70

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

То'а натиев (график натиев) е една такава отвратително-одиозна фигура, че няма на къде повече (всъщност - има, да не цитирам имена). Ако му изчетете биографията (ама истинската, не съкратената и захаросана) и съберете сътвореното от същото това животно по точки, ще пожелаете не просто събаряне на някаква си статуя, ами напраго изгарянето и с окси-ацетиленова горелка на син пламък, работи чудесно за медни сплави...

69

Като

преди 4 месеца

Се замисли човек, ще види, че обвиненията към Граф Игнатиев за Левски са като тези на Скопие, че България била "убила" Гоце Делчев, с разликата, че ако не вярваме в тях можем да си останем Българи! Но това е възмездие към РуZия, защото мекерета й създадоха тезата за гибелта на Гоце и Македонизма въобще!

68

Анонимен

преди 4 месеца

Големият парадокс е че.Конунистите се кланят на един ,,Граф"...Те дори не забелязват тази подробност Обаче вярата им в Русия е до там Че и Антихриста да рече И на него ще се поклонят Такива са русофилите.Без значение дали е фашист или комунист.Щом е руски Значи е добро..хахахаха

67

Соцносталгици

преди 4 месеца

Именно любимата ви компартия започна да събаря масово паметници в България, при това, за разлика от този, за който пишем, Български! Стигна до там, че да унищожи гроба на Левски! Така че се покайте и си мълчете, защото нямате морално право да критикувате!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Някой русофил, забелязал ли е , че пред ,,Игнатиев" има титлата ,,граф"...Що така бе комунисти Нали сте противници на феодализма и капитализма?? Обаче нали е от Русия.И конски фашкии ще ядете ако ви подадът руснаците.

65

Евроджендърмерист

преди 4 месеца

Аз не виждам нищо лошо в това. Това е едно нормално, либерално, демократично изразяване на мнение.

64

Илко

преди 4 месеца

Това е дело на изв.ратените евроатлантици.

63

sev

преди 4 месеца

Графа е един от най-изявените антибългари през Възраждането. Изпратил на заточение българските владици.

62

ще го ремонтират ,

преди 4 месеца

пак ще го занитят . най добре е нов паметник . варненци да му се радват . пълно е с много много паметници . Навсякъде . старчичушш . това е . генерали , коне , военни , попове, ангелчета , жени , всякакви фантазии . ако ги дадат на скрап ще вземат около 600 000 евро . има около 160 000 тона бронз, желязо по градинките и площадите . *** .

61

Анонимен

преди 4 месеца

Игнатиев е и сред първите антисемити.Но за това в Русия не се говори.Вярата в лъжовната комунистическа власт е стигнала до там, че и преобръща представата ни за добро и зло.Въздигат в култ едно плешиво магаре.Насила и чрез подчинение.Пренаписват учебниците у налагат тормоз и ужас за всекиго , понечил да ги изобличи.Светът ще се преобрази след свалянето на тази не човешка секта , комунизма.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Премахнете като сте започнали и българските букви, които са идентични с руските, обявете бойкот, не пишете с тях! Двуличници.

59

Заеко

преди 4 месеца

Граф Игнатиев убиеца на Левски, антисемит и масов убиец.

58

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да не мразя руснаци ---ТЕ РАЗБИХА СЕМЕЙСТВОТО И ЖИВОТА НИ И НИ НАПРАВИХА ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА И СВЕТА!

57

Анонимен

преди 4 месеца

"Интелектуалното" ниво на територията се покачва ежедневно!

56

Анонимен

преди 4 месеца

До 52....Мавзолея на Ленин на централния червен площад какво е....За мене е култ към идолите ...И не само....Русия е държавата възстановила идолупоклонството и безбожието.Възвръща в големи мащаби езичеството и вярата в предмети и ора.А Бог казва....Не се кланяй на човек...Това ще е и Антихриста на когото ще се подчините Кланяйки му се и служещи му .Защото заслепените ще са проклетите.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Разделенито и омразата у нас ще е до гроб.Ние не сме братя,а ***.Но 3 закон на Нютон,че всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие е в сила.Оглеждайте се,като вървите.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Всички паметници долу. Без тва над половината хора под 35 не ги знае какви са. И не - това не е защото от САЩ и Европа ни промиват мозъците, а защото родителството не е за всеки, както и ученето не им върви много. Предпочитат онли фенс и инстаграм за работни места

53

Ей

преди 4 месеца

Хората в Варна да вземат да научат украйнците на ред.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Само да не посегнат на бюста на нинова, или на лена...

51

Те

преди 4 месеца

Украйнски фашисти са били.