69

Анонимен

преди 4 месеца

До IQ 3.14, а бе кой ти говори за болните хора? Ти си поредния ***, който се чуди как да се изходи без да каже нещо смислено! Хайде обратно в дупката!

68

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Анонимен66 ycpo омазан, никой на тебе не ти е длъжен. има си хора в неравностойно положение спрямо които си длъжен и това е уредено със закон. явно си герест пред кварталната сервитутка, ама тва си е за там. по тая тема си рода на инж. балкански

67

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 69, и лична партида. Абсолютно! Солидарността не работи!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Пенсионното осигуряване трябва да е доброволно, в различни конкурентни продукти!

65

читалище заря

преди 4 месеца

До Стъкмистика15 години е продължителността на живота при тежки хронични, след издаване на телк с процент, който разрешава пенсиониране. ако мъжете над 65 са 10 процента, се очаква процента да намалее, имайки предвид, че меджидийката и ко покриха имуносупресорите, инсулина и по аптеките почнаха да свършват антибиотиците. въпроса е колко са набутали държавата, да почнат да пестат от пенции

64

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 65, напротив. Те са виновни! Мисленето не боли! Освен това никъде не е казано, че трябва да имаш и това, и онова, и не знам си какво за да работиш! Сам си построяваш средата. Никой не ти е длъжен. Лява и дясна ръка и се избутваш сам. Никой на никого не е длъжен. Когато го осъзнаете животът ви ще стане много по-лесен! Стига чакахте някой да ви оправи!

63

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 61 Пълни глуупости! За да може човек да работи и да е полезен, да изкарва добра заплата, трябва да е добре обучен, да е здрав, да е защитен от закона, да разполага с добра храна и нормално жилище, да му е създадена работа и нормална социална среда. Всичко това е невъзможно в България сега. След като училището произвежда 50% функционално неграмотни и 50% от висшистите имат ненужни никому специалности, не са виновни те, че са негодни и безполезни, без заплата.

62

Стъкмистика

преди 4 месеца

49 е прав при 68 години е средната продължителност живот за мъжете,пенсия на 65г. Това дето го обясняват за 14 години взимане на пенсия идва от ранно пенсиониране полицай и военни.А обикновеният човек не доживява, мъжете над 65 години са едва 10 % от населението, погледнете преброяването. Така че шанс за за пенсия 1 към 10 че и по малко.

61

читалище заря

преди 4 месеца

преведено на български заглавието "продължителността на живота у нас съвпада с пенсионната възраст" ли ще да е , че книжовния ви е като на ефрейтор с тмт по милост

60

Анонимен

преди 4 месеца

До До 23 Абе ти не разбра ли, че цветните от "мнозинството" получават цял живот помощи и накрая и пенсии без да са работили официално и един ден. Чувал съм за индийка, "самотна майка" (те всички са се регистрирали като самотни майки) с Х броя деца ежемесечно получава помощи повече от колкото нормални хора скъсващи се от работа не могат да изкарат. Пълна подигравка

59

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 44, всъщност никой до никъде не е докаран. хайде малко да си признаят тези 500 000 какво е образованието им, какви са уменията им и какви са знанията им. В 99% от случаите говорим за посредствени хора. Такива, които 5 лв. не могат да изработят. За моите 30 години стаж видях достатъчно търтеи. Истински работещи хора виждам много малко. Всички устенцата им знаят за 100 000, ама 5 лв. не могат да изработят. Заслужено е! Така е честно!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Може всяка добра банка да предлага пенсионен влог, който може по всяко време да изтеглиш, губейки лихвата!

57

Анонимен

преди 4 месеца

До Как така ?! Е скачащите маймуни докараха робството и големия им кяр е времето, което освен, че е "наше" сега свършва. Набутаха всички комплект в калта, за да могат 3% да живеят царски, продавайки България

56

Анонимен

преди 4 месеца

Пенсиония модел не може да бъде по-лош!

55

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 37 Ще изтеглиш дедовия. В който и от придворните пенсионни фондове да идеш все тая. Като изтеглиш парите, ще са максимум около 4000 лв. Тези фондове, всичките в България са фалшименто и без доохдност. Начисляват си всякакви разходи и накрая като идеш да си видиш парите там - сумата е смешна, ако не жалка. Обаче ако работиш официално, си длъжен поради тъпия закон все в една от така нагласените мишеловки да кацнеш. Аз бих внасял в печеливш пенсионен фонд в Чужбина, но е забранено.

54

Как така ?!

преди 4 месеца

Нали времето е наше ??

53

Анонимен

преди 4 месеца

Около половината постъпления в НОИ отиват за издръжката на апарата!

52

До 23

преди 4 месеца

Щом завиждаш на социалната пенсия, не работи и ти. А, ако въобще доживееш 65 ще те питам 300 лева социална ще ти стигнат ли. А е мит, че хората на социална на са работоли. Те, ако не бяха работили пенсии не им трябват, като на далавераджиите. Прасто нямат 45 години стаж, за да се пенсионират.

51

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 49 правителството на наглите се говори, че работи за пенсиониране на 70 г, защото "след 10 г тяхно управление, продължителността на живота щяла драстично да нарасне, заради умелите им "реформи"". Като гледам как нагло променят конституция и бърникат с мръсни ръце в правовата ни система, ако се закрепят във властта, няма да ме изненадат и с закон за пенсиониране на 70 г.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Ами с тия ниски пенсии живеят най-кратко и затова ги получават най-кратко.