88

Зевс

преди 4 месеца

Петков е като Баце, който от двамата да ти каже "Добро утро" задължително първо трябва да провериш дали звезди не са обсипали свода небесен :)

87

Анонимен

преди 4 месеца

За повече информация , за съжаление няма да получите...Защото медиите у нас тръбят , че минималната ставка на час за работа при нас става 8 лв...А никой не казва , или случайно пропуща да отбележи,че минималната ставка за час на Запад , от 8 евро на час , стана вече 13 евро на час работа.Което ще рече ...8лв към 26 лв.И ако УНСС се радваме всенародно на 1200 лв минимална.На запад тихомълком , без тържества и не много радост , имат 4500 лв ми имаше доход...Радуйте ся!

86

Българин

преди 4 месеца

Абе аз не знам некой да бега в Русия, бе, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като западняци и да караме Мерцедес а не москвич, да cвиpиме на стратокастер, а не на балалайка, и да стреляме с FN SCAR а не с ръждясал АК-47.

85

Анонимен

преди 4 месеца

ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО НАПРАВИ СЪСЕДНА ТУРЦИЯ С ШЕНГЕНСКА И НАТОВСКА ГЪРЦИЯ-ПРЕВЪРНА РАЙСКИ ОСТРОВИ НЯКОГА КАТО ХИОС,САМОС,ЛЕСБОС И Т.Н. В БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ ПОД КОНТРОЛА НА ООН,КЪДЕТО ОФИЦИАЛНА АТИНА ПОЧТИ НЯМА ВЛАСТ...ОТИДЕТЕ И ВИЖТЕ МАЛКОТО ГРАДЧЕ ХАРМАНЛИ И ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО НИ ЧАКА...ТУРЦИЯ ПРОВЕЖДА ЕДНА ХИТРА И ЕКСПАНЗИОНИСТИЧНА ПОЛИТИКА СПРЯМО ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ.НЕЩО,КОЕТО БЪЛГАРИЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВИДИ...

84

Българин

преди 4 месеца

Предпочитам България да се напълни с африканци и афганистанци които имат висок коефициент на раждаемост, отколкото да се редя 10 минути да ме проверяват като тyземeц втора категория на летището.

83

Така е

преди 4 месеца

Случва се. За разлика от последните 12 години поне се движим и има някакъв напредък.

82

gogo

преди 4 месеца

кой лъжеш бе!?!даже слепците чуха за схемата с шенгеня ;)

81

Анонимен

преди 4 месеца

Само дето неизвестен за сега депутат е внесъл за предложение приемане виетнамски работници .,,Промяната в това ли се случи.?Имаме 2 милиона наши работещи граждани в чужбина.Промяната е , че няма да ги връщаме.А ще разчитаме на 2 милиона виетнамци...Наистина настъпи промяна в предизборните обещания.

80

Истина

преди 4 месеца

Миналата година пак ни очакваха, следващата пак ще ни очакват .... и аз съм доволен, промяна няма, все нещо очакваме, все някой следваме! докато не започнем сами да се грижим за себе си, ще повтаряме и грешките на другите

79

Анонимен

преди 4 месеца

В историята на България е имало за съжаление много продажни хора,които са били трън в плътта на страната ни,но това падение,което и на малките деца стана ясно,че е режисирано от Козяк,това падение няма равно на себе си.....Не съм чел и чул за такава деградация повсеместна,начело на която стои това лице готово на всичко за да доунищожи страната ни по най безскрупулен и варварски начин,а вие журналистите имате главна вина за всичко това....

78

2

преди 4 месеца

Ако в началото дронът се губеше на разстояние 50-70 м от лодката, сега дронът стига до лицата, показвайки ги изплашени от неизбежната смърт въпреки, че най-вероятно те знаят, че не всеки ще оцелее. Това е. Дори ако зомбитата успеят да преплуват до левия бряг, да извършат десант и да се закрепят на доста вяли рубежи, тогава всички тези опити са напълно спрени от руската артилерия.Безкрайни планини от трупове, самото Кринки вече прилича на Луната. Какво се опитват да постигнат зомбитата на киевският наркокартел?

77

Old lier

преди 4 месеца

Цар Киро е във вихъра на лъжите си , особености не етноса, сър

76

Анонимен

преди 4 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

75

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименДа му мислят от нежният пол в Германия редовно проплакваха .С продажни простит.. така се получава. Заспала София това е .

74

Бонго Бацил

преди 4 месеца

Тоя пак лъже, па и си верва. Време да спре на шмърка бело!

73

ИВАН

преди 4 месеца

АБЕ КИР ЧО! АБЕ ГЛУ ПАКО! СУХОПЪТНИЯ ШЕНГЕН Е 97%, ВЪЗДУШНИЯ И МОРСКИЯ СА 3%! ЕДНА НУЛА СТЕ! НИКОЙЕ НЕ ИСКА ВАР ВАРСКА БГ В ШЕНГЕН! ПО-ЗЛЕ СТЕ И ОТ ВИНЕТУ!

72

пенсионер-ветеран

преди 4 месеца

абе тоя защо носи поне 2 номера по-малки Ризи, пари ли няма да си купи точен размер?! да му дам от пенцията, че е като Клошарин, все едно чужди дрехи е облекал!!

71

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става с контранастъплението?

70

Няма ли кой да

преди 4 месеца

ощастливи този държавен лъжец! Трудно се понася заекването му при български изречения! Българина (ще) е много горд, че е член в клуба на богатите и ще може 1-2 минути по-рано от другите пътници да излезе от летището! Но това не променя статута му на най-бедна нация в ЕС и ще кара новите си майбаси или коли втора употреба по републиканските коловози с дупки от размера на едно автомобилно колело! Но пътуването извън океана ще е само след внимателния контрол на по големия брат отвъд океана!

69

4

преди 4 месеца

Петков каза още ,че българските пенсионери ще имат едни добри пенсии/префразирам/!Г-н Петков,вземам пенсия не от най-ниските-820 лв.От тях :300 лв за лекарство за анемия ферижект,260 лв за витроген за очите ,Айрон,Малтофер и Неофолик -свободна продажба на стойност 70 лв, и лекарства о здравна каса 80 лв .Общо за лекарства 810 лв. Битови сметки за 154 лв-станаха-964 лв.Отдерно за храна 150 лв.станаха1114 лв.За транспорт,книги,дрехи,кино театър..!?Абе мръснико,вдън земя да се провалиш с демаг