се, както винаги ние сме остров на стабилността

16

Анонимен

преди 5 месеца

Брокерите / прекупвачите / и банките реално съсипаха имотния пазар. 70-80% от имотите на пазара са от прекупвачи. Извиват ръцете на продавачите и после надуват цените. А балъците теглят кредити и купуват надценени жилища и имоти.

15

Бг реалити

преди 5 месеца

Време е да перестанем с делюзиите, манипулациите и лъжите. Истината е, че нито един нормален човек не иска да живее на тази прокълната територия.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Ужас

13

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко построено от по времето на Соца не функционира и е пълна грозотия! Идете в Еленския балкан и там ще забележите разумът на българските строители от преди 200 и повече години.. Първи етаж направен с камък. Втори етаж направен от дърво. Покрива от каменни плочки. По средата Джамал направен от камък и като запалят слама, цял ден тези камъни поддържат температурата през зимата. Отвън зградите са със Изваяна красота! Вътре зградите по таваните са със изваяна красота! Това е България!

12

Анонимен

преди 5 месеца

При Тодор Живков през комунизма нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

11

Брокер

преди 5 месеца

Вечно нагоре щяло да отива всичко, ние сме остров на стабилността! Циркаджии!

10

Анонимен

преди 5 месеца

България при социализма беше 9 милиона, при демокрацията и западното партньорство 2 милиона измряха от мизеря и лош живот, други два милиона отидоха да мият keHефите на западняците, останали са има-няма 5 милиона. За всеки има по 2 жилища, кой купува жилища?

9

Нищо общо

преди 5 месеца

С европейски град нява София и това расте но не стареее тотална комунистическа лъжа по скоро презастрояване се и става на Бейрудско Гето с селски муджахидини