242

Анонимен

преди 5 месеца

" Желязната завеса", не е спирала след разпада на СССР до днес! НАТО трябваше да се разпадне както стана със СССР! Това не се случи и НАТО продължи да настъпва към границите на Русия! Тази война е Факт че НАТО съществува Още и Продължава " дейността" си спрямо Русия! Русия, " Майката" на СССР! Украйна е длъжна да приеме Мирно споразумение с Русия! Това е пътят към мира в Европа!!! Русия няма да отстъпи! И няма да бъде " победена" и след още 100 г!!!

241

Анонимен

преди 5 месеца

На тайна среща ... в отсъствието на Русия. Някой си прави сметката без кръчмаря. Русия никога няма да се съгласи на части от Украйна. Такава държава вече няма да има.

240

Анонимен

преди 5 месеца

Рашка 2 години плашеше света с ръждясалите си ядрени ракети и САЩ им се вързаха (а може би е игра ).Жалко за украинците че дадоха невинни жертви а с нищо не предизвикаха този конфликт започнал още 2014г .

239

Алеко

преди 5 месеца

Че светът ще се дели на сфери на влияние го каза професор Иво Христов. Но, не ставало по мирен път.

238

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 месеца

Нека се бият ората. Русията се бият за нищо. Ще получат земи, които не им трябват. Обикновения руснак, едвам оцеляващ в диктатура пак ще емигрира. Да се оправят там. Нещастници.

237

преди 5 месеца

Яко ви почнахме от ден 1. Затова всички гласувахме и сега управляваме. Искаме срещу големите данъци които плащаме да има резултат! А не барутници по сфетофарите да ме блокират. Който не внася или внася малки данъци ще го тричат в Украйна да помага! Скоро! Win-win ситуация, и няма кой да търкаля барутници по улиците в София и да ни пречи!! Ние можем, и ще го направиме и вече доста сме напреднали, само гледайте хахаха

236

и ся к,во

преди 5 месеца

.. пак сме от страната на булката ...

235

Анонимен

преди 5 месеца

Съдбата на Украйна вече е решена и не е интересна. Обаче в статията се говори за преструктуриране на ЕС, създаване на армия(Нато явно ще се разпадне), разделяне ЕС на няколко блока( т.е ЕС на 2 скорости) и премахване на социалната политика. Това обаче повечето коментиращи го пропускат. И не става ясно какво общо имат американците за приемането(неприемането) ни в Шенген

234

Зозо

преди 5 месеца

Тоя "експерт" на какви медикаменти е?

233

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 235 - поставяш един въпрос при който путинофилите гледат на кръв! Но, те са готови и фес да сложат, както и да резнат малко от висналата още по времето на 13 Конгрес на БКП карабина - само да стане руското! Толкова мразят и ненавиждат живота си изкаран до половината под тока на партийния секретар, а втората половина - в завист към по успелите, че и феса им е по привлекателен от тая Европа която не разбират и отказват да разберат. А свобода им е нужна като на прасие кладенчова вода.

232

Анонимен

преди 5 месеца

Хаха, мокрите мераци на запада да дели Украйна с Русия! Западните хиени ще получат точно толкова, колкото реши да им даде победителят, т.е. Русия

231

Анонимен

преди 5 месеца

До Христо Христов - ще завършиш земния си път омазан в злоба и л.%"*** - озъбен и незадоволен пенсионер, който и роднините му мразят - сам и в Европейския Съюз, който толкова дълбоко мразиш. Представям си злобата и беса който кипи всеки ден в теб. Та, не разбрах какво те клати какво ще стане в Украйна, като ти ще се озъбиш за последно в Европейска България?

230

Анонимен

преди 5 месеца

Измислена държава не се дели. То се знае кое на кого е.

229

82-ОМБР

преди 5 месеца

Пурпорногъзия бабун бил"помолил" ГЩ да остави украйнските морски пехотинци на източния бряг на Днепър. Абе вова ли си,къв си? Лъжеш,като дърт ***! Каде е Герасимов? Вероятно заключен в някой кабинет,докато не измисли начин да превземат село с,поне 100 къщи и 300 човека население!

228

Анонимен

преди 5 месеца

Ми що нарушиха 3 споразумения и накрая загуба на огромни територии?!?..... 600х избити.....

227

Бай Ментор

преди 5 месеца

Това са глупости !Русия не се бие за да дели със Запада!

226

Анонимен

преди 5 месеца

Тия "експерти" преди 1 година ни обясняваха, че Украйна ще си върне Крим, че ще победи Русия, защо сега да им вярваме, защо каните все едни и същи хора при положение, че те никога нищо не познават

225

Волжки българин

преди 5 месеца

по скоро руската империя да се разпадне и 120 народа да получат свободата .. да не са под руско робство. процеса на загниване на руската империя е започнал.

224

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, чуете ли човека? Взимайте чемоданите до къде е време, че клопне ли завеската ше видите денги от Мутрофеева друг път. Ше бъде изгонена като мръсно коте от тука

223

Христо Христов

преди 5 месеца

До 230 "И толкова убити украински момчета за нищо! " - не е за нищо, а заради евроатлантизма и про'с'тите си глави.