58

до 72

преди 4 месеца

И аз имах старо жигули, ама го дадох за скрап за 100 лева, защото вече не ставаше, макар че на времето струвало 10 хиляди. Толкова за заводите, които разпродал Костов.

57

до 68

преди 4 месеца

Хората предизвикват белите с патешките си мозъци като гласуват за БСП или Възраждане, слагат един за премиер като Виденов, закопава държавата, идва някой като Костов, извлича ни от калта, но след няколко години Осанна, идва Разпни го... и пак Хората си докарват и лошото и хубавото, но не го осъзнават и все някой им е виновен: Я Сорос, я "колективния запад"..

56

Анонимен

преди 4 месеца

Това ли е последния роман за прехода?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Народът преди години беше активен, непримирим, не търпеше несправедливост. Днес останаха в Бг само нагаждачи и мръ нкачи от дивана. Костов взе властта и започна да съсипва всичко- закри заводи, фабрики, закри училищата и т.н. Вместо да привлича инвеститори, да търси бизнес партньори, той унищожи всичко. Някой ще каже, че заводите били фалирали преди това, което не е вярно. Нищо конструктивно и градивно не предприе Костов. Само унищожение на готовото.

54

Анонимен

преди 4 месеца

До Костов спаси БеГето 67 - жалко че никой не спаси БеГето от Костов.

53

Анонимен

преди 4 месеца

Хората, хората са главното в една държава. Когато хората са обратни, каквото и да правиш, те винаги ще викат на бялото черно и обратното. Нищо не може да стане. В момента Бълггария е в най-добрата си икономическа кондиция, от когато съществува статистика и то в сравнителен анализ. Цифите не лъжат. А че може да стане зле, може. И пак хората ще го предизвикат с патешките си мозъци.

52

До Реалист

преди 4 месеца

Нищо такова не е станало, 1994 народното събрание гласува спиране на плащанията по външния дълг и съвсем естествено вече спират и да ни дават заеми. Е да ама с долари се купува петрол ядрено гориво, части за машини и съоражения, та това доведе до брутална криза, фалит и крах на икономиката.

51

мутривън?

преди 4 месеца

лицата които разбиха вратата на парламента бяха индентифицирани като мутри охрана на депутата от евророма Цветелин Кънчев ,дошли сред протестиращите граждани в последния момент .

50

СДС в затвора

преди 4 месеца

Поуката от последните 34 години е, че докато не махнем от властта всички минали през СДС, България няма да се оправи. Трябва не само да ги махнем, но и да си получат заслуженото и дълги години да излежат в затвора.

49

Анонимен

преди 4 месеца

На българина всеки друг му е виновен, а това че си избира най-големите мошеници и помни един месец какво са го лъгали не му е проблем. Не може 97ма БСП да фалира държавата и 4 години по-късно пак да са на власт. Аз не го разбирам.

48

Дам...

преди 4 месеца

А дали архивите ще заговорят, че на този ден през 1944 година Сащ и Англия извършват една от най-кървавите бомбардировки над София?

47

Реалист

преди 4 месеца

Повечето хора не разбраха, че САЩ предизвикаха инфлацията в България през 1996-1997 години, за да запазят господството си над България. През 1995-1996 правителството на Виденов намали с 3 милиарда долара външния дълг на България и излизахме от външна зависимост заради дълга. На САЩ това не им хареса и спряха кредитите за България, а те ни бяха все още нужни за погасяването на външния дълг. Последва огромна инфлация. Дойдоха СДС на власт и изтеглиха милиарди кредити, с които пак ни заробиха.

46

Анонимен

преди 4 месеца

До и какво. То положението е същото защото работата тогава не беше свършена.

45

Преврат

преди 4 месеца

Годишнина от преврат - това не е повод за гордост.

44

Паметна дата

преди 4 месеца

На 10. 01 1944 г, са най-зверските англо-американски бомбардривки на София. Хвърлени са поне 1 700 бомби от самолети. Започва евакуация както на населението, така и на държавни институции.

43

и какво

преди 4 месеца

И сега 27 години по-късно положението е пак същото. Пак ни управляват бивши агенти и техните отрочета. Пак крадат като невидяли, а за хората трохи и лъжи.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Пълно е с *** народ, който не знае как БСП за пореден път фалира България. Фалита беше единствено и само от некадърност, нито Сорос е виновен, нито някой друг. Спирането на плащането на външния дълг беше началото на фалита през 97-***.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Абе който пише че костов е спасил държавата е родоотстъпник и пълен лаик , я се информирайте преди да пишете глупости..

40

Дам...

преди 4 месеца

Тъжна история, за заблудата на един народ, който повярва в една голяма измама и лъжа!

39

Алек

преди 4 месеца

Заради тези събития държавата ни е това дередже! Костов бил велик , да велик измамник е .....