193

Чичолина

преди 5 месеца

При две до десет строг съд,съдебните са Ко каже съдията,ще му ги тури пет,но народа ща сака десет.

192

полковник Колев

преди 5 месеца

За неизпънение на задълженията си към държавата по пет год. трудов лагер,оковани и по 12ч. само нощен труд...

191

Анонимен

преди 5 месеца

Нямало кой? Има и други съдилища. Освен това, не пречи да уволнят 17-те съдии и да назначат други, които ще вършат работа срещу големите заплати, които им дават. Няма качествено управление на тази държава, а не че няма съдии. От там и всички останали безобразия са просто следствие

190

Анонимен

преди 5 месеца

Съдиите освен добра заплата имат и други добавки. Два месеца платена отпуска , Висока осигуровка в НОИ. Застраховки . Държавни протекции. И сега не им се гледа това дело . Значи от другаде некой се е обадил .

189

САТАНАТА

преди 5 месеца

Не обръщайте внимание на Тая блудна метреса.....

188

Анонимен

преди 5 месеца

Сега Дебора го съди ,след няколко месеца ще излезне жертва и той ще съди България.

187

Хбб

преди 5 месеца

Имаш ли пари и връзки в България си недосегаем . Затова друсат и карат ,затова прилагат насилие върху по слабите. Защото системата ги пази ! Ще го пуснат и ще стане звезда в дискотеките ,ще бройка наред и като извърши по голямо престъпление вече ще е късно!

186

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото до съдебната реформата,тя е крещящо наоложаща,защото човешкия живот се обезцени(полиция бие и убива безнаказано,съдий се мислят за "Богове",политици вършат предателства)и доверието в системата се обезсмисли и заради привилегийте.(започнаха се и саморазправи)Замисъла за реформа е правилен,но както винаги ще се изкорестени в нечия полза и пак ще се получи"Кава я мислехме а какво излезе" Махнете привилегийте.Както казват американците:-Конституцията ни даде права,но колта ни изравни"

185

Анонимен

преди 5 месеца

Ще брадяса момчето в България докато го осъдите.

184

Анонимен

преди 5 месеца

Малко разследваща журналистика. Разберете нещо повече за Георги, Дебора. Преди инцидента с какво са се занимавали? Кои са родителите им, чичовци, вуйчовци, лели. Проверете роднинските връзки. Какво са работили и какво притежават. Тогава ще разберете другите обстоятелства

183

анонимен

преди 5 месеца

Айде, стига бе! Защо се вдига толкова шум за отказа на съдиите когато и самият подсъдим (чрез адвоката си) многократно заяви, че не иска да бъде съден в Стара Загора. Освен това в града има немалко хора, които не са напълно убедени, че нещата в това дело наистина са така както се представят от медиите. И те ли са платени от мутрата-охранител?

182

Анонимен

преди 5 месеца

Ей опасни са тези тарикати - завършат Право в Бургаския свободен, дето и неграмотен да си завършваш. После намерят връзка - назначат ги за съдии. Вземат по 7- 8 бона заплати на месец.После обаче дойде някое по сложно дело и веднага отвод - не им се бачка. То бива, бива, ама да си такъв гьон.сурат не бива.

181

Анонимен

преди 5 месеца

КАКВАТО И ДА Е ДЕБОРА АКО ЩЕ и НАЙ-ГОЛЕМАТА .... В СОФИЯ ДА Е ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕОРГИ Е ЗА ЗАТВОР КАКТО И ДА ГО ВЪРТИМ ТОВА Е

180

Анонимен

преди 5 месеца

Ако съдиите са толкоз страхливи да стават прокурори.

179

Като

преди 5 месеца

До Анонимен Охрана Георги поне на теория е могъл да спаси я някой алкохолик, я наркоман, и следователно в него е могло да има и нещо добро, докато Дебора изпълнява к...рвенска песен с к...рвенско облекло - тоест, нейната дейност е изцяло негативна! Следователно не е нито дама, нито е била в опасност, ако видиш лицето й, ще схванеш второто! А за теб тя може значи да отиде и в "Онли Фанс", ставайки чиста проба уличница - ако беше твоя близка или роднина, щеше ли да го говориш, или ще се тревожиш?

178

Шаш...

преди 5 месеца

До Прави са съдиите! 177. Нещо грешно разбираш глобите от Страсбург.Не е точно така,както го описваш. Почети малко повечко.

177

Анонимен

преди 5 месеца

Ясно тоя талибан е най-големият в Стара Загора.Добре че не ги е събрал съдиите и да ги съблече голи пляскайки ги с колан по дебелите непредници.Много пропадна таа държава щом някакъв селски клошар може да уволни 20 съдии.

176

Анонимен

преди 5 месеца

177. Добре де целият град знаел . Е от другите градове като не заем , се досещаме. Но Дебора решава да смени професията . Това си е нейния избор . Трябвали сводника да я държи като куче на верижка . И Правосъдието да се страхува от сводника.

175

Анонимен

преди 5 месеца

Няма ли накрая с камъни да се организираме и да чакаме пред "съда" и лично да уволним всички до еди и да назначим чужденци на тяхно място докога ще се гаврят с нас на един приятел майка му хвърли 15 бона на ало измамници хванаха ги знае се кои са и той вече е 5 г. по съдилища това никъде го няма то бива бива бива бездействие ама да не можеш да осъдиш нито един човек, а са първи на банкомата за заплати ,че 13 14,коли телефони бонуси отпуска по 7-8 месеца

174

До 179

преди 5 месеца

Каква мутра е тоя ? Охрана и най много дребно дилърче на ученици като Дебора. Съдиите не искат да се бутат в тоя медиен балон, защото явно няма доказателства. Как 17 съдии ще ги е страх от охрана на чалготека ?